Görüş Bildir
Haberler
Turkuaz Mavisi Deniziyle Ayvacık Assos Sahil Yolunda Kamp Yapabileceğiniz Yerler

Turkuaz Mavisi Deniziyle Ayvacık Assos Sahil Yolunda Kamp Yapabileceğiniz Yerler

Yeter Şirin
31.05.2023 - 10:17

Çanakkale Ayvacık tarafında hem kamp kurayım hem kafayı dinleyeyim diyenlere sıradaki yazım. Assos sahil yolu boyunca denize yakın ve keyifli anılar biriktireceğiniz kamp, karavan ve glamping yerleri için lafı fazla uzatmadan listemize göz atalım sevgili okur. ⛱️

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cuppa Beach & Glamping

1. Cuppa Beach & Glamping

Çanakkale Assos’da hem plajı hem de kamp alanıyla oldukça beğenilen Cuppa Beach’de sizde bu yaz kamp yapmak istiyor, işletme hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için telefon etmeniz lazım.

Adres: 17980 Yeşilyurt/Ayvacık/Çanakkale

Konum için tıklayın

Telefon Numarası: 05550711771

Instagram: @cuppabeachglamping

Ziyaretçi Yorumu: “Şanslı günlerimden birinde yolumun düştüğü ve kesinlikle deniz kampı yapmayı düşünen insanlar için hijyen açısından da tercih edilebilir bir kamp alanına sahip(bayram yoğunluğu olmasına rağmen), çalışanları oldukça ilgili verdikleri sabah kahvaltısı gayet iyiydi. Bu yorumu işini hakkıyla yapan insanlara adıyorum. 👌👌👌”

2. Helen Camping

2. Helen Camping

Ayvacık Assos yolu üzerinde bulunan Helen Camping gerek konumu gerek plaja yakınlığı ve işletme sahiplerinin ilgisiyle kamp tatilinizi unutulmaz olacak. İşletme hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için tıklayın

Adres: Nusratlı köyü küpevler 1 küme evler no:158 Assos sahil yolu, 17980 Ayvacık/Çanakkale

Konum için tıklayın

Telefon Numarası: 05012867817

Instagram: @helencampingassos

Ziyaretçi Yorumu: “İki aile 2 gece burada kamp yapma şansı bulduk. Öncelikle kari koca işletme sahipleri dünya tatlısı, yardımsever, güler yüzlü insanlar. Lavabolar ve kamp alanı tertemizdi. Sahile sıfır konumda ve de çok şık detayları olan bir kamp alanı. İlk fırsatta tekrar geleceğiz 🫶.”

3. Özgür Plaj Kamp

3. Özgür Plaj Kamp

Çanakkale Assos’da evinizdeymiş gibi hissedeceğiniz Özgür Kamp hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için telefon etmeniz gerekiyor. 

Adres: 1 küme evleri no:24/6, 17980 Yeşilyurt/Ayvacık/Çanakkale

Konum için tıklayın

Telefon Numarası: 05063704292

Instagram: @ozgurplajkamp

Ziyaretçi Yorumu: “Hiç bir şekilde otelde veya campingdeymiş gibi hissetmiyorsunuz. Sanki yakın bir arkadaşınıza misafir olmuş gibi... Şeyda ve Özgür'e kurdukları sıcak iletişimden dolayı çok teşekkür ediyorum. Çok güzel bir 4 gün geçirdik. Denize sıfır bir camping. Bungalov veya çadır seçeneği var konaklama için. Biz çadırımızla gitmiştik. Bir gece çadırda kaldık, 2 gece de bungalovda. Yemekler gayet leziz. Mekan oldukça temiz. Güzel bir hikaye biriktirmek için tercih edebilirsiniz.”

