Görüş Bildir
Haberler
Tembeller İçin 10 Zayıflama Önerisi

Tembeller İçin 10 Zayıflama Önerisi

Pegarose
25.03.2014 - 12:40 Son Güncelleme: 25.03.2014 - 13:19

Tembeller İçin 10 Zayıflama Önerisi

1 – Egzersizi bir iş olarak değil, tedavi, sağlığınız için bir gereklilik olarak görün. Yaptığınız herhangi bir şey, sıkıcı bir günlük rutine dönüşmüşse ondan uzaklaşmak isteyeceksinizdir. İyisi mi egzersizi, gün içinde kendinize ayırdığınız özel bir saat olarak düşünün ve o bir saat içinde keyfinizce hareket edin.

2- Her karbonhidratı öcü ilan etmeyin. Elbette her gün bir koca paket cips yiyerek zayıflayamazsınız ama diyetinize dikkat ettiğiniz zamanlarda kendinizi dondurma gibi masum bir tatlıyla ödüllendirebilirsiniz.

3- Kendinizi motive edecek bir hedef bulun. Hiçbir şey yapmazsanız vücudunuzda incelme ya da bir sıkılaşma göremezsiniz. Egzersizi kendiniz için cazip hale getirmenin en etkili yolu bir yarışa yazılmak ve onun için hazırlanmak olabilir. Ya da arkadaşlarınızla egzersiz günü organizasyonları yaparak sizi spor yapmaya iten bir güç yaratabilirsiniz.

4- Moraliniz bozuksa ya da depresyondaysanız buzdolabından başınızı çıkarmanız pek kolay olmayabilir. Hadi, kendinizi bu durumdan kurtarabilirsiniz. Çıkın şu mutfaktan! Açık havada yürüyün. Bu, küçük bir adımmış gibi görünse de duygusal açlığınızı yemek yiyerek geçirme alışkanlığınızı engeller.

5- Kendinizi yağdan tamamen mahrum etmeyin. Çünkü bazı yağlar iyi yağlardır, unutmayın! Sağlıklı yağlardan bir miktar tüketmek, size kendinizi iyi hissettirecektir. Hem, diyetin o kadar da yavan bir seçim olmadığını anlamanızı da sağlar.

Kaynak: http://www.pegarose.com/tembeller-ici...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
9
3
2
2
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın