Görüş Bildir
Haberler
Baharda Açan Hangi Çiçek Seni Anlatıyor?

Baharda Açan Hangi Çiçek Seni Anlatıyor?

05.03.2021 - 13:59

Bahar geldi, güneş yüzünü gösterip içimizi ısıtmaya başladı bile!

Pekiiii, bu güzel mevsimde açan hangi çiçek seni anlatıyor?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle yaşını öğrenelim:

2. Baharın gelişinin senin için anlamını tek kelimeyle anlat desek bu hangisi olurdu?

3. Sence uyanmak için günün hangi zamanı daha iyidir?

3. Sence uyanmak için günün hangi zamanı daha iyidir?

4. Bu aralar kendini nasıl hissediyorsun?

5. Peki ya hangi bahar meyvesi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Evde bakımından kendi sorumlu olduğun bir bitkin var mı?

7. Çocukluğunun kitabı hangisi?

8. Son olarak, sen hangi renk çiçeğin sana hediye gelmesine daha çok sevinirsin?

Papatya

Papatya

Senin ruhunu yansıtan bahar çiçeği papatya! Neşeli ve rengarenk bir kişiliğe sahipsin. Etrafına neşe saçıyor, çevrendeki insanları eğlendirmeyi de çok iyi başarıyorsun. Bu yüzden özellikle arkadaş ortamlarının aranan ismisin. Arkadaş canlısı biri olduğun için bir sürü arkadaşın ve arkadaş grubun var. Hepsinin muhabbetini de ayrı ayrı seviyorsun. Böyle bir insan hakkında olumsuz şeyler istesek de söyleyemeyiz zaten. Herkesin hayatında bir tane senden lazım!

Yıldız Çiçeği!

Yıldız Çiçeği!

Senin ruhunu yansıtan bahar çiçeği yıldız çiçeği! Sen zarafetle donanmış bir insansın. Aile ve arkadaş ortamlarının yıldızı sensin. Üstelik son derece baskın bir karaktere sahipsin. Liderlik vasfın da yerinde, hatta genlerine işlemiş sanki. Ama her şeyi kontrol etmek istiyorsun. Ancak bu olumsuz özelliğini zarafetinle birleştirebildiğin için, asla itici durmuyor. Dengesini çok iyi kurabiliyorsun kendine has tarzınla. Daha ne olsun?

Nergis!

Nergis!

Senin ruhunu yansıtan bahar çiçeği nergis! Sen kesinlikle entelektüel bir insansın. Sanki büyük sırların var, derin bir ruha sahipsin. Bilgiye ve öğrenmeye açsın adeta. Ayrıca basitlik hiç sana göre değil; her şeyinde bir mana, gizli bir sır ve keşfedebilene müthiş ayrıntılar vardır. Ama dedik ya keşfedebilene. Zaten bunu keşfedebileni yanında bulunduruyorsun. Kaba, saba insanlar sana göre değil yani!

Kardelen!

Kardelen!

Senin ruhunu yansıtan bahar çiçeği kardelen! Seni çiçekler arasında belki de en özeli, en gizemlisi olan kardelen anlatıyor. Doğallığın ve doğal olan her şeyin simgesisin. Herhangi birine ya da bir şeye zarar vermek hiç sana göre değil. Ama bu kesinlikle savunmasız olduğun anlamına gelmez. Aynı karları delip açan kardelen gibi sen de her sorunla başa çıkabilecek kadar güçlü ve sabırlısın. Kendi kendine her zaman yetersin!

Lale!

Lale!

Senin ruhunu yansıtan bahar çiçeği lale! Sen tamamen renkli bir kişiliğe sahipsin. Eğlenceli ve sevecen bir yapın var. Etrafına ışık ve mutluluk saçıyorsun adeta! İçindeki hüznü saklı tutma huyundan da hiç vazgeçmiyorsun. Ne hissettiğini, içinde neler olduğunu anlayamıyorlar asla. Bunu birilerine anlatabilmek için onlara çok güvenmen gerekiyor. Yoksa hiçbir şekilde bilmelerine imkan yok içindekileri. Bana sorarsan tam da böyle olması gerekiyor.

Unutmabeni!

Unutmabeni!

Senin ruhunu yansıtan bahar çiçeği unutmabeni çiçeği! Sen insanları kayıtsız şartsız sevebilme gibi bir özelliğe sahipsin. Herkese büyük bir sevgiyle yaklaşıyorsun her zaman. Sağduyulu bir yapın da var. Her zor zamanda sevdiklerinin yanında bulunmayı bütün içtenliğinle yapıyorsun. Herkes için güven kaynağısın adeta. Tüm bunları yaparken karşından beklediğin tek şey ise seni unutmamaları...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
199
116
25
16
13
11
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın