Görüş Bildir
Haberler
Tüm Koltukları Sökmüşler: Mültecileri Taşıyan Minibüs Kaza Yaptı! Ölü ve Yaralılar Var

Tüm Koltukları Sökmüşler: Mültecileri Taşıyan Minibüs Kaza Yaptı! Ölü ve Yaralılar Var

Batuhan
13.11.2020 - 09:41

Van- Erciş Karayolundaki Çakırbey Mahallesi yakınlarında kaçak göçmenleri taşıyan minibüs takla attı. Meydana gelen kazada ilk belirlemelere göre 2 kişi hayatını kaybederken, 31 kişi de yaralandı. Kazayla ilgili korkunç ayrıntılar geldi. Minibüsün koltuklarının söküldüğü, 35 göçmenin sığdırıldığı belirtildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kaza, sabah saatlerinde Van kent merkezine yaklaşık 60 kilometre uzaklıkta bulunan Çakırbey Mahallesi yakınlarında meydana geldi. İçinde 33 kaçak göçmenin bulunduğu minibüs sürücüsünün kontrolünden çıkarak takla attı.

İlk belirlemelere göre kazada, 2 kişi hayatını kaybederken, 31 kaçak göçmen de yaralandı. Kazanın haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda ambulans ve kurtarma ekibi sevk edildi. Yaralılar Van'daki çeşitli hastanelere sevk edildi.

Minibüsün koltuklarının sökülmüş

Minibüsün koltuklarının sökülmüş

AA Van Bölge Müdürü İbrahim Yakut, feci kazayla önemli bir detayı anlattı. Yakut, kazaya karışan minibüsün koltuklarının söküldüğünü, sadece şoför koltuğunun bırakıldığını ve yaklaşık 30-35 düzensiz göçmenin sığdırıldığı söyledi.

Bir süre önce yine Van'da jandarma ekipleri bir minibüsü durdurmuş ve 15 kişilik minibüsten 70'ten fazla mülteci çıkmıştı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın