Görüş Bildir
Haberler
Ruhunun Derinliklerinde Hangi Doğa Olayı Yatıyor?

Ruhunun Derinliklerinde Hangi Doğa Olayı Yatıyor?

06.03.2021 - 17:30

Sonuçta hepimiz içimizde doğadan bir parça taşıyoruz. Senin ruhunun derinliklerinde hangi doğa olayı yattığını merak ediyorsan;

Testi çöz, cevabı öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenerek başlayalım:

2. Yalnız başına kalmanın en güzel tarafı sence ne?

3. Bu meşhur görseldeki kız sence nasıl hissediyor?

3. Bu meşhur görseldeki kız sence nasıl hissediyor?

4. Fiziksel olarak birine hiç zarar verdin mi, kasıtlı ya da kasıtsız?

5. Bir arkadaşın oldukça üzgün ve mutsuz görünüyor. Ne yaparsın?

5. Bir arkadaşın oldukça üzgün ve mutsuz görünüyor. Ne yaparsın?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Seni senden daha iyi tanıyan biri var mı sence?

7. Peki sen bu dört elementten biri olacak olsan, sence hangisi olurdun?

8. Ve son olarak, bu tablo senin hangi ruh halini yansıtıyor? Söyle bakalım.

8. Ve son olarak, bu tablo senin hangi ruh halini yansıtıyor? Söyle bakalım.

Yanardağ!

Yanardağ!

Sen, seni tanımayanlar için adeta korkulu bir rüya; tanıyıp sevenler için de adeta bir nimetsin. Sana dengesiz demiyoruz, sadece bir yanın acımasız ve tehlikeliyken, diğer yanın son derece cömert ve sevgi dolu. Bunun sebebi insanlara olan güveninle alakalı. Yani zor güveniyorsun, zamanında kırılan kalbin sebebiyle de mesafeli olmaya çalışıyorsun. Ördüğün duvarları aşabilene çok iyisin, ama bu güveni sağlayamadıysa vay haline. Ayrıca son derece çekici bir insansın. İnsanlarda merak uyandırıyor ve haliyle kendine çekiyorsun.

Fırtına!

Fırtına!

Senin ruhunda fırtınalar kopuyor desek kesinlikle yalan olmaz. İçinden çıkamadığın bazı hislere sahipsin. Bu sebeple özellikle son zamanlarda karmakarışık hissediyorsun. Ne düşünsen, ne yapsan bir türlü karar veremiyorsun ve bu da bazı dengesiz tavırlar sergilemene sebep oluyor. Hatta kimi zaman çevrendekilere agresif davrandığında oluyor. Ama biliyorsun, fırtına elbet diner ve senin de bu zor zamanların kısa bir süre sonra geride kalacak. Seni sevenlere karşı kırıcı olma yeter.

Kuzey ışıkları!

Kuzey ışıkları!

Sen son derece renkli bir kişiliğe sahipsin. O kadar neşe dolusun ki etrafına daima pozitif enerji yayıyorsun, bunun için insanların seni tanımasına bile gerek yok üstelik. Girdiğin ortamda ışıl ışıl parlıyorsun enerjinle. Herkes seni tanımak istiyor. Tabii bir de buna güzelliğin eklenince... İçi dışı bir, en ufak şeylerden mutlu olmayı bilen bir yapın var. Herkes senin gibi olsa dünyada mutsuzluk diye bir şey olmazdı eminim. Tüm bu güzellikler de ruhunun yansıması. Tıpkı kuzey ışıkları gibi!

Tutulma!

Tutulma!

Sen son derece ilgi çekici ve etkileyici bir insansın. Bambaşka bir enerjin var. Bazıları senin tuhaf ya da ürkütücü olduğunu söyleyebilir, bazıları içinse bu tam tersi. Ama kesin olan bir şey var ki herkeste merak uyandırıyorsun. Her ne olursa olsun seni tanımak ve sendeki bu başkalığın ne olduğunu anlamak istiyor insanlar. Sanki türünün tek örneği gibisin ya da yüzlerce yılda bir görülen bir tutulma. Bu yüzden seni tanıyanlar kesinlikle çok şanslı. Büyüleyici olduğunu düşünmekte de haklılar :)

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
130
71
33
10
5
4
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Aylin Kayhan

Fırtına!

İdil

Fırtına! Sevdimm

OZAN ÖZGÜR ÇAKIR

Kuzey ışıkları! Sen son derece renkli bir kişiliğe sahipsin. O kadar neşe dolusun ki etrafına daima pozitif enerji yayıyorsun, bunun için insanların seni ta... Devamını Gör