4. Nil Kamp

4. Nil Kamp

Her çadırın kendi buzdolabı, çocuklar için ayrı kum havuzu gibi aslında küçük ama önemli detaylara veren Nil Kamp’da sizde kamp deneyimini yaşamak istiyor, daha fazla bilgi alıp rezervasyon yaptırmak istiyorsanız tıklayın

Adres: Küçükkuyu Assos Yolu Üzeri 5. Km, 17980 Ayvacık/Çanakkale

Konum için tıklayın

Telefon Numarası: 02867526382

Instagram: @nilcamping

Ziyaretçi Yorumu: “Küçükkuyu merkeze yakın, zeytin ağaçlarının gölgesinde çadır, Karavan tatili sevenler için tercih edilebilir güzel bir alan. Yaklaşık 5 dönümlük alan içerisinde etrafı tel örgüyle çevrili denizin dibinde, ali bey ve ailesi tarafından çalıştırılan bir işletme. Çadır kiralıyorlar her çadıra buzdolabı veriyorlarmış. Duş elektrik wc hepsi mevcut. Biz ekip olarak memnun kaldık.”

5. Zeus Beach & Camping

5. Zeus Beach & Camping

Zeytin ağaçları ve sardunyalar arasında Ayvacık havası alarak kamp kurmak istiyorsanız Zeus Camping aradığınız yer olabilir. İşletme hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için telefon etmeniz gerekiyor.

Adres: Sahil mah, Anzak mevki no:47, 17980 Arıklı/Ayvacık/Çanakkale

Konum için tıklayın.

Telefon Numarası: 05072602390

Instagram: @zeusbeachcamping

Ziyaretçi Yorumu: “Her sene bir önceki seneden daha iyi oldu burası. Hem kamp yerleri hemde çadırları ve bungolavları çok güzel ve temiz. Bu kadar konforlusunu zor bulursunuz diyebilirim. Huzur bulabileceğiniz harika bir mekan ve her gittiğimde aileden biri gibi hissediyorum. Herkese kesinlikle öneririm 👍özellikle sahibi Fatoş abla mükemmel bir insan ♥️ …”

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Ali Baba Relax Camping

6. Ali Baba Relax Camping

Kamp alanı sahiplerinin sıcakkanlılığının işletmeye de yansıdığı Ali Baba Relax Camping’de siz de kamp kurmak istiyorsanız, daha fazla bilgi ve rezervasyon için telefon etmeniz gerekiyor.

Adres: 17980, Arıklı/Ayvacık/Çanakkale

Konum için tıklayın

Telefon Numarası: 05315855817

Instagram: @alibabarelaxcamping1

Ziyaretçi Yorumu: “Oldukça düzenli ve temiz bir kamp alanı. Sahibi Ayşe hanım çok ilgili ve içten. Bir gece kalıp gideceğiz diye geldik iki gece kaldık. Senenin her vakti gönül rahatlığıyla konaklama yapabilirsiniz.”

7. Kamp Olive

7. Kamp Olive

Kendi çadırınız ya da işletmenin kendi çadırı ile kamp yapabileceğiniz Kamp Olive hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için tıklayın

Adres: Yalı Mahallesi No:14 Arıklı Altı Küçükkuyu, 17980 Ayvacık/Çanakkale

Konum için tıklayın

Telefon Numarası: 05350404777

Instagram: @kampolive

Ziyaretçi Yorumu: “Doğa ile iç içe sessiz sakin bir tatil yapma imkanı tüm ihtiyaçlar düşünülmüş bakımlı bir kamp, ilgili bir işletme.”

8. Gargara Kamp

8. Gargara Kamp

Kamp yapmak istiyorum ama sessiz sakin ve her anlamda donanımlı bir alan istiyorum diyorsanız Gargara kamp tam size göre. İlletme hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için tıklayın

Adres: Altı Mevki No:10, 17980 Arıklı/Ayvacık/Çanakkale

Konum için tıklayın

Telefon Numarası: 02867525857

Instagram: @gargarakamp

Ziyaretçi Yorumu: “Türkiye'nin sayılı kamp alanlarının başında geliyor, gönül rahatlığıyla ailenizle gidebilirsiniz. Bu bölgede ki ilk kampların başında geliyor. Tıklım tıklım diğer kamplar gibi üst üstte doldurmuyorlar  belirli bir kapasiteye ulaşınca almıyorlar . Yemekleri inanılmaz iyi . Denizi inanılmaz güzel. Birbirinden farklı çadır tipleri var istediğiniz çadırda önceden rezervasyon yaparak kalma seçeneği sunuyorlar.”

