Görüş Bildir
Haberler
Temizliği Yanlış Anlamışlar! Endonezya'da Kovid-19 Test Çubukları Yıkanıp Tekrar Kullanmış

Temizliği Yanlış Anlamışlar! Endonezya'da Kovid-19 Test Çubukları Yıkanıp Tekrar Kullanmış

Batuhan
05.05.2021 - 13:32

Endonezya'da yaşanan Kovid-19 skandalı dünya gündemine bomba gibi düştü. Tıbbi ürün firmasının koronavirüs testleri için kullanılmış nazal çubukları yıkayıp yeniden sattığı ortaya çıktı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Endonezya'da yaşanan Kovid-19 test skandalı duyanları şaşkına çevirdi. Bir tıbbi ürünler firmasının koronavirüs testleri için kullanılan nazal çubukları yıkayıp kurutarak tekrar sattığı ortaya çıktı.

Havalanında uygulanan testler için kullanıldığı açıklanan bu kullanılmış çubukların 9 binden fazla yolcunun testinde kullanıldığı bildirildi.

9 bin kişide kullanılmış

9 bin kişide kullanılmış

Şirket çalışanlarının tutuklandığı skandal olayın Medan'da yer alan Kualanamu havaalanında gerçekleştiği bildirilirken polis test kitlerinin kullanılmış olduğunu nasıl tespit edildiğini açıklamadı.

Devlet kuruluşu olan 'Kimia Farma' adındaki şirketin bu 9 bin yolcu adına açılacak oldukça büyük boyutlu davalarla karşılaşacağı bildiriliyor.

Nazal test çubukları koronavirüs salgınının başından beri hayatlarımızın bir parçası haline gelmişti. Endonezya polisi yaptığı açıklamada skandal olayın geçtiğimiz aralık ayından beri devam ettiğini ifade etti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
23
20
13
8
2
2
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?