Görüş Bildir
Haberler
Plajlarının Güzelliğiyle Dillere Destan Antalya Kaş’ın En İyi Kamp ve Karavan Yerleri

Plajlarının Güzelliğiyle Dillere Destan Antalya Kaş’ın En İyi Kamp ve Karavan Yerleri

Yeter Şirin
06.06.2023 - 11:47

Bu yaz Antalya’da kamp yapmak isteyenler ya da 'kamp yapmak istiyorum ama nereye gitsem karar veremiyorum’ diyen sevgili okur bu yazı senin için. Antalya Kaş’ta en iyi kamp alanlarını merak ediyor ve daha fazlasını öğrenmek istiyorsanız.👇

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Hangar Camp:

1. Hangar Camp:

Hiç kamp deneyimi bile olmayanların tercih ettiği, denize uzak olması dışında herhangi bir sorunu olmaması ile Antalya’da Kaş’da kamp yapmak isteyenlerin tercihi olan Hangar Camp hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için telefon etmeniz gerekiyor.

Adres: Andifli, 07580 Kaş/Antalya

Konum için tıklayın

Telefon Numarası: 05544491207

Instagram: @hangarcamp

Ziyaretçi Yorumu: “3 gece kamp yaptık ve her anlamda mükemmel bir yer şiddetle tavsiye edilir :) inanılmaz bir alan içine tasarlanmış hayal ötesi bir yer :) mutlaka keşfedin..”

2. Arıkan Bungalov & Camping Kaş:

2. Arıkan Bungalov & Camping Kaş:

Denize bir adımlık mesafede bulunan Arıkan Camping gerek hizmet gerek konum olarak kamp konusunda Kaş’da oldukça popüler. Bu işletme hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için telefon etmeniz gerekiyor. 

Adres: Andifli Mahallesi Bucak Denizi Acısu Mevkii No 4, 07580 Kaş/Antalya

Konum için tıklayın

Telefon Numarası: 05374275505

Instagram: @arikan_bungalow_camping

Ziyaretçi Yorumu: “Çadır kampı için geldik. Çadır kurulan yerler ahşap platform ve basamak şeklinde deniz manzaralı. Şehir merkezine yürüyüş mesafesinde, aracı olanlar içinde park sıkıntısı yok. Market ihtiyaçları içinde yürüyüş mesafesindeki Migros Marina var. Tuvalet, wc, elektrik, dolap vb. imkanları güzel.”

3. Kaş Evren Camping:

3. Kaş Evren Camping:

Deniz manzarasına karşı uyanarak Kaş’ın bütün güzelliğini hem görüp hem hissedeceğiniz Evren Camping kamp yapmayı alışkanlık haline getirecek. İşletme hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için tıklayın

Adres: Andifli, Acısu Küme Evleri No:1, 07580 Kaş/Antalya

Konum için tıklayın

Telefon Numarası: 05354780243

Instagram: @kasevrencamping

Ziyaretçi Yorumu: “Doğayla iç içe, muazzam sessiz, temizlik konusunda hassas, konum olarak da çok hoş bir kamp alanı. İhtiyacınız olan çoğu şey temin ediliyor, fazlasıyla keyifli bir tatil geçiriyorsunuz . Çok yardım sever, güler yüzlü ve misafirperver bir işletme. Şiddetle tavsiye edilir.”

4. Kaş Naos Camping:

4. Kaş Naos Camping:

Fiyat, konum, temizlik ve hizmet anlayışı ile kamp yapmak için gönül rahatlığı ile tercih edebileceğiniz Kaş Naos Camping hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için telefon etmeniz gerekiyor.

Adres: Andifli, Büyük Çakıl Cd. No:19, 07580 Kaş/Antalya

Konum için tıklayın.

Telefon Numarası: 05364238935

Instagram: @naos.kamp

Ziyaretçi Yorumu: “Çok temiz ve samimi bir mekan, elemanlar güler yüzlü ve yardım severdi, yaklaşık 3 gün kamp yaptık, bu süre içerisinde duşlarda gerek temizlik gerek teknik herhangi bir sıkıntı yaşamadık, çok güzel bir kıl çadırları var, akşamları geniş guruplar şeklinde oturabilir ve eğlenebilirsiniz, kahve bölümü ise oldukça keyifli ve hoş sohbet bir bey tarafından idare ediliyor.”

5. Kaş Joy Glamping:

5. Kaş Joy Glamping:

Kullanılan eşyalar, kalite ve hizmet ile tam bir fiyat performans işletmesi olan Kaş Joy glamping kamp severlerin gözdesi. Siz de bu işletme hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için tıklayın. 

Adres: Büyükçakıl, Çetikli yolu üzeri No:152, D:7, 07580 Kaş/Antalya

Konum için tıklayın

Telefon Numarası: 05423784399

Instagram: @kasjoyglamping

Ziyaretçi Yorumu: “Ortamıyla kahvaltısıyla glampingiyle tam kararında olan bir işletme. Çok nezih bir ortamı var. İşletme sahipleri çok nazikler. Yolum kaşa düşerse tekrar konaklamayı düşünebileceğim bir yer. Çadırların içerisi sıcak olabilir endişesi vardı fakat gayet serin. Lavabo ve banyo gayet temiz. Ortak mutfak alanı mevcut. İşletmede hazır mangal bulunuyor dilerseniz kullanabiliyorsunuz.✌🏼”

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Kaş Harnup Camping:

6. Kaş Harnup Camping:

Sahile yakınlığı, temizliği ve işletme sahiplerinin ilgisiyle Kaş’ta kamp yapabileceğiniz güzel bir yer Harnup Camping. İşletme hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için tıklayın

Adres: Andifli, Harnup camping, Büyük Çakıl Cd. No:11, 07580 Kaş/Antalya

Konum için tıklayın

Telefon Numarası: 05333642286

Instagram: @kasharnupcampig

Ziyaretçi Yorumu: “Kaş’ta kaldığımız en konforlu ve güzel kamp alanıydı. Sahipleri bizlere her konuda yardımcı oldular. Kendilerine çok teşekkür ederiz. 💚”

7. Gizli Vadi Kamp & Pansiyon:

7. Gizli Vadi Kamp & Pansiyon:

Likya yolu başlangıcında olması, Büyükçakıl plajına oldukça yakın olması ve daha birçok sebep için sizde Gizli Vadi Kamp’ta kalmak istiyorsanız daha fazla bilgi ve rezervasyon için tıklayın

Adres: Bayındır, Gizli Vadi Kamping, Büyük Çakıl Cd. No:9, 07580 Kaş/Antalya

Konum için tıklayın

Telefon Numarası: 05424873250

Instagram: @gizlivadikascamping

Ziyaretçi Yorumu: “Biz 3 kişilik odada kaldık. 2021 yazında bungalov yoktu 5 veya 6 tane pansiyon oda ve kamp alanıydı. En küçük oğlumuz için ekstra yatak konusunda yardımcı oldular. Büyük çakıl plajına çok yakın 500 m gibi yürüme mesafesi. Kaş'a göre iyi fiyata kalmıştık işletmecisi uzun zamandır oradaymış pek bakım yoktu sanırım şimdi el değiştirmiş bayağı bakım yapılmış tabi fiyatlarda ona göre yükselmişti. Uygun fiyata ailece kalınabilecek  iyi bir yer... Kamp karavan çadır olanağı…”

8. Oh Be Camping:

8. Oh Be Camping:

İşletme sahibinin güler yüzü, hemen yanındaki Akçagerme plajına bir adım kadar yakın olması ve temizliği ile Oh Be Camping kamp alanı olarak burayı seçtiğiniz için gerçekten ‘oh be’ dedirtecek. İşletme hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için telefon etmeniz gerekiyor.

Adres: Yeniköy, Antalya Fethiye Yolu, 07580 Kaş/Antalya

Konum için tıklayın. 

Telefon Numarası: 05345000140

Instagram: @oh_be_camping

Ziyaretçi Yorumu: “mükemmel kamp, ​​duş, banyo var, çadır yerleri gölgelik altında ahşap bir podyumda 👍🏼.”

9. Seles Camping:

9. Seles Camping:

Kaş’ın gürültüsünden uzak, sessiz sakin bir kamp tatili istiyorsanız Seles Camping aradığınız yer olabilir. İşletme hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için tıklayın

Adres: Ağullu, Köy İçi Sok No:13, 07580 Kaş/Antalya

Konum için tıklayın

Telefon Numarası: 05326746148

Instagram: @selescamping

Ziyaretçi Yorumu: “Kızımla birlikte  Seles Camping'te 3 gün kaldık. Başak Hanım ve Eşi Orhan Bey Köy evini güzel dokunuşlarla restore ederek çok güzel bir kamp alanı yapmışlar. Arazinin her yerinde keyifli vakit geçireceğiniz alanlar mevcut. Kaş merkeze oranla daha serin olduğundan yazın en sıcak zamanlarında sıcaklamadan rahatlıkla kalabilirsiniz. Başak Hanım, oğlu Deniz  ve eşi çok tatlı, güler yüzlüler.Emine Hanım'ın yemekleri çok lezzetli. Hayvan dostu bir kamp.”

10. Can Mocamp:

10. Can Mocamp:

Manzarasıyla, bungalov ve kamp yerleriyle ve denize yakınlığı ile tercih edicen Can Mocamp hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için tıklayın

Adres: Andifli, Uğur Mumcu Cd. No25, 07580 Kaş/Antalya

Konum için tıklayın.

Telefon Numarası: 05375456032

Instagram: @canmocamp

Ziyaretçi Yorumu: “Her yeri ayrı güzeldi. Kamp alanı, bungalovları, hosteli, girişinde bar ve restoranı var. İsterseniz sezonunda dalış eğitimi de alabilirsiniz. Çok keyifli geçen 7 gündü, cumartesi akşamı canlı müzik çok eğlenceliydi. Tatlı bir konaklama yeri arayanlara öneririm.”

Kaş'la ilgili şu içerikler de dikkatinizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?