Görüş Bildir
Haberler
Turkuaz Rengi Denizi ve Muhteşem Manzarasıyla Antalya Kaş’da Bulunan Uygun Fiyatlı Oteller Listesi

Turkuaz Rengi Denizi ve Muhteşem Manzarasıyla Antalya Kaş’da Bulunan Uygun Fiyatlı Oteller Listesi

Yeter Şirin
18.04.2023 - 08:41

Antalya Kaş, birçok medeniyete ve devlete ev sahipliği yapan, zamanında stratejik şimdi ise turizm açısından tercih edilen yerlerden birisi. Şarkıda dediği gibi, yine gitsek ya Kaş’a, başka olur bambaşka olur diyeceğiniz bu yazıda da uygun fiyatlı otelleri yazdım sevgili okur. Lafı fazla uzatmadan gelin birlikte bu otelleri inceleyelim. 🌴

1. Kayahan Hotel

1. Kayahan Hotel

Kaş manzarasıyla çatı katında yapacağınız kahvaltılar tatilin en iyi zamanları olabilir. Kayahan Hotel hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon yaptırmak için tıklayın

Adres: Andifli Mah, Koza Sk. No: 9, 07580 Kaş/Antalya

Konum için tıklayın

Instagram: @hotelkayanakas

Ziyaretçi Yorumu: “Eğer uygun fiyatlı, manzarası güzel, kahvaltınızda ve uyandığınızda Kaş’ı seyredebileceğini, güler yüzlü personeli olan fiyat/performans oteli arıyorsanız işte o otel bu otel :) Eksi yanı park sorunu yaşayabilirsiniz. Temizlik iyi. Kahvaltı tatmin edici.”

2. Maki Hotel

2. Maki Hotel

Gerek konumu gerek ilgisiyle Maki Hotel beğenilse de en çok evcil hayvanınızla tatil yapabilmenizin keyfi ayrı olacak. Otel hakkında daha fazla bilgi ve rezervasyon için telefon etmeniz gerekiyor.

Adres: Andifli, 07580 Kaş/Antalya

Konum için tıklayın

Telefon Numarası: 02428363479

Instagram: @maki_hotel_kas

Ziyaretçi Yorumu: “Bir otelde aradığınız şey temizlik, güler yüz, iyi hizmet ve güzel kahvaltıysa başka biryer aramanıza gerek yok. Her gün oda temizliği düzenli olarak yapılıyor. Kahvaltıda ev yapımı reçeller favorileriniz arasına girebilir. En güzeli evcil hayvanınızla konaklayabilmektesiniz.”

3. Alina Otel Kaş

3. Alina Otel Kaş

İster yaz tatili ister balayı için tereddüt etmeden tercih edebileceğiniz Alina Otel, Kaş’da unutulmaz bir tatil için konuklarını bekliyor. Otel hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için tıklayın

Adres: Andifli, Gökseki Sk 4/1, 07580 Kaş/Antalya

Konum için tıklayın

Instagram: @alinaotelkas

Ziyaretçi Yorumu: “Bir haftalık tatilimiz çok keyifli ve eğlenceli geçti otelin temizliği ve  yemekleri insanı evinde gibi hissettirdi doğayla iç içe güzel bir otel Mert beyin ilgisinden dolayı çok teşekkür ederiz tekrar görüşmek dileğiyle 🙏.”

4. Belinda Otel Kaş

4. Belinda Otel Kaş

Antiphellos Antik kentine ve merkeze yürüme mesafesinde bulunan Belinda Otel Kaş gerek odaların temizliği gerek yemek ve kahvaltılarıyla beğeniliyor. Otel hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için tıklayın

Adres: Andifli, Koza Sk. No:29, 07580 Kaş/Antalya

Konum için tıklayın

Instagram: @belinda.hotel

Ziyaretçi Yorumu: “Merkez e 4 dakika yürüme mesafesinde. Çalışanlar ilgili. Odalar tertemiz. Özellikle kullandıkları yumuşatıcının kokusuna bayıldım. Açık büfe kahvaltı yeterli. Oda günlük olarak temizleniyor. Tavsiye ederim. Memnun kaldık.”

5. Kaş Old Town Hotel

5. Kaş Old Town Hotel

Otelin temizliği, güler yüzlü personeli, rahatlığı ve huzurla tercih edeceğiniz Kaş Old Town lokasyonuyla da iyi ki diyeceğiniz bir işletme. Otel hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için tıklayın

Adres: Andifli, Necipbey Cd. No:26, 07580 Kaş/Antalya

Konum için tıklayın

Instagram: @kasoldtown

Ziyaretçi Yorumu: “Temmuz ayında 4 gece kaldık. Çok mutlu ayrıldık. Otel gerçekten tertemiz ve konumu gayet iyi. Kahvaltı butik bir otel için olabildiğince iyi. Nida Hanım ve Ercan Bey çok yardımcı ve samimiler. Kaş çok güzel bir tatil yeri, ama esnafı için aynısını söyleyemeyeceğim. Ercan Bey ise Kaş içersindeki nadir dürüst işletmecilerden biri :).”

6. Linda Beach Otel

6. Linda Beach Otel

Konumu ve plaja yakınlığı, özenli ve doyurucu kahvaltıları, evcil hayvan kabul etmeleri ve bunu gibi sayabileceğimiz özellikleriye Linda Beach bu yaz tatilinde sizi Kaş’a bekliyor. Otel hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için telefon etmeniz gerekiyor.

Adres: Andifli mahalle, Hükümet Cd. No:39, 07580 Kaş/Antalya

Konum için tıklayın.

Telefon Numarası: 05332120734

Instagram: @lindabeachhotel

Ziyaretçi Yorumu: “Mart ayında kısa bir tatildi ancak otel çok iyiydi. Harun Bey’e tekrar teşekkür ediyorum ilgisi ve göstermiş olduğu yakınlık için. Otel çok merkezi bir konumda ve uyandığınızda gözünüzü direkt denize açıyorsunuz. Keza kahvaltınızı da direkt denize karşı yapıyorsunuz. Şiddetle tavsiye edilir!”

7. Kaş Bilgin Otel

7. Kaş Bilgin Otel

Kaş Bilgin Otelin en kötü tarafı park yerinin olmaması. Müşteri memnuniyeti odaklı personeli, kahvaltıları ve konumuyla bu yaz Kaş Bilgin’de konaklamak, otel hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için tıklayın

Adres: Andifli, Bilginler Sk. No:11, 07580 Kaş/Antalya

Konum için tıklayın

Instagram: @bilginotel

Ziyaretçi Yorumu: “Otel konum olarak çok merkezi bir yerde. Çalışanlar çok ilgili ve güler yüzlü. Tatlı bir otel. Gayet temiz ve bakımlı. Tabak kahvaltı olarak verdikleri kahvaltı çok yeterli, çeşitli ve doyurucu. Tek problemi dar bir sokakta ve otopark sorunu var. Onu da bir üst sokağa aracınızı bırakarak çözebiliyorsunuz. Genel olarak çok memnun kaldık.”

8. Hotel No 37

8. Hotel No 37

Terasında doğan güneşin manzarasıyla ne yiyeceğinizi bilemeyeceğiniz Hotel 37 adeta sizi büyüleyecek. Otel hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için tıklayın

Adres: Andifli, Hükümet Cd. No.37, 07580 Kaş/Antalya

Konum için tıklayın

Instagram: @hotelno37

Ziyaretçi Yorumu: “Kaş'ın merkezinde, gerçekten işletmeciliği bilen kişiler tarafından işletiliyor. Yine Kaş'a gitsem burada kalırım. Harika bir otel.”

9. Noel Baba Hotel

9. Noel Baba Hotel

Bir gelenin her sene tercih ettiği Noel Baba Hotel konum, temizlik, personel ve yemek konusunda tam bir fiyat performans oteli. İşletme hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için telefon etmeniz gerekiyor. 

Adres: Andifli, Hastane Cad No:18, 07580 Kaş/Antalya

Konum için tıklayın

Telefon Numarası: 05448361225

Instagram: @noelbabahotelkas

Ziyaretçi Yorumu: “Sezon dışı gitmemize rağmen tüm hizmetlerimin aktif olması güzeldi, personeli güler yüzlü, odalar, çarşaflar banyo vs. oldukça temizdi. Tekrar geldiğimde yine burayı tercih edeceğim. Her şey için teşekkür ederim.”

10. 8 Pansiyon

10. 8 Pansiyon

Sabaha anne kahvaltısı ve taze ev yapımı kekleriyle başlayacağınız 8 Pansiyon Kaş’da tatil yapmanın zevkini size tattıracak. Otel hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için telefon etmeniz gerekiyor.

Adres: Andifli, İlkokul Sk. no. 9 D:4, 07580 Kaş/Antalya

Konum için tıklayın

Telefon Numarası: 05551082680

Instagram: @sekizpansiyon

Ziyaretçi Yorumu: “Temmuz ayında 2 gün konaklama yaptık, yorumlara bakarak rezervasyon yaptırdık iyi ki de burada konaklamışız dedik. Giriş saati 14.00 olmasına rağmen zaman kaybetmemek adına boş bir odada giyinmemize müsaade ettiler ve eşyalarımızı güvenli bir yere koydular. Kahvaltıları tek kelimeyle efsane... annelerinin yaptığı reçeller mi dersiniz her sabah çıkardıkları enfes kekler mi dersiniz manzarada muhteşem bir serpme kahvaltı mı dersiniz hepsi var. Her sabah taze limonata, taze filtre kahve yapıyorlardı. Odalar tertemizdi her gün yeni havlularla değiştirdiler biz çok memnun kaldık. Kaşa her sene geliyoruz artık tek konaklayacağımız yer 8 pansiyon. Çok teşekkürler kaliteli hizmet için.”

11. Hamarat Otel Kaş

11. Hamarat Otel Kaş

Çukurbağ yarımadasında bulunan Hamarat Otel birçok konuda ve özellikle uygun fiyatıyla tercih edilen bir mekan. Otel hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için tıklayın.

Adres: Çukurbağ Yarımadası, Beyhan Cenkçi Cd. No.7, 07580 Kaş/Antalya

Konum için tıklayın

Instagram: @hamaratotel

Ziyaretçi Yorumu: “Başta Huriye Hanım olmak üzere bütün personelinin güleryüzü ve ilgisi çok memnun ediciydi. Özellikle Huriye Hanımın personeline şefkatli davranışları bizi çok mutlu etti. Gerçekten bravo. Otelin manzarası ve kahvaltılar şahaneydi. Seneye yine görüşmek ümidi ile :).”

12. Aquarius Hotel

12. Aquarius Hotel

Bütün odalarında deniz manzarası olan, kahvaltısı ve kahvesiyle beğenilen Aquarius Hotel’de tatiliniz hiç bitmesin isteyeceksiniz. Otel hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için tıklayın

Adres: Doğan Kasaroğlu Sokak No:6, Çukurbağ Yarımadası, 07580 Antalya

Konum için tıklayın

Instagram: @capparihotels

Ziyaretçi Yorumu: “Kaş’ta bir kaç otel gezdikten sonra Görünce şükrettiğim otel. Deniz manzaralı odada kaldım diğer otellerdeki gibi kenardan köşeden değil panoramik manzaraya sahip.Odalar temiz ve düzenli. Kahvaltı fazlasıyla yeterli ve kaliteli ürünlerle hazırlanmış.otelin önünde kendine ait denize girme alanı bulunması süper avantaj. Bu alanda bulunan restoranda yeme içme adına her şey mevcut ve fiyatlar gayet uygun. Otel personelinin ilgi alakasıda çok iyi.”

13. Paydos Otel Yarımada

13. Paydos Otel Yarımada

Kaş’da kendinize ait bir ev gibi hissedeceğiniz Paydos Otel her konuda başarılı. Otel hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için tıklayın

Adres: Andifli, Demokrasi Cd. No:18, 07580 Kaş/Antalya

Konum için tıklayın

Instagram: @paydosotel

Ziyaretçi Yorumu: “2 gece diye gittiğimiz bu otelde bir gece daha geçirerek 3 günlük Kaş tatilimizi sonlandırıyoruz. İlgi ,alaka ,temizlik konusunda gayet iyiler her konuda bize yardımcı oldular. İşletme sahibi Barış bey ve çalışanlardan Ramazan beyin güleryüzü, ilgisi ve çevremize tavsiye edebileceğimiz bir tatil geçirdiğimiz için teşekkür ediyoruz.”

14. Sole’n Blu

14. Sole’n Blu

Lokasyonda bulunan diğer otellere göre aşırı uygun bir fiatı olan Sole’n Blu her misafirini sanki tek misafiriymiş gibi karşılaması ve ilgilenmesi alkışlanası bir hareket. Bu otel hakkında daha fazla bilgi için tıklayın.

Adres: Andifli Mah, Adil Akba Sk No:11/1, 07580 Kaş/Antalya

Konum için tıklayın

Instagram: @solenblu.kas

Ziyaretçi Yorumu:”Gerçekten mükemmel bir yer özellikle işletme sahibi Turgut bey çok ilgili ve samimi misafirlerine karşı manzarası ve konaklama olarak muhteşem bir yer iyi ki tercih etmişiz her şey için teşekkürler Sole'n Blue.😊🙏🏼”

15. Kekova Hotel

15. Kekova Hotel

Bu otelin iki yıldızı olduğuna aldanmayın. Hizmet, fiyat ve performans bakımından 4 yıldızlı otellerle yarışacak konumda bulunan Kekova Otel hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için tıklayın.

Adres: Andifli, No:4, Nergiz Sk., 07580 Kaş/Antalya

Konum için tıklayın

Instagram: @kekovahotelkas

Ziyaretçi Yorumu: “Konumu merkeze çok yakın bir otel. Google üzerinden anlık bulduk. 4 gece konakladık. Konforu ve temizliği çok güzel bir otel. Çalışanların yardım severliği harika. Bekir Bey'e yardim ve güler yüzlü olmasından dolayı teşekkürler. Eşimle 4 gün harika bir kaş tatili geçirdik. Bir daha gidersek mutlaka Kekova Otelde konaklarız. Teras manzaralı kahvaltısı harika. İç dekorasyonu sadece revize edilse dahada talep bulabilir bir otel. Hizmetiniz için teşekkürler. 🙏”

Kaş ile ilgili bu içerikler de dikkatinizi çekebilir;

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın