Görüş Bildir
Haberler
Trabzonspor'un 16. Başkanı Muharrem Usta Oldu

Trabzonspor'un 16. Başkanı Muharrem Usta Oldu

Enver K.
06.12.2015 - 14:19 Son Güncelleme: 06.12.2015 - 20:37

Trabzonspor'da İbrahim Hacıosmanoğlu dönemi kapandı. Yoğun katılımın gerçekleştiği 70. Olağan Kongre'de Muharrem Usta son sandıklardan gelen oylarla başkan seçildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

'Hepimiz Trabzonspor için varız' diyen Usta, şöyle konuştu:

'Bundan sonra da böyle devam edeceğiz. Yüzde 75’lik katılımla müthiş bir kongre oldu. Çok küçük farkla da olsa geçen seçim biz Celil beyle kaybetmiştik. İbrahim bey seçimi kazanmıştı. Şimdi de az bir farkla biz kazandık. 50. yılda şampiyonluğa büyük yolculuğumuzu başlattığımızı belirtiyor, herkese teşekkür ediyorum.' dedi.

26 Mayıs 2013'te başkanlığa seçilen İbrahim Hacıosmanoğlu bu sonuçla başkanlığı Muharrem Usta'ya devretti.

Sonuçlar;

Muharrem Usta: 3062

Celil Hekimoğlu: 3049

İbrahim Hacıosmanoğlu: 1040

Muharrem Usta'nın vaatleri nelerdi? 

Muharrem Usta'nın en önemli vaadi Beşiktaş ve Galatasaray'ı şampiyon yapan teknik direktör Mircea Lucescu'ydu. Dünya kulübü olmak gerektiğini öne süren Usta Trabzonspor teknik direktörlüğüne Mircea Lucescu'yu getirmek istiyordu.

Muharrem Usta Kimdir?

Muharrem Usta 1965 Trabzon doğumludur. 9 Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi'ni mezunu olan Usta, 1992 yılında Kulak Burun Boğaz uzmanı oldu.

Evli ve üç çocuk babası olan Usta, Medical Park Hastaneler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı'dır. 

Muharrem Usta'nın Yönetim Kurulu Listesi;

Asil üyeler

Ahmet Çubukçu, Nevzat Aydın, Önder Bülbüloğlu, Zeki Öztürk, Gençağa Meriç, Suat Şen, Orhan İlarslan, Coşkun Bülbül, Prof. Dr. İsmail Yüksek, Ali Rıza Egemen, Gökhan Saral, Prof. Dr. Asım Ören, Mehmet Yiğit Alp, Emre Aksoy

Yedek üyeler

Okan Alemdaroğlu, Tuncay Bekiroğlu, Özer Bayraktar, Yiğit Oğuz Duman, Adem Beder, Fatih Vardaroğlu, Erhan Çimşir

Hacıosmanoğlu, gözyaşlarını tutamadı

Hacıosmanoğlu, gözyaşlarını tutamadı

Başkanlık seçimininde üçüncü sırada olan İbrahim Hacıosmanoğlu, çıkan sonuçların ve 'Trabzon seninle gurur duyuyor', 'Büyük Başkan' tezahüratlarının ardından gözyaşlarına hakim olamadı.

Hacıosmanoğlu'nun açıklamaları;

Kongrede bin 40 oy alan mevcut başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, sonuca kendisinin saygı duyduğunu, herkesin de saygılı olması gerektiğini söyledi. 

Trabzonspor sevdalılarından seçilen yönetimleri rahat bırakmalarını isteyen Hacıosmanoğlu, 'Görev sürelerinde Trabzonspor’u yukarı taşımaları için destek verelim. Benim haksız yere kalbini kardığım varsa onlardan da haklarını helal etmelerini istiyoruz. Üzüldüğüm bir şey var; 'Bana Trabzonspor'u siyasete alet etti' dediler. Trabzonspor’u hiçbir zaman siyasete alet etmedim. Her aday olduğumda karşıma siyasi engeller çıktı. Ben vefalı bir insanım, vefasızlık görsem de vefalı olmaya devam edeceğim.' diye konuştu.

Yeni başkan seçilen Muharrem Usta’dan da şike konusuyla ilgili Avrupa’daki mücadelelerini devam ettirmelerini isteyen Hacıosmanoğlu, 'Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük. Sadece bahar için yaprak döktük.' diyerek sözlerini tamamladı

İçeriğin Devamı Aşağıda

Celil Hekimoğlu: "Mahkemeye Gitme Hakkımdan Feragat Ediyorum"

Başkanlığı 13 oyla kaybeden Celil Hekimoğlu, az bir oyla seçimi kaybettiklerine dikkat çekti. Hekimoğlu, 'Biz buna itiraz ederek mahkemeye götürerek, seçimi kazanabiliriz ama biz Trabzonspor’un mahkeme kapılarından kurtulmasını istiyoruz. O yüzden bu hakkımdan feragat ediyorum. Muharrem beye de başarılar diliyorum.' dedi.

Mackolik

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
64
19
10
6
1
0
0