Görüş Bildir
Haberler
Türkiye'nin En Büyük 20 Taraftar Grubu

etiket Türkiye'nin En Büyük 20 Taraftar Grubu

Sertaç Pala
06.10.2014 - 14:20 Son Güncelleme: 06.10.2014 - 17:44

Derebeyleri-Malatyaspor

Derebeyleri-Malatyaspor

Gerçek futbol tutkunları,  sadece Malatyaspor maçları değil Malatya'da oynanan tüm maçlarda boy gösteren taraftar grubu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kurukafalar-Bayburtspor

Kurukafalar-Bayburtspor

13 yıl boyunca 3. lig hasreti ile yanıp tutuşan bir şehrin sonunda çareyi taraftar grubu ile bulduğu bölgesel amatör ligde yaptığı koreografilerle adını duyduğumuz taraftar grubu.

Yiğidolar-Sivasspor

Yiğidolar-Sivasspor

Sivas'ın gerçek Yiğidolarından oluşan ve Sivasspor'un temel taşlarından olan Yiğidolar her türlü övgüyü hak ediyor.

Şeytanlar-Mersin İdman Yurdu

Şeytanlar-Mersin İdman Yurdu

İsmi gibi çılgın, ismi gibi marjinal, ismi gibi illegalist taraftar grubu.

Çotanaklar- Giresunspor

Çotanaklar- Giresunspor

Funda Arar'ın 'Yak Gel' şarkısını bir de Çotanaklardan dinleyin gerçekten de mükemmel taraftar bu sene Giresunspor'un Ptt 1. lig'e çıkmasında   çok büyük etken.

Genç Zonguldaklılar-Zonduldakspor

Genç Zonguldaklılar-Zonduldakspor

Zonguldak kimliğini kaybetmemiş her yönü ile Zonguldakspor'a yakışır taraftar grubu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hodri Meydan-Kocaelispor

Hodri Meydan-Kocaelispor

Nasıl bıraktın o mübarek sakalı

Nasıl vurdun Amerika'yı

Usame Baba bize kıyak yapsana

Sakarya'yı bombalasana

Bestesi dilden dile dolaşıyor ve her taraftar grubu bu marşı kendine uyarlıyor orjinali ise Hodri Meydan'a ait.

Hodri Meydan yaptığı diğer bestelerle de bu işin tesadüf olmadığını bize gösteriyor.

Samsunspor'un en köklü ve en prestijli grubu denilebilir, her platformda ses getiren usta taraftar grubu oluşumu.

Turbeyler-Adanaspor

Turbeyler-Adanaspor

Roma'yı kim yaktı bizi ilgilendirmez ama Adana'yı yakan Adanaspor taraftarı Turbeyler'dir. Şimşekler taraftar grubu ile aralarında tatlı çekişmeler de Adana derbilerinde en çok merak edilenler arasındadır.

Trabzonlu Gençler- Trabzonspor

Trabzonlu Gençler- Trabzonspor

Ne kadar ismi duyulmadık olsa da, sayıları az olsa da bu; Trabzonlu Gençler'in varlığını yok saymaz Türkiye onları agresif olarak tanıdı onlar da bunu bize fazlasıyla ispatladı

Gecekondu-Ankaragücü

Gecekondu-Ankaragücü

Son dönemlerde yönetimle arası bozuk olsa da her zaman her yerde sonsuz desteğini esirgemez 'Sokakta oyna kaldırımda destekleyelim' sözünün ta kendisidir

İçeriğin Devamı Aşağıda

Tatangalar-Sakaryaspor

Tatangalar-Sakaryaspor

3. ligde kaçırdığı deplasman yoktur 21 saatlik deplasmanlar yapan takımını asla yalnız bırakmayan ve gerçek anlamda takımın var olmasını sağlayan Tatangalar süper ligde  ismini duyurmuş şimdi ise Sakaryaspor'un en büyük kalesi haline gelmiştir.

Şimşekler-Adana Demirspor

Şimşekler-Adana Demirspor

Bir isim bir taraftar grubuna ancak bu kadar yakışır şimşek gibi marşları gökten rakip takım oyuncularının kafasına vurur  sadece maçlarda değil antremanlarda dahi takımının yılmaz bekçileridir.

Yalı-Göztepe

Yalı-Göztepe

Zamanında Türkiye'de ve Avrupa'da harikalar yaratan bir takımın harikalar yaratan taraftar grubu. Türkiye'de tribün konusunda Karşıyaka da dahil herkesin kabul ettiği tek gerçek ise en güzel marş Yalı'nın İsyan Marşı olmasıdır.

Çarşı-Karşıyaka

Çarşı-Karşıyaka

Karşıyaka Çarşı deyince akla o kadar şey geliyor ki saymakla bitmez ama kalabalık olması, kavgacı olması, İzmir'i kabul etmeyip 35 buçuk plakasını kendilerine yapması ve 100. yılında yaptığı şovlarıyla Karşıyaka Çarşı gerçekten her lige lazım olacak bir taraftar grubudur.

Nefer-Eskişehirspor

Nefer-Eskişehirspor

O bando yok mu o bando insanın içini kıpır kıpır eden... 

Türkiye'nin çağdaş taraftar grubu oldu adeta o bandosuyla ama sadece bando değil taraftarının o bandoya uyumu 'Oley' sesleri hepsi biraraya gelince mükemmel görüntüler ortaya çıkıyor ve bu listede gerçekten de olmazsa olmazlardan oluyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Texas

Texas

Şampiyonluğu futbolcular, teknik heyet kadar yeşil timsahlar olan Texsas hak ediyordu. Kalabalık dolu dolu ve susmayan binlerce taraftarıyla hem içerde hem deplasmanlarda takımın yılmaz bekçileri oldular ve tüm övgüleri fazlasıyla hak ettiler.

Genç Fenerbahçeliler-Fenerbahçe

Genç Fenerbahçeliler-Fenerbahçe

Türkiye'de Fenerbahçeliler tek çatı altında toplanacak denilse kimse inanmazdı ama Genç Fenerbahçeliler bunu başardı. Son dönem kulüp başkanı Aziz Yıldırım'la aralarındaki gerginlik ve Asya-Avrupa oluşumları arasındaki kavgaya varan tartışmaları grubu yıpratsa da bu listede ilk içerisinde yer bulmayı her zaman hak ediyor.

çArşı-Beşiktaş

çArşı-Beşiktaş

Sosyal sorumluluk denince akla gelen ve en güzel bestelerin marşların sahibi çArşı 'Çarşı her şeye karşı!' sloganıyla da tribünlerden taştığını bize göstermektedir.

ultrAslan-Galatasaray

ultrAslan-Galatasaray

Türkiye'nin en büyük taraftar grubu olduğuna şüphe olamaz Türkiye'nin 81 iline ulaşan temsilcilikleri neredeyse bütün üniversitelerinde boy gösteren ultrAslan-Uni teşkilatı bunların yanında ultrAslan-Lise, Tayfa, Sanayii, Boys Of Hell oluşumları ve Türkiye'ye ultras kültürünü getiren Avrupa bile bu listenin 1. sırasında olmasına sebep ama listede olması için en önemli neden; yaptığı koreografiler ve dünya desibel rekorunu kırmış olmasıdır.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
325
221
93
62
43
29
28
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Denizhan İspir

GFB'nin 3 Temmuz Direnişi var çArşı'nın 'Feda'sı var. UltraAslan'ın neyi var? Bu haberi bir GS'linin yaptığı belli oluyor Fenerbahçe'li olarak Türkiye'nin ... Devamını Gör

Natural Selection

Belli olmakla kalmamış, GS formasıyla poz vermiş... Tüm takım taraftarları çArşı'nın en büyük taraftar olduğunu kabul ederken, Türkiye'de tamamen etkisiz ola... Devamını Gör

Özgür Batman

Dostum Bir şey yapacaksan adaletli ol.ultraslanın Türkiye'nin en büyük taraftar grubu olduğunu kanıtlayabilir misin bence kanıtlayamazsın ama ben sana çArşı'... Devamını Gör

Mutlu Binboğa

Bu listeyi bir galatasaraylının hazırladığı ne kadar belli. Benim için önemli olan gs,fb,ts hazırlamış önemli değil ama lütfen hazırlarken de şu fanatiklğini... Devamını Gör