Görüş Bildir
Haberler
Türkiye Gruptan Çıkabilir Mi? EURO 2020'de Türkiye En İyi Üçüncü Nasıl Olur?

Türkiye Gruptan Çıkabilir Mi? EURO 2020'de Türkiye En İyi Üçüncü Nasıl Olur?

Türkiye’nin EURO 2020 yolculuğu kötü başladı. İlk maçta gol dahi atamayan ve kalesinde beş gol gören Milli Takımımız, en iyi üçüncü olup bir üst tura çıkmak istiyor. En iyi üçüncü olma yolunda ilk hedef İsviçre galibiyeti. Türkiye, pazar günü oynanacak İsviçre maçını kazanamaması durumunda turnuvaya veda edecek. İsviçre’yi yenersek, diğer maçlardaki sonuçları bekleyecek. Peki, Türkiye EURO 2020’den çıkar mı? EURO 2020’de en iyi üçüncü nasıl belli olacak? İşte EURO 2020’de Türkiye’nin bir üst tura çıkma ihtimali…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Türkiye EURO 2020 Gruptan Çıkar Mı?

Türkiye EURO 2020 Gruptan Çıkar Mı?

İlk maçında İtalya’ya 3-0 yenilen Türkiye, ikinci maçında da Galler’e 2-0 mağlup oldu. Gol atamayan Milli Takımımızın -5 averajı bulunuyor. Bu kötü averaj en iyi üçüncülük yolunda şansımızı iyice azaltıyor.

En iyi üçüncülük için ilk yapmamız gereken 20 Haziran Pazar saat 19.00’da oynanacak İsviçre maçını kazanmak. İsviçre maçında atabildiğimiz kadar gol atıp, averajımızı da düzeltmemiz gerekiyor. Sonrasında ise diğer gruplarda alınacak sonuçları bekleyeceğiz.

Altı grupta üçüncü olan takımlardan dördü bir üst tura ismini yazdıracak.

En İyi Üçüncüler Nasıl Belirlenecek?

En İyi Üçüncüler Nasıl Belirlenecek?

EURO 2020'de bir üst tura adını yazdıracak olan üçüncü takımları belirlemek için grupta toplanan puanlara bakılacak. Puanların eşit olması halinde, daha iyi averaja sahip olan takımlar son 16 turuna kalma hakkını elde edecek.

Puanlar ve averajların da eşit olması halinde, daha fazla gol atan ekipler, bir üst tur şansını elde edecek.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın