Görüş Bildir
Haberler
O'nu Ne Zaman Unutacaksın?

O'nu Ne Zaman Unutacaksın?

09.03.2021 - 17:30

Bakalım unutmakta güçlük çektiğin kişiyi ne zaman unutacakmışsın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini öğrenelim:

2. Burcunun hangi grupta yer aldığını söyler misin?

3. O'nunla daha önce bir ilişkiniz oldu mu?

4. O'nun arkadaşlarıyla görüşüyor musun?

5. Onu nereden tanıyorsun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Onunla bir yerde karşılaştığında ne yapıyorsun ya da karşılaşırsan ne yaparsın?

7. Şu an gelip seninle birlikte olmak istediğini söylese kabul eder miydin?

8. Son olarak, onu stalklıyor musun?

Çoktan unutmuşsun bile!

Çoktan unutmuşsun bile!

Senin şu an onunla ilgili hatırladıkların ve eğer varsa böyle bir durum özlediklerin sadece yaşananlardan ibaret. Yani o'nun kendisine karşı bir özlem ya da sevgi taşımıyorsun içinde. Kendine yeni bir yön çizmişsin ve yeni hayatına doğru emin adımlarla ilerliyorsun. Arkanda bıraktıklarının senin için hiçbir önemi yok artık, birer anı olmaktan başka. Ohh yaa dünya varmış!

Çoook yakında unutacaksın!

Çoook yakında unutacaksın!

O'nu çok yakında unutacaksın. Bunu biliyoruz çünkü sen onu geride bırakmayı kafana koymuşsun bir kere. Onun seni yeterince mutlu edemeyeceğini ya da senin için doğru kişi olmadığını düşünüyorsun. Dolayısıyla buradan geri dönüş yok! Kapına da gelse, af da dilese sen önüne bakacaksın ve bize sorarsan çok daha mutlu olacaksın. Zor olan kısmı atlatmışsın bile, şimdi kararlarının ve adımlarının sonuçlarını bekleme zamanı!

Biraz zamana ihtiyacın var...

Biraz zamana ihtiyacın var...

Sen onu aklından da kalbinden de henüz söküp atamamışsın. Aslında sizin için şöyle bir durum söz konusu; ikiniz gelecek vadediyorsunuz ama bazı küçük sorunlar var çözmeniz gereken. Bunun için uzak durarak belki de en iyisini yapıyorsunuz. Çünkü her zaman önce kendini dinlemek zorundasın. Buradan da iki sonuç çıkabilir, ya düşünür ve birbirinizle olamayacağınıza karar verirsiniz ya da birbiriniz için buna değer olduğunuzu fark edip çabalamayı seçersiniz. Her iki sonuçta da en sonunda mutlu olacağından eminiz.

Unutma ihtimali biraz uzak görünüyor.

Unutma ihtimali biraz uzak görünüyor.

Senin için onu unutma ihtimali biraz uzak görünüyor. Ama hemen karalar bağlama, belki de sorun her neyse çözülecek ve yeniden kavuşacaksınız! Sonuçta bazen bitmemesi gereken ilişkiler bitiyor ya da birlikte olması gereken insanlar henüz kavuşamamış oluyor. Belki de sendeki durum bunlardan biri ve en sonunda ikiniz için de mutlu bir son görünüyor olabilir. He eğer değilse de, belki her şey çok yenidir. Sen kararlı bir insansın ve onunla ilgili eğer unutma ve birlikte olmama kararları alırsan emin adımlarla ilerleyeceğinden eminiz. Ne olursa olsun mutlu olmanı dileriz!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
68
28
24
21
12
6
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Aylin Kayhan

Çoktan unutmuşsun bile.Hadi lan ordan...

k4dir

Unutmak mı ? 2 sene oldu sanırım ayrılalı öncesinde 6 yıllık birlikteliğimiz vardı. Kurduğum hayaller geleceğim hep onun üzerineydi hatta şuanda yaşadığım şe... Devamını Gör

Ahmet Sütcü

gecin o işlerı sevdıysenız mezara kadar unutamazsınız 15 sene oldu ben unutaamadım ya ben becerıksızım yada sız cok başarılısınız unutuyormusunuz ya