Görüş Bildir
Haberler
Turkuaz Mavisi Deniziyle Sizi Hipnotize Edecek En Güzel Kaş Plajları

Turkuaz Mavisi Deniziyle Sizi Hipnotize Edecek En Güzel Kaş Plajları

Yeter Şirin
02.08.2023 - 08:45

Öyle bir deniz düşünün ki mavinin her tonunu göreceğiniz ve hayran olacağınız kadar güzel… Bu yazıda turkuaz rengine yeniden aşık olacağınız Antalya Kaş’tayız sevgili okur. Kumu, denizi ve konumuyla her biri birbirinden güzel plajları benimle keşfetmeye var msınız? 🦀

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Patara Plajı

1. Patara Plajı

Kaş Patara Antik Kentini merak ediyor, buraya kadar gelmişken denizinde tadını çıkarayım diyorsanız Patara Plajı aradığınız yer. Ücretli ve ücretsiz yeri bulunuyor.

Adres: Gelemiş, 07976 Kaş/Antalya

Konum için tıklayın

Ziyaretçi Yorumu: “Müze kart ile Patara antik kentine ve plajına ücretsiz giriş yapabilirsiz antik kent ile plaj birleşik sayılır ben ilk önce antik kenti gezdim akabinde plaja geldim kumu , manzarası çok güzel yüzmek için çok dalgalı derin değil boyunuza gelmesi için biraz yürümeniz gerekiyor☺️isterseniz ücretli belediyenin yeri var isterseniz ücretsiz giriş yeri var, şezlong 100TL şemsiye 100TL.”

2. Yalı Plajı

2. Yalı Plajı

Gün batımı manzarası, denizin güzelliği ve hırçın dalgalarıyla tahmini birkaç seneye yer bulamayacağınız bu plajın tadını şimdiden çıkarın derim. İşletme olmadığı için hazırlıklı gitmenizde fayda var.

Adres: Gelemiş, 07976 Kaş/Antalya

Konum için tıklayın

Ziyaretçi Yorumu: “Muhteşem bir plaj, yalnız tedarikli gelin. Su içecek havlu şemsiye vb.”

3. Kalkan Halk Plajı

3. Kalkan Halk Plajı

Plajı taşlık olduğu için çıplak ayakla basmamak lazım, belediye şezlong ve şemsiye kiralıyor. Üst tarafta ağaçlık alan bulunmakta.

Adres: Kalkan, 07580 Kalkan / Kaş/Kaş/Antalya

Konum için tıklayın

Ziyaretçi Yorumu: ”Çok güzel berrak bir suyu var kumsal olmaması da çok iyi havuz gibi bu bölgedeki çoğu yer gibi çabuk derinleşiyor ancak birden değil.Ayrıca belediyenin tesiside var oradan uygun fiyata yiyecek içecek alabilirsiniz.”

4. Kaputaş Plajı

4. Kaputaş Plajı

Kaputaş Plajının denizinin mavisine aşık olmamak elde değil. Otopark sorunu biraz canınızı sıkabilir, kendi şezlong ve şemsiyenizi getirebilirsiniz.

Adres: Kalkan, 07580 Kemer/Kaş/Antalya

Konum için tıklayın

Ziyaretçi Yorumu: “Sabah erkenden gitmezseniz otopark sorun olacaktır. Ögle sıcağında da gidilmesini tavsiye etmem aşırı derecede sıcak oluyor bu yüzden plajdan tam anlamıyla keyif alamayabilirsiniz. Öğleden sonra 3-4 gibi gitmek daha iyi olabilir. Onun dışında kendi şemsiye ve sandalyenizle ücret ödemeden plajı kullanabilirsiniz ya da şemsiye ve şezlong kiralayabilirsiniz. Yiyecek ve içecek alabileceğiniz bir tesis mevcut fakat fiyatlar bir tık pahalı gelebilir. Denizi için söyleyecek pek bir şey yok sadece mükemmel.”

5. Seyrek Çakıl Plajı

5. Seyrek Çakıl Plajı

Özel plajın yanı sıra belediyeye ait alanı da bulunan Seyrek Çakıl Plajında duş, soyunma kabini ve tuvalet bulunuyor ama yolun karşı tarafında olduğu için dikkatli olunmalı.

Adres: Gökçeören, 07580 Kaş/Antalya

Konum için tıklayın

Ziyaretçi Yorumu: “Belediyeye ait tesisin olduğu sakin güzel bir plaj. Yol üzerinde, tesis içerisinde otopark  mevcut. Lavabolarda sabun kağıt havlu bile var.”

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Akçagerme Plajı

6. Akçagerme Plajı

Kaç’ın en beğenilen plajlarından olan Akçagerme Plajında ihtiyacınız olan her şey mevcut. Plajı belediye işletiyor ve fiyatları oldukça makul.

Adres: Yeniköy, Antalya Fethiye Yolu, 07580 Kaş/Antalya

Konum için tıklayın.

Ziyaretçi Yorumu: “Kaşın merkezine yakın.Ulaşımı kolay tabi yoğun ilgi gördüğü için park sorunu yaşamanız muhtemel bu nedenle sabah 10.00 en geç plajda olmanızda fayda var. Suyu tertemiz ve su sıcaklığı gayet iyi. Belediye tarafından işletilen halk plajı. Giriş ücretsiz şezlong ya da şemsiye isterseniz ayrı ayrı 75 tl ücret. Eğer şemsiyeniz ya da sandalyeniz var ise ücret ödemeden de kendi olanaklarınızla da plajdan faydalanabiliyorsunuz. Plajda çocukların çok sevdiği su kayak merkezi de var. Plaj mavi bayraklı belediye restoranı da yakın. Kesinlikle kızarmış dondurmayı mutlaka tadın.”

7. Kaş Belediyesi Halk Plajı

7. Kaş Belediyesi Halk Plajı

Kaş Belediyesi Halk Plajında otopark, duş ve tuvalet ücretsiz. Şezlong ve şemsiye kiralayabileceğiniz gibi ağaç altında da güneşlenebilirsiniz.

Adres: Andifli, 07580 Kaş/Antalya

Konum için tıklayın

Ziyaretçi Yorumu: “Genel olarak güzel ve temiz isterseniz şezlong ve şemsiye tercih edebilirsiniz. İsterseniz arka ağaçlı alanda sandalye veya kenarlarda oturabilirsiniz. Şezlong 100 TL şemsiye 100 TL. Duş ve tuvalet bulunmaktadır. Aracınızı ücretsiz olarak park edebilirsiniz en fazla 100 metre yürürsünüz. Belediyenin tesisi bulunmakta yiyecek ve içecek olarak her ürünü bulabilirsiniz. Sadece arada deniz kirleniyor.”

8. Küçükçakıl Plajı

8. Küçükçakıl Plajı

Adı gibi küçük bir halk plajı olan Küçükçakıl Plajının suyu soğuk. İşletme bulunmuyor ve maalesef her gelen bir çöp bırakmış! Hafta sonu kalabalık oluyor.

Adres: Andifli, Beyhan Cenkçi Cd., 07580 Kaş/Antalya

Konum için tıklayın. 

Ziyaretçi Yorumu: “Halk plajı küçük ve güzel, suyun oldukça soğuk olması dışında her şey güzeldi.”

9. Firnaz Koyu

9. Firnaz Koyu

Adres olarak Mersin yazdığına bakmayın Kaş’da bulunan Firnaz Koyu yolu zor olsa da her görenin ‘vay be’ dediği bir koy. Denizi, manzarası ve kumsalıyla cesaretli olanlara kucak açıyor.

Adres: Akdeniz/Mersin

Konum için tıklayın

Ziyaretçi Yorumu: “Burası bir koy ,aşağı inmek için normal bir yol yok, Antalya'nın bu kısmı çok ilgisiz başka bir yerde olsa en azından insanların inebileceği bir yol yapardı, yine tabi patikadan inebilirsiniz, aşağısı tekne dolu, tekne turları buraya uğruyor, buranın başka bir ismi yok, bahsedilen pınar iskelesi ,pınar kürü falan onlar daha ilerisi olan koy olmayan denize girilebilen bir yer sadece ve kıyas bile kabul etmeyen bir yer. Manzarası çok güzel bir koy…”

10. İnceboğaz Plajı

10. İnceboğaz Plajı

Kaş belediyesinin işlettiği İnceboğaz Plajının duşları ve tuvaleti gerçekten temiz. Şezlong ve şemsiye kiralayabileceğiniz gibi kendiniz de getirebilirsiniz. Deniz aşırı berrak ve balıkları görebilirsiniz.

Adres: Andifli, Beyhan Cenkçi Cd., 07580 Kaş/Antalya

Konum için tıklayın

Ziyaretçi Yorumu: “Adı üstünde halk plajı, duş ve tuvalet ücretsiz, temiz.. ister şezlong/ şemsiye kiralayabilir isterseniz ağaçların altında oturabilirsiniz. Su mükemmel ve tertemiz..balıkları görmek mümkün, mutlaka şnorkel götürün!!”

Kaş ile ilgili şu içerikler de dikkatinizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
54
48
15
15
14
13
12
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Hüseyin Yigit

Akçagerme ye gittim bu sezon muaazzam cam gibi su

Selman ÇETİN

Merhaba, 5. Plajın ismi seyrek çakıl değil. Seyret Çağılı. Yerel dille seyret çaalı. Seyret ( Resmi ismi Gökçeören, ki köyüm olur) köyünden gelen bir çağılın... Devamını Gör