Görüş Bildir
Haberler
Soyun Aslında Hangi Irka Dayanıyor?

etiket Soyun Aslında Hangi Irka Dayanıyor?

04.02.2021 - 17:30

Dış görünüşüne bakarak hangi ırka benzediğini söylüyoruz.

Testi çöz, ırkını öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak bunlardan hangisi senin göz rengine daha yakın?

2. Şıklardaki burun tiplerinden hangisi sana en yakın olan?

3. El tipin bunlardan hangisine en yakın?

4. Söyle bakalım, bunlardan hangisi senin yüz şekline benziyor?

5. Saç rengin bunlardan hangisine en yakın peki?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Gülümsemediğin zaman dudaklarının uçları yukarı doğru mu bakıyor, yoksa aşağı doğru mu?

7. Çene kemiğin geniş mi, dar mı?

8. Son olarak, kulak şeklini seçer misin?

Sen tam bir Korelisin!

Sen tam bir Korelisin!

Bebeksi pürüzsüz tenin ve ışıl ışıl parlayan saçlarınla sen tam bir Korelisin! Son derece sakin ve ağırbaşlı bir yapıya sahipsin. Kolay sinirlenmez, her şeyi kendine dert etmez bir yapın var. Dışarıdan bakınca biraz soğuk göründüğünü de söyleyebiliriz ama seni bir tanıyan bir daha senden vazgeçemez. Oldukça etkileyici bir havan var, ışıl ışılsın bir kere. Seni kim sevmez ki?

Sen tam bir İskandinavsın!

Sen tam bir İskandinavsın!

Parıl parıl parlayan saçların ve açık ten renginle sen tam bir İskandinavsın! Kendine güven konusunda o kadar üst düzeysin ki, bu konuda kitaplar yazsan çok satanlardan biri olur kesinlikle. Çok farklı bir havan var, öz güveninle de birleşince inanılmaz çekici bir insan haline getiriyor seni. Oldukça sevecen ve bir o kadar da asilsin. Asalet davranışlarına işlemiş durumda. Sen adeta İskandinav ülkelerinden birinin kraliyet ailesine mensup gibisin.

Sen tam bir İranlısın!

Sen tam bir İranlısın!

Koyu renk ve ışıl ışıl saçların, esmer ve bir o kadar güzel teninle sen tam bir İranlısın! Ah bir de gözlerin yok mu, üstüne şiirler şarkılar yazılsa az kalır. Bir baktın mı içine akıyorsun sanki karşındakinin. Başka bir alem gibi sanki gözlerin öyle derin bakıyorsun. Ama bir o kadar da ciddi ve temkinli bir yapın var. Sert mizacın seni tanımayan insanları ürkütüyor diyebiliriz. Ama bu da senin kendince insanları sınırlarını aşmama konusunda uyarma yöntemin.

Sen tam bir İtalyansın!

Sen tam bir İtalyansın!

Buğday tenin, güzel gözlerinle sen tam bir İtalyansın! Gözlerinde sanki bir sır yatıyor gibi, öyle derin bakıyorsun etrafına. Ama öyle güzel bakıyorsun ki, karşındakinin etkilenmemesi mümkün değil. Bu bir de kendine güvenin ve asaletinle birleşince, insanların sana hayran olmaması imkansız oluyor. Her ortamda ilgi odağı olmayı başarıyorsun, yürüyen bir romantizm timsalisin sanki. Su gibisin kısacası!

Sen tam bir Fransızsın!

Sen tam bir Fransızsın!

Çekici dudakların, kusursuz saçların ve tatlı gülümsemenle sen tam bir Fransızsın! O kadar zarifsin ki, seni izlemekten alıkoyamaz insan kendini. Kendine has bir tavrın ve karizman var, asalet ruhuna işlemiş adeta. Tüm bunları bir de tarzınla birleştiriyorsun. İnanılmaz bir güzellik çıkıyor ortaya! Senden daha şık, daha asil var mıdır, hiç sanmıyoruz. Her şeyin de farkındasın ayrıca.

Sen tam bir Latinsin!

Sen tam bir Latinsin!

Bronz tenin ve kocaman gülümsemenle sen tam bir Latinsin! Neşen, karizman  ve güzelliğin/yakışıklılığın dillere destan. Bunlar yetmezmiş gibi bir de öyle sempatiksin ki, seninle tanışan birinin sana kanının kaynamaması mümkün değil. Seni sevmeyen ve beğenmeyen kimse yoktur bize sorarsan. Havan etrafındaki herkesi kuşatmış durumda. Öyle cana yakınsın ki... Herkesin hayatında senden bir tane olmalı kesinlikle!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
299
250
139
116
47
38
21
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?