Görüş Bildir
Haberler
Tercihlerine Göre Makyaj Falına Bakıyoruz!

Tercihlerine Göre Makyaj Falına Bakıyoruz!

12.03.2021 - 15:30

Evet, yanlış duymadın! Makyajın da falı mı olurmuş diye düşünme sakın. Sonuçta yaptığın makyaj hem karakterin hem psikolojin hakkında ipuçları veriyor.

Testi çöz, falını oku!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Güne genellikle hangisini içerek başlarsın?

2. Bir eyeliner seç!

3. Günlük makyajına ne kadar süre harcıyorsun?

4. Makyajında olmazsa olmazın hangisi?

5. Hangisinden hiç düşünmeden vazgeçebilirsin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Rujunda daha çok hangi tonları kullanıyorsun?

7. Günlük makyajında en çok hangisini ön plana çıkarmayı tercih edersin?

8. Son olarak, oldukça yoğun ve stresli bir günün ardından kendini rahatlatmak için ne yaparsın?

İyi haberler kapıda!

İyi haberler kapıda!

Uzun zamandır bunalmış ve işlerinin yolunda gitmediğini düşünüyor olabilirsin. Ama karalar bağlayıp kendini üzmene hiç gerek yok. Çok yakında iyi haberler alacaksın. Bu haberler bir başkasıyla da ilgili olabilir ama fazlasıyla umursadığın bir insan. Bütünüyle seninle de ilgili olabilir. Aşk ya da kariyer konularında olması çok muhtemel. Sonuç itibarıyla olmasını beklediğin bir haber ve gerçekten mutluluk kapında diyebiliriz!

Çok yakında aşk kapını çalacak!

Çok yakında aşk kapını çalacak!

Evet, yanlış duymadın! Yalnızlığın artık son buluyor. Herkesi imrendirecek bir ilişkin olacak yakın zamanda. Bir süredir doğru insanı bulamadığından yakınıyor olabilirsin. Belki hayatında şu an biri var ama ilişkin pek de istediğin gibi gitmiyor. Sonuç itibarıyla aşkla ilgili sorunların yakın zamanda çözülecek ve sen de mutlu bir ilişkinin içinde bulacaksın kendini. Kim bilir, yaşlarınızda uygunsa belki evlilikle bile sonuçlanabilir bu ilişki.

Sana yollar görünüyor!

Sana yollar görünüyor!

Bir süredir evlere kapandık ve Covid'den korunmak için başka bir çaremiz de yok ne yazık ki. Dikkat etmek, hem kendi hayatımız hem de başkalarının hayatını tehlikeye atmamak zorundayız. Ama insanız sonuçta, bu yeni hayata alışmak hepimize zor geldi. Bu bunaltılı günlerin senin için geride kalacağını söylemek isterim. Bu belki kısa bir tatil, bir iç dinlenme de olabilir, yurtdışına uzun süreli bir seyahat de olabilir. Bütün bunalımların, içini bulandıran düşünceler bunun sonucunda büyük bir oranda çözüme kavuşacak, sen de kendini yeniden bulacaksın!

Maddi olarak büyük bir rahatlama seni bekliyor!

Oh be! Bir süredir maddi konularda oldukça zorlanıyorsun. Aslında pek çoğumuz seninle aynı durumdayız diyebiliriz... Yakın zamanda maddi sıkıntıların çözülecek ve sen de haliyle büyük bir rahatlama hissedeceksin. Bu yeni bir iş, terfi ya da bir yerden eline topluca geçecek bir para olabilir. Sonuç itibarıyla hissedeceğin kısa süreli bir mutluluk ve rahatlama olmayacak, etkisi uzun sürecek bir şey bu. Gözün aydın şimdiden :)

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
115
82
43
19
11
6
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
İdil

İyi haberler kapıda! Hadi inşallah

Pasif Kullanıcı

İyi haberler kapıda! İyi haberler kapıda! Uzun zamandır bunalmış ve işlerinin yolunda gitmediğini düşünüyor olabilirsin. Ama karalar bağlayıp kendini üzmen... Devamını Gör

Hira Ekinci

Herkese aynı şey çıkmış.Ümidimi yitiriyorummm hfghdsjkgakg