Görüş Bildir
Haberler
Mavinin ve Yeşilin Bir Arada Olduğu Uygun Fiyatlı Kaş Kalkan Otelleri ve Apartları

Mavinin ve Yeşilin Bir Arada Olduğu Uygun Fiyatlı Kaş Kalkan Otelleri ve Apartları

Yeter Şirin
25.04.2023 - 07:02

Antalya’nın yanık dondurması ile ünlü ilçesi Kaş sadece bununla değil kendine has güzelliği ve havasıyla Kalkan beldesi tatilcilerin gözdesi. Likya Uygarlığının yaşadığı bu tarihi eskiye dayalı belde de  uygun fiyatlı ama keyifli bir tatil geçirmek istiyorsanız buyrun yazının devamına…🌿

1. Papermoon Hotel

1. Papermoon Hotel

Sizi Kalkan tatilinizde evinizde gibi hissettirecek Papermoon Hotel gerek odaları gerek çalışanları ve konumu ile özellikle ailelerin tercih ettiği bir işletme. Otel hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için tıklayın.

Adres: Hotel & Apartments, Kalkan Cumhuriyet Caddesi No:63 Papermoon, 07960 Kaş/Antalya

Konum için tıklayın

Telefon Numarası: 02428443431

Instagram: @papermoon_hotel_apart_kalkan

Ziyaretçi Yorumu: “Kalkan'da ailecek tercih edilebilecek temiz ve güvenli bir işletme. 3 kişi gittik çok rahat ettik kahvaltıları çok güzel.”

2. Mogons Exclusive & Turkish Bath Spa

2. Mogons Exclusive & Turkish Bath Spa

Kahvaltısı ile akıllara kazınan Mogons Exclusive otelin tasarımı, temizliği ve diğer özellikleri ile tam bir fiyat performans işletmesi. Otel hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için tıklayın

Adres: Kalkan, 07580 Kaş/Antalya

Konum için tıklayın

Telefon Numarası: 05348560157

Instagram: @mogons_exclusive_spa

Ziyaretçi Yorumu: “Likya Yolu Yürüyüşü Turumuzda grup olarak kaldık çok memnun kaldık. Odalar tertemiz kahvaltı çok zengin manzara muhteşem Kalkan merkezde her yere yürüme mesafesinde. Bütün acentacı arkadaşlara tavsiye ederim.”

3. Kuluhana Hotel & Villas

3. Kuluhana Hotel & Villas

Konumu, deniz manzaralı odaları, ilgili işletme sahipleri ve personeli ile iyi ki Kalkan tatilinde burayı seçmişsiz diyeceksiniz. Otel hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için tıklayın

Adres: Kalkan, Kışla Cd. No:35, 07960 Kaş/Antalya

Konum için tıklayın

Telefon Numarası: 05325926252

Instagram: @kuluhanaotelkalkan

Ziyaretçi Yorumu: “Öncelikle odaları anlatmak istiyorum. Otelin konumu inşası yapılırken o kadar güzel oturtulmuş ki her odada deniz görüntüsü var. Bizim kaldığımız odada ise duş alırken bile denizi görüyorsunuz. Kod farkından dolayı hiç bir kimse sizin odanızı aşağıdan baktığınızda odanızı göremiyor. Ayrıca o kadar sıcak davranışlı işletmecileri var ki kendinizi yıllardır bu ailenin içinde yaşıyormuş hissediyorsunuz. Yemekler mükemmel fiyatları uygun. Bir daha gelmek için can atacaksınız. Kalkan'a gelirseniz mutlaka uğramanızı tavsiye ederim.”

4. Lizo Hotel

4. Lizo Hotel

Kalkan’da deniz manzaralı br oda, ilgili işletme sahipleri ve keyifli bir tatil deneyimlemek istiyorsanız aradığınız yer Lizo hotel olabilir. Oda hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için tıklayın

Adres: Kalkan, Cumhuriyet Cd. No : 56, 07580 Kaş/Antalya

Konum için tıklayın

Telefon Numarası: 05337651515

Instagram: @lizohotel

Ziyaretçi Yorumu: “Harika bir aile oteli. 5 gece uyuduk. Birkaç tanınmış sahil beldesi arasında merkezi bir konuma sahiptir ve Kaş'a arabayla 30 dakika uzaklıktadır. Misafirperver ev sahiplerine teşekkür etmek istiyorum. Ali ve ailesi tarafından gerçekten hoş karşılandık. Bölgedeysem kesinlikle orada tekrar kalacağım.”

5. Türk Evi

5. Türk Evi

Bir gelenin asla vazgeçemediği Türk Evi sizin de Kalkan tatilinizde eviniz olacak. Otel hakında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için telefon etmeniz gerekiyor.

