Görüş Bildir
Haberler
Tüm Haftanın Sinir Stresini Alıp Götürecek Kahkaha Garantili 15 Komedi Filmi

Tüm Haftanın Sinir Stresini Alıp Götürecek Kahkaha Garantili 15 Komedi Filmi

Ömer Faruk
10.11.2023 - 16:46

Sinir stresi atmanın en iyi yolu kahkaha: İzlerken gülmekten kendinizi alamayacağınız ve karnınıza ağrıların gireceği komedi filmlerini derledik. 

Not: Film bilgileri IMDb ve TMDb'den alınmıştır.

Kaynak: https://www.reddit.com/r/AskReddit/co...
İçeriğin Devamı Aşağıda

15. Avanak Ajan: Altın Kuş (2002)

15. Avanak Ajan: Altın Kuş (2002)

IMDb: 6,2

Özet: Austin powers Dr. Evil ve Mini' yi hapse atmıştır ama onları kapalı bir mekanda tutmak çok zordur. Güvenliğin en yüksek seviyeye çıkarıldığı hapishaneden bile kaçmayı başarırlar. Dr. Evil 'in bu seferki planı austin powers'ı daha doğmadan yok etmektir. Bu sebeple babasını ele geçirmeyi düşünen doktor evil in planlarını tabi ki ajanımız bozacaktır.

Yönetmen: Jay Roach

14. Yapımcılar (2005)

14. Yapımcılar (2005)

IMDb: 6,3

Özet: Yapımcı Max Bialystock'un sahneye koyduğu Hamlet'in müzikal versiyonu olan Funny Boy, açılış gecesinde perde kapatmıştır. Leo Bloom, Max'e bir teklifte bulunur. Hitler'in Baharı müzikali için gereğinden fazla para toplayacak, sonra da perdeyi kapatıp parayı cebe atacaklardır.

Yönetmen: Susan Stroman

13. Ahmaklar (2006)

13. Ahmaklar (2006)

IMDb: 6.5

Özet: ‘Sıradan Amerikalı’nın tarifi gibi duran asker Joe Bauers, Amerikan hükümeti tarafından yürütülen özel bir proje kapsamında uyutulur. Ancak uyutulduğu yerde unutulan kahramanımız, 500 yıl sonra uyandığında toplumun fazlasıyla değiştiğini görecektir. Tümüyle aptallaşan insanlardan kurulu bu yeni toplumda, o artık ‘en akıllı’ kişidir...

Yönetmen: Mike Judge

12. Yedek Polisler (2010)

12. Yedek Polisler (2010)

IMDb: 6.6

Özet: Highsmith ve Danson şehrin kahraman polisleridir. Ödüllü polisler yalnız şehrin insanları için değil, polis teşkilatının da idolleridir. Dedektif Terry Hoitz ve Adam Gamble ise masa başında evraklara gömülmüş polis memurlarıdır. Günlerini monoton bir şekilde geçiren ortaklardan Terry'nin bu duruma canı sıkılmaya başlar. Herkesin Highsmith ve Danson'a imrenmesine artık katlanamaz. Böylece ortağı Alan'ı da yanına alıp sokaklara çıkmaya ve kendilerinin ne kadar 'sert polisler' olduğunu kanıtlamaya karar verir. Ancak kafadar polislerin planları bekledikleri gibi işlemez.

Yönetmen: Adam McKay

11. Üvey Kardeşler (2008)

11. Üvey Kardeşler (2008)

IMDb: 6.9

Özet: Brennan Huff, ara sıra bulabildiği işlerde çalışan ve annesi Nancy ile yaşayan otuz dokuz yaşında bir adamdır. Dale Doback ise babası Robert ile yaşayan kırk yaşındaki bir işsizdir. Robert ile Nancy evlenip birlikte yaşamaya başlayınca, Brennan ile Dale de zorunlu olarak üvey kardeş olarak birlikte yaşamaya başlarlar. Kendilerine duydukları hayranlık ve saldırgan tembellikleri aileyi parçalanmakla tehdit ederken, bu iki orta yaşlı, az gelişmiş ve fazla büyümüş çocuk, anneleriyle babalarını yeniden bir araya getirmek amacıyla akıl dışı ve ayrıntılı bir plan yaparlar. Planın başarıya ulaşması için tuhaf bir işbirliği yapmaları gerekir ama bu yüzden belki de evden atılacaklardır.

