Görüş Bildir
Haberler
Hangi Mitolojik Yunan Tanrısı/Tanrıçası Senin Ruh İkizin?

etiket Hangi Mitolojik Yunan Tanrısı/Tanrıçası Senin Ruh İkizin?

05.02.2021 - 16:41 Son Güncelleme: 05.02.2021 - 18:42

Mitolojiye biraz ilgisi olan herkes Yunan tanrıları ve tanrıçalarından haberdardır. Bakalım hangisi senin ruh ikizinmiş?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini öğrenelim!

2. Doğadaki 4 elementten bir karışım seç şimdi de:

3. Bir ağaç seç bakalım!

4. Yunan mitolojisi dışında en çok ilgini çeken mitoloji hangisi?

5. Söyle bakalım, senin en güçlü özelliğin hangisi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. En çok hangi süper güce sahip olmak isterdin?

7. Bu hayattaki en büyük korkun nedir?

8. Pekii sence hayattaki en erdemli duygu nedir?

9. Son olarak tarihteki imparatorluklardan birini seç de testimizi bitirelim!

Tanrıların Tanrısı Zeus

Tanrıların Tanrısı Zeus

Yunan mitolojisindeki en güçlü, en büyük tanrı senin ruh ikizin. Her konudan zaferle ve mutlulukla ayrılmayı başarabiliyorsun. Herhangi bir işte başarısız olma ihtimalin hiç yok. Adaletlisin, çevrendeki her şey için dengeleyici bir unsur gibisin. Her zaman adil olandan yanasın, kimsenin hakkında gözün olmaz. Seni eleştirenler çekemiyordur ya da seni yeterince tanımıyordur. Takma sen onları kafana.

Savaş Tanrısı Ares

Savaş Tanrısı Ares

Sen Yunan mitolojisinin gözü kara savaş tanrısıyla ruh ikizisin. Çevrendeki insanlara yardım etmeyi kendine görev bilmişsin. Hatta keşke yetime-yoksula hep elim uzansa diye düşünüyorsun. Ne zaman bir adaletsizlik görsen zıvanadan çıkıyor, bu durumu yok etmek için ant içiyorsun. Ama bazen işlerini öfkene yenik düşerek kavgayla, savaşla yapmaya çalışıyorsun. E öyle de olmuyor tabii, hangi yıldayız?

Tanrıların Sanat Güneşi Apollon

Tanrıların Sanat Güneşi Apollon

Sen karizmanın vücut bulmuş hali olan Yunan tanrısı ile ruh ikizisin. Konuştuğun zaman herkes ağzı açık seni dinlemeye başlıyor. Konuşmanla, hal ve hareketlerine o kadar etkiliyorsun ki insanları, adeta büyüleniyorlar. Sadece konuşman filan da değil, çekicisin bir kere, seni görüp de etkilenmeyecek insan az bulunur. Sanata karşı da ayrı bir merakın var. İlgi duyuyor hatta çok da iyi anlıyorsun bu işlerden. Eee, güzel olan ilgini çekiyor tabii.

Tanrıların Hürrem'i Hera

Tanrıların Hürrem'i Hera

Sen tam anlamıyla çekiciliğin sözlükteki anlamısın. Bu yüzden Yunan Tanrıçası Hera'yla ruh ikizisin. Seni görüp de sana karşı koyabilecek insan pek bulunmaz açıkçası. Tek bir sözünle ya da bakışınla bile karşındakini kendine bağlayabiliyorsun. Güzelliğini ve etkileyiciliğini nasıl kullanacağını çok iyi biliyorsun. Olympos'un Hürrem'isin adeta!

Bilgeliğin Tanrıçası Athena

Bilgeliğin Tanrıçası Athena

İnanılmaz bir zekaya sahipsin, bu da dosta güven düşmana korku salıyor. Sadece bu bile Athena'yla ruh ikizi olduğunu anlatmaya yeter de artar bile. İşler durma noktasına geldiğinde ya da tıkandığında ortaya inanılmaz fikirler atıyor ve çözüme kavuşturuyorsun anında. Bir insan ne kadar analitik olabilirse o kadar analitiksin. Güzel görünmek umurunda bile değil, senin için zeka her şeyden önemli. Kendini geliştirmek sana her şeyden daha fazla haz veriyor.

Tanrıçaların En Güzeli Afrodit

Tanrıçaların En Güzeli Afrodit

Senden güzeli, edalısı var mı ki dünyada? Sen kesinlikle Afrodit'le ruh ikizisin. Sana güzel demek bile yetmez, güzel bir insan olsa sen olurmuşsun. Görenleri adeta büyülüyorsun, etkinden kurtulamıyor hiç kimse. Hatta dillere destan olup anlatılıyor. Kıskananın da çok haliyle. Dikkat et kendine...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
288
155
93
44
19
13
7
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
hazal güçlü

Athena bacım bir çaya beklerim

Aylin Kayhan

Tanrıların Hürrem'i Hera

Mrt Özn

Tanrıların Tanrısı Zeus