Adres: Kalkan, Şehitler Cd. No:48, 07960 Kaş/Antalya

Konum için tıklayın

Telefon Numarası: 02428443129

Instagram: @turkeviai

Ziyaretçi Yorumu: “Müdavimi olduk artık Kalkan a gelince konaklayacak başka bir yer araştırmıyoruz bile…”

6. Zinbad Hotel & İndia Restaurant

6. Zinbad Hotel & İndia Restaurant

Zinbad Hotel aşırı lezzetli ve harika kahvaltıları ile ön plana çıkması odalarının temizliği ve ilgili işletme sahiplerini asla gölgede bırakmıyor. Otel hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için telefon etmeniz gerekiyor.

Adres: Kalkan, Mustafa Kocakaya Cd. no:26, 07960 Kaş/Antalya

Konum için tıklayın

Telefon Numarası: 02428443475

Instagram: @zinbadhotel

Ziyaretçi Yorumu: “Patara plajı için geldik, Kalkan’da bu otelde konakladık. Odalar büyük değil ama rahat ve temiz. Personel çok kibar ve kibar. Özellikle Okan'a yardımlarından dolayı teşekkür etmek istiyorum. Otelin terasında güzel bir manzara eşliğinde kahvaltı harika bir izlenim bırakıyor.”

7. Happy Otel Kalkan

7. Happy Otel Kalkan

Geniş odaları, harika balkon manzarası, havuzu, açık büfe kahvaltısı ile Kalkan tatiliniz sizin için konforlu geçecek. Otel hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için tıklayın.

Adres: Kalamar yolu, Akdeniz Caddesi Palmiye Sokak 35-41, 07580 Kaş/Antalya

Konum için tıklayın

Telefon Numarası: 02427824125

Instagram: @happyotelkalkan

Ziyaretçi Yorumu: “3 gün 4 gece kaldım, çalışanlar çok ilgili, oda temiz ve eşyalar yeni, açık büfe kahvaltısı çok çeşitli ve lezzetli, kaliteli malzeme servis edildi, havuzu temiz, ilgililere teşekkür ederim.”

8. Mavish Apart Hotel Kalkan

8. Mavish Apart Hotel Kalkan

Gelen her misafirinin emniyetle ayrıldığı Mavish Hotel sizin de Kalkan tatiliniz sonunda memnun ayrılmanızı sağlayacak. Otel hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için telefon etmeniz gerekiyor.

Adres: Kalkan, Ardıç Sk. No:6, 07580 Kaş/Antalya

Konum için tıklayın

Telefon Numarası : 05459410614

Ziyaretçi Yorumu: “Çok iyi karşılama güler yüz. Evin durumu olsun içi dışı havuzu yataklar koltuklar vb. her şeyi çok güzeldi yaşadığımız en güzel 1 hafta diyebilirim. Mahmut beye sonsuz teşekkürler ediyorum.”

9. Sultan Hotel Kalkan

9. Sultan Hotel Kalkan

Evinizde gibi huzurlu hissedeceğiniz Sultan hotel Kalkan’da neden daha önce buraya gellemiş diyeceğiniz bir işletme. Otel hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için tıklayın

Adres: Kalkan, Kördere Sk No: 681, 07580 Kaş/Antalya

Konum için tıklayın

Telefon Numarası: 05326128301

Instagram: @sultanhotelkalkan

Ziyaretçi Yorumu: “Hayatımda şimdiye kadar böyle güzel bir hotel görmedim. Odaları temiz ve manzarasıyla mükemmeldi.Ailemi bir ortam vardı, kendimizi resmen evde hissettik. Kayhan bey’e her şey için teşekkür ediyorum. Ayrıca Sertan abi’nin ilgisine, bizi çok hoş karşılamasına, insanlığına teşekkür ediyorum. Her şey çok güzeldi. Kalkana bir daha geldiğimde, yine Sultan Hotel!”

10. Apart Villa Asos

10. Apart Villa Asos

Sahibesinin sıcak kanlılığı, yeni eşyalar, güzel konum ve ev sıcaklığı ile Villa Asos Kalkan tatilinizin favori işletmesi olabilir. İşletme hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için tıklayın.

Adres: Kördere Mevki, Kalkan, 07960 Kaş/Antalya

Konum için tıklayın

Telefon Numarası: 05412353155

Instagram: @apartvillaasoa

Ziyaretçi Yorumu: “Sevgi Hanım ve Akın Bey'in öncelikle ilgilerinden dolayı teşekkür ederim. Havası güzel ve manzarası denize açık. Ayrıca fiyat performansı mükemmel. Kalkan'ın merkezine yakın olup, sakin ve sessiz bir konuma sahiptir.”

Kaş'la ilgili bu içerikler de dikkatinizi çekebilir;

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın