Görüş Bildir
Haberler
TSK, Akar'ın Nikaha Katılmasına Yönelik Yapılan Eleştirileri 'Vicdansızca' Buldu

etiket TSK, Akar'ın Nikaha Katılmasına Yönelik Yapılan Eleştirileri 'Vicdansızca' Buldu

Ulaş
16.05.2016 - 17:54

Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar’ın, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan'ın nikah törenine katılarak şahitlik yapması, sosyal medya kullanıcıları tarafından eleştirilmişti. TSK yaptığı açıklamada, Hulusi Akar'ın şehit cenazelerinin olduğu günde nikah törenine katılmasına yönelik yapılan eleştirileri 'insani ve vicdanı olmaktan uzak' buldu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Geçtiğimiz gün, Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar'ın Sümeyye Erdoğan'ın nikah törenine katılarak şahitlik yapması büyük tepki çekmişti. Akar sosyal medyada, şehitlerin cenazelerinin defnedildiği günde nikaha katıldığı gerekçesiyle eleştiri yağmuruna tutulmuştu.

TSK,  bugün yapılan eleştirilere ve haberlere yönelik bir açıklama yaparak 'insani ve vicdani olmaktan uzaktır' dedi. Açıklamada ayrıca; Hulusi Akar'ın nikahtan önce, Çukurca'da şehit olan askerlerin cenaze törenine katıldığı vurgulandı.

TSK'nın resmi sitesinden yapılan açıklamanın tamamı şöyle;

TSK'nın resmi sitesinden yapılan açıklamanın tamamı şöyle;

'Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi AKAR, Komuta Heyeti ile birlikte, 14 Mayıs 2016 tarihinde saat 13:00’te; Çukurca’da hayatlarını kaybeden kahraman şehitlerimizin Ankara Kocatepe Camiinde düzenlenen cenaze törenlerine katılmışlardır.

Müteakiben, aynı Komuta Heyeti, aynı gün saat 15:00’te, İstanbul’da düzenlenen nikah törenine, devlet protokolü çerçevesinde katılmışlardır.

Bu kapsamda, sadece imza ve tebrikattan ibaret olan bir nikah davetine icabet edilmesine yönelik yapılan bazı haber ve yorumlar; insani ve vicdani olmaktan uzaktır.

Terörle Mücadeleye yoğun bir şekilde devam ettiğimiz bu günlerde, eleştiri ve yorumlarda insaflı ve yapıcı olunması, ayrıştırıcı dil kullanılmaması, ülkemizin ve aziz milletimizin birliği, beraberliği ve güvenliği açısından büyük önem arz etmektedir.'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
216
166
42
17
16
7
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
albay taner

Normal bir zamanda normal bir cumhurbaşkanın kızının düğününe katılsan kimse bir şey demez fakat ülkenin bu durumda olmasının ana suçlularından biri olan tay... Devamını Gör

Görkem Güven

Mahalle yanarken orospu saçlarını tararmış

Cengiz Çelik

Orospu onurludur o dahi bunu yapmaz! Meslek erbabıdır. Kişiliklidir. Ancak diğer yapılan olay içine sindiremediğin orospudan çok daha aşağıdadır.

Cako Bey

Sorumlusu olduğun askerler kahpece şehit edilirken nikah şahidi olmanı eleştirenler mi vicdansız ? Ulan sizleri toprak bile kabul etmeyecek be haysiyet şeref... Devamını Gör

albay taner

Haklısınız, askerimiz canı pahasına teröristlerle savaşıyor bu çakma genel kurmay başkanı tayyipin vasıfsız kızının düğününde.