Görüş Bildir
Haberler
TTNET ve Avea, Artık 'Türk Telekom' Markası Altında Hizmet Verecek

TTNET ve Avea, Artık 'Türk Telekom' Markası Altında Hizmet Verecek

ATKN
26.01.2016 - 10:38 Son Güncelleme: 26.01.2016 - 12:03

Türk Telekom, geçtiğimiz yıllarda başlattığı grup içi entegrasyon sürecini tamamlamak için önemli bir adım daha attı. Bir süredir mağazalarını 'Türk Telekom Grup' adı altında açan şirket, bundan böyle TTNET ve Avea’nın da Türk Telekom ismiyle hizmet vereceğini açıkladı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Fotoğraf: Teknoblog

Türk Telekom, bugün Antalya’da düzenlediği etkinlikle yeni vizyonunu, yeni kurumsal kimliğini ve logosunu tanıttı.

Şirket, Avea'yı bünyesine katarak yoluna devam edecek. Avea müşterileri bu anlaşma sonucunda daha uygun tarifelere ve daha iyi hizmetlere kavuşacak.

Avea ismi yerini Türk Telekom'a bırakacak. Avea kullanıcıları, telefonlarında 'Avea' yerine 'Türk Telekom' ibaresini görecek.

Türk TelekomAvea'nın yanında TTNET'i de bünyesine katarak 'Birlikten Yepyeni Bir Güç Doğuyor' sloganı altında birleşeceğini açıkladı.

Şirkette yeni dönemin başlangıcının duyurulması için düzenlenen basın toplantısında konuşan Türk Telekom CEO’su Rami Aslan, bu kararın alınmasında müşterilerin şirket tarafından sunulan tüm hizmetlere tek kaynaktan ulaşma beklentisi ve isteğinin önemli rol oynadığını belirtti. Aslan, geçirdikleri dönüşümle tüm birimleri arasında yüksek sinerji sağlayacaklarını ve böylelikle müşterilerin beklentilerinin çok daha etkin biçimde karşılanabileceğini belirtti.

Yeni Avea mağazaları bu şekilde olacak

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bu birleşme ile birlikte Türk Telekom'un logosu da değişti.

Teknoblog ve ShiftDelete.Net

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
51
28
10
6
5
2
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
ufukdiyo

Türk Telekom kiralandığı günden beri herkes söylemekten usandı. İsmindeki Türk kelimesi kaldırılmalıdır. Hatta buna özel yasa çıkarılıp yüzde yüz yerli serma... Devamını Gör

MagOrwell

bi de internet hızını halletseler aveadan güzeli olmayacak ama işte. taahhüt bitsin hattımı başka operatöre taşıyacam.