Görüş Bildir
Haberler
Sümeyye Erdoğan ve Selçuk Bayraktar Evlendi

Sümeyye Erdoğan ve Selçuk Bayraktar Evlendi

ATKN
13.05.2016 - 16:04 Son Güncelleme: 15.05.2016 - 01:10

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan ve nişanlısı Selçuk Bayraktar bugün Küçükçekmece Halkalı’daki Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi’nde yapılan nikâh töreniyle evlendi. Nikâh nedeniyle İstanbul'da geniş güvenlik önlemleri alındı, bazı yollar dün geceden itibaren trafiğe kapatıldı. Çiftin nikâh şahitliğini yapan isimler arasında 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Başbakan Ahmet Davutoğlu ve Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar da yer aldı.

Öte yandan TBMM'deki 23 Nisan resepsiyonu şehit haberleri nedeniyle iptal edilirken nikâh töreninin yapılıyor olması sosyal medyada eleştirilere neden oldu. Hakkari'de dün ve bugün tam 10 asker PKK saldırılarında şehit olmuştu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sümeyye Erdoğan ve Selçuk Bayraktar'ın içinde bulunduğu gelin arabası öğle saatlerinde Tarabya'dan çıktı.

Küçükçekmece Halkalı'daki Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi'nde 15:00'da yapılan nikâh töreni öncesinde, gece saatlerinde bazı yollar trafiğe kapatıldı. 

İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan da çalışmaları bizzat yerinde inceledi.

Polis ekipleri geceyarısı kültür merkezine çıkan tüm ana cadde ve ara sokakları demir bariyerlerle kapattı.

Kapatılan yollar trafiği kilitledi

Kapatılan yollar trafiği kilitledi
İçeriğin Devamı Aşağıda

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada şöyle denildi:

'Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 14 Mayıs 2016 Cumartesi günü İstanbul Küçükçekmece Yahya Kemal Beyatlı Kültür Merkezinde gerçekleştirilecek programları nedeniyle alınacak emniyet ve trafik tedbirleri kapsamında, 14 Mayıs 2016 günü saat 00.15'den tedbirlerin bitimine kadar araç trafiğine kapatılacak yollar ve alternatif güzergâhlar aşağıda belirtilmiştir.'

Trafiğe kapatılacak yollar şu şekilde belirtildi:

  • Küçükçekmece Belediyesi Fatih Caddesi Opet benzinlik ile Ekinevler Sokağı arası,

  • Fulya Sokak,

  • Dereboyu Caddesi,

  • Tokel Sokak,

  • Funda Sokak,

  • Fırat Sokak.

Korumalar Huber Köşkü'nde havaya ateş açtı

Sümeyye Erdoğan ile Selçuk Bayraktar'ın içinde bulunduğu gelin arabası, öğle saatlerinde Tarabya'daki Huber Köşkü'nden çıktı. Konvoy köşkten sirenler eşliğinde çıkarken korumalar da havaya ateş açtı.

Damada Şırnak'taki askerden mesaj

Damat Selçuk Bayraktar, Şırnak’ta görev yapan askerlerin fotoğraflı mesajını Twitter hesabından paylaştı ve “Şırnak’ta operasyon nedeniyle nikaha gelemeyen kahraman kardeşlerim en güzel hediyeyi yollamış” diye yazdı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Erdoğan ailesi nikâha helikopterle geldi

Erdoğan ailesi nikâha helikopterle geldi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Tarabya'daki Huber Köşkü önünden helikopter ile düğünün yapıldığı Halkalı'ya uçtu. Helikoptere Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yanısıra eşi Emine Erdoğan, oğlu Bilal Erdoğan ve damadı Berat Albayrak'ın da bindiği görüldü.

Nikahta Cumhurbaşkanı Erdoğan, bir önceki Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Başbakan Ahmet Davutoğlu ile tokalaştı. Liderlerin tokalaşması salondan yoğun alkış aldı.

Nikâh şahitleri arasında 11. Cumhurbaşkanı Gül, Başbakan Davutoğlu, Genelkurmay Başkanı Akar ve Meclis Başkanı Kahraman da vardı

Nikâh şahitleri arasında 11. Cumhurbaşkanı Gül, Başbakan Davutoğlu, Genelkurmay Başkanı Akar ve Meclis Başkanı Kahraman da vardı
İçeriğin Devamı Aşağıda

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın kıydığı nikâhta şahitlikleri Başbakan Ahmet Davutoğlu, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah GülGenelkurmay Başkanı Hulusi Akar, Meclis Başkanı İsmail Kahraman, Bosna-Hersek lideri Bekir İzzetbegoviç, Pakistan Başbakanı Navaz Şerif, Lübnan Başbakanı Saad Hariri ve Arnavutluk Başbakanı Edi Rama yaptı. 

Düğün için yurt dışından da çok sayıda davetli geldi.

Eski Bakanlar Egemen Bağış ve Muammer Güler de nikâh törenine katılan isimler arasındaydı. 

Kabinedeki bakanların büyük bir çoğunluğu da törendeydi.

Sanatçılar Orhan Gencebay, Cengiz Kurtoğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü ve ALS hastası Trabzonsporlu eski futbolcu İsmail Gökçek de nikâh törenine gelenler arasındaydı. 

Cübbeli Ahmet Hoca'nın protokol girişini kullanması dikkat çekti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Twitter'da eleştiri: "Şehit cenazelerinin kaldırıldığı gün düğün"

Twitter'da eleştiri: "Şehit cenazelerinin kaldırıldığı gün düğün"

Sosyal medyada nikâh töreninin şehit haberlerinin geldiği günlerde yapılması eleştirildi. Hakkari'de dün ve bugün tam 10 asker PKK saldırılarında şehit olmuştu.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3974
3925
612
373
200
103
97
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
dilara

Kızının nikahı için aldığı önlemleri keşke türk halkı içinde alsa.

Pasif Kullanıcı

efsane yorum.ayağa kalkıp alkışladım.

Jefferson Starships

Mahalle yanarken orospu sacini tararmis hesabi...

Ali Karabulut

Tanrı bir yastıkta belanızı versin