9. Assos Hekimoğlu Kamping

9. Assos Hekimoğlu Kamping

Assos sahil yolunda ister ilk ister her yıl kamp yapın tereddütsüz tercih edebileceğiniz Hekimoğlu Kamping hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için telefon etmeniz gerekiyor.

Adres: Assos Sahil yolu 7.km Arıklı Altı mevkii, 17860 Ayvacık/Çanakkale

Konum için tıklayın

Telefon Numarası: 05550168494

Instagram: @assoshekimoglu

Ziyaretçi Yorumu: “İlk çadır deneyimimi burada gerçekleştirdim ve gece boyunca yağmur yağdı çadır kurmamda ve diğer her konuda çok yardımcı oldular  yiyecek içecek sıcak duş, çamaşır makinesi, mangal, soğutucu, çadır yanlarında priz ve orman bank mevcuttur gelecek olanlara tavsiye edilir 🏊 …”

10. Assos Rüya Kamping

10. Assos Rüya Kamping

Müdavimlerinin yıllardır kamp yapmak için tercih ettiği Assos Rüya Kamping sizin içinde unutulmayacak bir kamp deneyimi sunacak. İşletme hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için telefon etmeniz gerekiyor. 

Adres: 17860 Ahmetçe/Ayvacık/Çanakkale

Konum için tıklayın

Telefon Numarası: 05392045374

Instagram: @assosruyacamping

Ziyaretçi Yorumu: “7yıldır gitmeye doyamadığımız çok güzel bir camping. Ailece gidebileceğiniz güler yüzlü samimi harika bir ortam kesinlikle tavsiye ederim.'

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Moonlight Restaurant Camping

11. Moonlight Restaurant Camping

Kamp yaparken her ihtiyacınızı karşılayacak ve güvenle kamp yapabileceğiniz Moonlight Camping hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için telefon etmeniz gerekiyor. 

Adres: Ayvacık, kozlu sahil yolu, 17862 Ayvacık/Çanakkale

Konum için tıklayın

Telefon Numarası: 05304017415

Instagram: @moonlight_campig2

Ziyaretçi Yorumu: “Çadır için gölge alan, sıcak su, buzdolabı, tuvalet, elektrik, su, yani ihtiyaç olan her şey mevcut. Hatta bulaşık tezgahında bulunan musluklardan arıtmadan gelen su mevcut. Fiyatlar uygun, işletmeci güler yüzlü, evimizdeki konforu yakaladık. Teşekkür ediyorum ilgi alakalarına.”

12. Yeşilyurt Life

12. Yeşilyurt Life

Manzarası, kahvaltısı ve işletmenin imkanları sizi Yeşilyurt Life’a çekecek. İşletme hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için tıklayın

Adres: Yeşilyurt köyü Agora mevki No:11, 17980 Ayvacık/Çanakkale

Konum için tıklayın. https://goo.gl/maps/Zwprc8cHTPbALvho6?coh=178571&entry=tt

Telefon Numarası: 05434173280

Instagram: @yesilyurtlife

Ziyaretçi Yorumu: “Karavanımızla 2 gece 3 gün kaldık ..temiz sahil , temiz kamp alanı ve temiz WC mevcut,  güler yüzlü ve ilgili personel ve işletme sahipleri... Ayrıca kendi mutfaklarından da yemek ve kahvaltı servisi alabiliyorsunuz ..en beğendiğim yönü ise karavan ,çadır ve günlük gelen misafirlerinin alanlarının belirlenmiş olması.”

Ayvacıkla ilgili şu içerikler de dikkatinizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
4
3
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın