Görüş Bildir
Haberler
Türkiye'de Derhal Yıkılması Gereken 10 Şey

Türkiye'de Derhal Yıkılması Gereken 10 Şey

diazepam
16.08.2014 - 12:34 Son Güncelleme: 16.08.2014 - 12:48

Yeni Şafak gazetesi yazarı Yusuf Kaplan'ın Recep Tayyip Erdoğan'a yaptığı 'Boğaziçi, Bilkent ve ODTÜ yıkılmalı' önerisinden yola çıkarak Türkiye'nin derhal yıkılması gereken 10 kurumunu belirledik. Sizler de kendi yıkılmasını istediğiniz kurumları belirleyip, artık halka açılmış olan Çankaya'ya iletebilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

LÖSEV

LÖSEV

Amerika ve Avrupa'dan ithal cihazları ve ilaçları kullanan bu kurum derhal yıkılmalı, yerine daha milli, örf ve ananelerimize uygun, hayır dualarının edildiği şifa ocakları kurulmalıdır.

Kadın sığınma evleri

Kadın sığınma evleri

Bir gecede hepsi birden yıkılmalıdır. Kadının sığınacağı tek liman ya babasının ya da erinin yanıdır. Dayak yiyor diye bir kadının başka bir yere sığınması... Tövbe estağfurullah!

Gs, FB, BJK, TS...

Gs, FB, BJK, TS...

Onların yerine Melih gökçek'in Osmanlıspor fikri baz alınarak milli futbol taktiklerini kullanan, yabancı oyuncu transfer etmeyen takımlar kurulmalı, adları da beyliklerden seçilmelidir. Mesela Germiyanoğulları spor, Karesioğulları spor, Karamanoğulları spor, vb.

Yavru vatan "Kıbrıs"

Yavru vatan "Kıbrıs"

Ne o öyle kumar, kadın, kaçamak? Bu zararlı 3K yavru vatanı bertaraf edilmeli, buram buram milli, öbek öbek örfi, tutam tutam dini yeni bir yavru vatan inşa edilmeli, var olan oteller, kumarhaneler Fadıl'a verilerek müslümanlara devremülk sağlanmalıdır.

TÜBİTAK

TÜBİTAK

Tamam zaten evrim gibi safsataları gündeminden çıkardı, müdürleri elhamdülillah çok güzel insanlar ama daha milli bir ilim mümkün. Evrim teorisini reddetmek yetmez yaradılışı anlatacak ve ispat edecek bir ilim irfan kurumu bina edilmelidir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Aziz Nesin Vakfı

Aziz Nesin Vakfı

Ne o öyle matematik köyleri falan? Yazları her mahallede kuran kursu yok mu? Matematik mi kurtaracak öteki dünyayı, el insaf muhteremler!

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti

Yeni Türkiye'nin yeni gazetecilerinin böyle zararlı cemiyetlere ve dahi gazeteciler ve yazarlar vakfı gibi paralel vakıflara ihtiyacı yoktur. Daha milli ve sünni bir gazeteciler vakfı neden olmasın? Üye olacak yüzlerce gazeteci biliyorum.

Sabancı, Koç, Has, Vb. Vakıflar

Sabancı, Koç, Has, Vb. Vakıflar

Beynamaz öğrencilere burs veren vakıflar yok edilmelidir

Eğer varlıklarını sürdürmek istiyorlarsa bizim seçtiğimiz öğrencilere burs temin etmeli, yurt dışına öğrenci göndermeye bir an önce son vermelidirler. Özellikle Amsterdam gündemlerinden çıkmalı. Veya türgev'e bağlanmalıdırlar.

İstiklal Caddesi "Nevizade"

İstiklal Caddesi "Nevizade"

Kaç yıldır belediye elimizde, caddeyi perişan ettik hala gençler çıkıyor! Hele nevizade denen şer yuvası gizli gezi planlarının yapıldığı bir keş yuvası olmuş. Derhal istiklal dinimize uygun hale getirilmeli, cami, medrese, mescitler ile gerçek kimliğine bürünmelidir

Manga, Gripin, Malt, Duman, vb.

Manga, Gripin, Malt, Duman, vb.

İlk iş olarak duman, manga, gripin, model, gece yolcuları, malt, zakkum gibi müzik grupları dağıtılmalı yerlerine gül suyu kokan şarkılar seslendirecek dinine ve örfüne bağlı gençlerden müteşekkil gruplar ikame edilmelidir. O kadar ilahi var sırf bunları cover'lasalar yeter!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
5
2
0
0
0
0