Yönetmen: Adam McKay

İçeriğin Devamı Aşağıda

10. Süper Polisler (2001)

10. Süper Polisler (2001)

IMDb: 7,0

Özet: Her zaman macera peşinde koşan Eyalet polisi, karayollarını cehenneme çevirir, motorsikletlilerin sürekli dikiz aynasını kontrol etmelerine neden olur.Eyalet yönetimi tarafından kapatılma tehlikesiyle karşı karşıya kalan ve yerel polislerle de pek anlaşamayan Süper Polisler, yok olmak üzereyken kendilerini süper bir komik macerada bulurlar. Her şey bir cesedin bulunması ve olası bir uyuşturucu bağlantısının ortaya çıkmasıyla daha da karışır. Süper Polisler suçu önlemek ve kendi işlerini kaybetmemek için yerel polisle yarışmaya başlarlar.

Yönetmen: Jay Chandrasekhar

9. Mutlu Gilmore (1996)

9. Mutlu Gilmore (1996)

IMDb: 7.0

Özet: Adam Sandler bu eğlenceli komedide sizi kahkadan kırıp geçirecek. Happy, sonradan golf oyuncusu olan kaba bir hokey oyuncusudur. Golf sahasında yaptığı soytarılıklarla medyada sansasyon yaratmaya başlar ve bu ağırbaşlı sporu çılgın bir spor haline getirir.

Yönetmen: Dennis Dugan

8. Kötü Kızlar (2004)

8. Kötü Kızlar (2004)

IMDb: 7,1

Özet: Zoolog olan ailesi tarafından Afrika'da büyüyen, okula gitmeyen, sadece evde özel eğitim alan Cady, en güçlünün hayatta kaldığı ilkesini yaşayarak öğrenmiştir. Ancak 15 yaşına gelip liseye başladığında orman kanunlarının yepyeni bir boyut kazandığını farkeder. Okulun en popüler kızının eski sevgilisine aşık olunca işler Cady için epey karışacaktır.

Yönetmen: Mark Waters

7. Tropik Fırtına (2008)

7. Tropik Fırtına (2008)

IMDb: 7,1

Özet: Tropic Thunder filmi, aksiyon filmlerinde oynayan aktörlere eğitim veren Dale Dyle adlı eğitim kampında kalan ve sonrasında yeniden topluma dönen oyuncuların karşılaştıkları gerçek hayattaki bocalamaları anlatıyor. Savaş filminde oynamaya başlayan oyuncularımız, filmde gerçek savaş koşulları altında olunca eğitim kampında öğrendiklerine başvurmak zorunda kalıyor ve ortaya film içinde bir film komedisi çıkıyor.

Yönetmen: Ben Stiller

6. Salak ile Avanak (1994)

6. Salak ile Avanak (1994)

IMDb: 7.3

Özet: Hiçbir işte dikiş tutturamayan zevzek ikili Jim Carrey ve Jeff Daniels, para dolu bir çantayı güzel sahibine ulaştırmak için macera dolu bir yolculuğa çıkarlar.Bu arada polisleri, haydutları ve yollarına çıkma gafletinde bulunan diğer şanssızları şaşkına çevirirler.Silinmiş ve alternatif sahneleri, detaylı yapım süreci yorumları ve fazladan dakikaları ile bu film tüm zamanların en budalaca muzipliklerini sunuyor.

Yönetmen: Peter Farrelly

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Ofis Çılgınlığı (1999)

5. Ofis Çılgınlığı (1999)

IMDb: 7,6

Özet: Peter Gibbons orta yaş krizine biraz erken dalmış, işi veçalıştığı şirket için kendini heba eden bir bilgisayar programcısıdır. Fakat budayanılmaz ve beynini uyuşturan bitmek tükenmek bilmeyen rutinden artık çoksıkılmış ve bunalmıştır. Özel hayatı da doğrusunu isterseniz pek parlakdeğildir. Bir kız arkadaşı vardır elbette ama aldatıldığından da emindir.

Yönetmen: Mike Judge

4. Çok Fena (2007)

4. Çok Fena (2007)

IMDb: 7,6

Özet: Seth (Jonah Hill) ve Evan'ın (Michael Cera) koleje gitmeden önce yapmak istedikleri tek şey bekaretlerlerini kaybetmektir. Bunu başarmak için, o geceki partiye içki almak zorundadırlar. Rumuzu McLovin olan arkadaşları Fogell (Christopher Mintz-Plasse) ve onun sahte kimliğinin yardımı ile bu üçlü o ele geçirilmez içki için komik bir kovalamacaya girişecek, beceriksiz polislerden (Knocked Up'tan Seth Rogen ve Saturday Night Live'dan Bill Hader), kızgın komşulardan ve kıskanç sevgililerden kaçacaklardır.

Yönetmen: Greg Mottola

3. Aylak Vampirler (2014)

3. Aylak Vampirler (2014)

IMDb: 7.6

Özet: Bir belgesel ekibi, hayatlarına zarar gelmeyeceğinin garantisiyle birlikte vampirlerin yaşadığı bir eve konuk olma fırsatı yakalar. Bu evde Viago (Taika Waititi), Deacon (Jonny Brugh), Vladislav (Jemaine Clement) ve Petyr (Ben Fransham) isimli dört vampir yaşamaktadır. Daha sonra aralarına Nick (Cori Gonzalez-Macuer) isimli başka bir vampir de katılacaktır. Bu vampirlerin bütün dertleri oldukça sıradandır; hatta yalnızca beslenme alışkanlıkları normal insanlardan farklıdır. Belgeselciler, vampirlerin gündelik hayatlarını en ince detaylarına kadar belgelemenin peşine düşerler. Bu dünyada vampir olarak hayata devam etmek tahmin edilenden daha zordur.

Yönetmen: Taika Waititi

2. Sıkı Aynasızlar (2007)

2. Sıkı Aynasızlar (2007)

IMDb: 7,8

Özet: Nicholas Angel, Londra polis teşkilatının gelmiş geçmiş en başarılı polislerinden biridir. Diğer polislerden %400 oranında daha fazla tutuklama yapması ile kırmış olduğu rekor ve üstün çalışma temposu ile en dikkat çekici polistir.Fakat bu durum, bazı sakıncalara da yol açmaktadır. Nicholas’ın bu başarısı, diğer polis memurlarının morallerini ve motivasyonlarını kötü yönden etkilemektedir. Böylece üstleri, Nicholas’ı yeteneklerinin çok dikkat çekmeyeceği bir yere göndermeye karar verirler. İnsanların, neredeyse suç işlemenin ne demek olduğunu bile bilmedikleri, son derece sakin bir Sandford kasabasına gönderilir.İyi niyetli ama bir o kadar da sersem bir polis memuru olan Danny ile de ortak olmak zorunda kalan Nicholas için bu sakin yaşama alışmak son derece zordur. Fakat hiç beklenmedik bir anda patlak veren olaylar, Sandford’un aslında sanıldığı kadar sakin ve suçtan uzak bir yer olmadığının kanıtı mıdır acaba? Nicholas’ın beklediği hareket yeniden ayağına gelmiş gibidir.

Yönetmen: Edgar Wright

1. Zombilerin Şafağı (2004)

1. Zombilerin Şafağı (2004)

IMDb: 7,9

Özet: Shaun, hayatında ciddi olarak daha hiçbir şeyi başaramamıştır. Tüm hayatı, ne için yaptığını hala bilmediği işi, iki deli ev arkadaşı Ed ve Pete, kız arkadaşı Liz ve annesi arasında gidip gelmektedir. Hayatındaki en önemli şeyse, kendini bulduğu tek yer olan Winchester adlı bardır.Liz tarafından ilgisiz olmakla, annesi tarafından yeteneksiz olmakla suçlanır, arkadaşları ise O’nun hakkında yorum yapacak kadar bile akıllı değildir. Shaun bir gün hayatının fırsatını yakalayacağını düşünmekle zamanını harcarken bütün Kuzey Londra’yı zombiler basar. Sokaklar ölülerin işgali altında kalınca ve ölüm hemen yanı başınızda olunca ne hissedersiniz? Tabi ki Shaun gibi sevdiğiniz herkesi kurtarmayı. Zaten kurtarılacaklar listesinde sadece dört isim vardır; Liz, Ed, Pete ve anne.

Yönetmen: Edgar Wright

İlginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
8
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Syfllh Asln

kolpacino vari filmler...