Görüş Bildir
Haberler
Temmuz Ayında Billboard’ın Hot 100’ünde Neler Varmış Bakalım!

etiket Temmuz Ayında Billboard’ın Hot 100’ünde Neler Varmış Bakalım!

Ma Belle
02.08.2023 - 20:45

Müzik dünyasının en önemli müzik listelerinden biri olan Billboard Hot 100, müzisyenlerin popülaritesini öğrenmemiz için önemli bir kaynak. Her ay güncellenen Hot 100 listesi, müzik endüstrisindeki en popüler şarkıları ve sanatçıları bir araya getirerek güncel gelişmelerden haberdar olmamızı sağlar. Temmuz ayı ise bu heyecan verici listeye yeni şarkılar, yükselişe geçen sanatçılar ve sürpriz hitlerin katılımıyla damga vurdu. Müzik dünyasının nabzını tutan bu listede, hangi şarkıların trend olduğunu ve hangi sanatçıların öne çıktığını keşfetmek için listemize bir göz atalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. 24 hafta boyunca listede kalmayı başaran Morgan Wallen'ın Last Night şarkısı listenin birinci sırasında bizleri karşılıyor.

2. İkinci sırada ise Luke Combs'un Fast Car şarkısı yer alıyor. Bu ay dijital müzik platformlarında en çok hasılat sahibi olan bu şarkı, 16 haftadır Hot 100 listesinde.

3. Olivia Rodrigo'nun Vampire şarkısı, yayınlandığı ilk hafta listeye ilk sıradan giriş yapmasına rağmen iki sıra düşerek üçüncü sıraya yerleşti.

4. Selena Gomez ve Rema'nın en popüler şarkısı olan Calm down, 45 hafta boyunca listede kalmayı başardı ve halen 4.sırada yerini koruyor.

5. Taylor Swift'in yeni yayınlanan I Can See You şarkısı listeye beşinci sıradan taze bir giriş yapıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Miley Cyrus'un en sevilen şarkılarından biri olan Flowers, 1 basamak düşerek altıncı sırada yer alıyor.

7. Listeye fukumean şarkısı ile taptaze bir giriş yapan Gunna, 1 basamak yükselerek yedinci sırada bizleri karşılıyor.

8. Lil Durk ve J. Cole'un All My Life şarkısı 2 sıra düşüşe geçti ve sekizinci sırada yer alabildi.

9. Listenin ilk 10 sırasında 3 şarkı ile yer tutmayı başaran Taylor Swift'in Cruel Summer'ı, dijital müzik platformlarında şu sıralar en çok dinlenen şarkı olarak ünvan kazandı. Buna rağmen 2 basamak düşerek dokuzuncu sırada yer alabildi.

10. Son olarak Ice Spice ile düet yapan Taylor Swift'in Karma şarkısı onuncu sırada bizimle beraber.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
7
7
5
1
1
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın