Görüş Bildir
Haberler
Teknoloji'nin Gülen Yüzü Doğa Rutkay İle Ropörtaj

Teknoloji'nin Gülen Yüzü Doğa Rutkay İle Ropörtaj

Pchocasi
31.08.2014 - 13:43 Son Güncelleme: 31.08.2014 - 18:21

Teknoloji'nin Gülen Yüzü Doğa Rutkay Ropörtajı

Teknoloji ile iç içe yaşayan Doğa Rutkay’ın “Teknoloji beni insanlarla yakınlaştırıyor” demesi üzerine HWP ekibi harekete geçti. Bu güzel röportaj için kendilerine teşekkür ediyoruz.

Sıcacık bir yaz günü Doğa Rutkay’ın evine davet etmesi üzerine başlayan keyifli sohbet, Sosyal Medya ve projeleri üzerine akıp gidiyor. Bakalım Teknoloji ile yakından ilgilenen Doğa Rutkay neler anlatmış birlikte göz atıyoruz.

TEKNOLOJİ’NİN İÇİNDEN BİRİSİ

Bu yaz tatilini İzmir Alaçatı’da geçiren Doğa Rutkay, İstanbul sınırları içinde olmadığı için röportaj yapmak biraz zor oldu. Alaçatı’da Fly’lnn Beach’te bir çocuk atölyesi açmaya karar veren güzel oyuncu, ismine “ Doğa Rutkay Çocuk Atölyesi ” olarak vermiş.

Çok güzel bir projeye imza attığı için kendisini tebrik etmek gerekli, zaten kendisi de enerjik, sürekli çevresine pozitif gülücükler dağıtan ve neşeli bir kişiliğe sahip. Lafı fazla uzatmadan HWP’nin gerçekleştirdiği röportaja göz atalım, iyi okumalar şimdiden !

Bu aralar hayatınız nasıl geçiyor neler ile uğraşıyorsunuz ?

Şu sıralar Alaçatı’yla ilgileniyorum aslında. Ev – bahçe işleri ve yanı sıra tatil modunda geçiyor günlerimin çoğu. Ayrıca yeni açılan “Doğa Rutkay Çocuk Atölyesi” nin heyecanı var hep içimde.

Alaçatı’nın yeni bir plajı olan Fly-lnn Beach’te açıldı bu okul. Çocukların aileleri ile beraber denize koşmasını değil de atölyeye heyecanla gelmelerini istiyorum açıkçası.

Bu sezon sizi Güldür Güldür’le gördük, bunun dışında yeni sezonda başka projeler var mı ?

Başka proje şuan için düşünmüyorum açıkçası. Güldür Güldür çok keyifli gidiyor. Haftanın dört günü çalışıyorum ve geriye kalan günlerde kendime zaman ayırmaya çalışıyorum. ( İpucu verelim: Güldür Güldür’ün yeni sezon çekimleri çoktan başladı.. )

Teknoloji sizin için ne ifade ediyor ?

Çekici ve oldukça cazibeli diyebilirim. Hayatımı oldukça kolaylaştıran hızlı zaman tüneli bütünü ile :)) Fena meraklıyım ve her geçen gün yeni bir şeyler keşfetmeye çalışıyorum, keyif alıyorum keşfederken.

Teknolojik ürün alırken nelere dikkat edersiniz ? Kıstaslarınız neler ?

Renklerine dikkat ederim ilk olarak. Renkler benim hayatımın önemli parçalarından. Kalitesi de elbet önemli fakat biçimi ve şekli beni çarpıyorsa denemeye her zaman varım diyenlerdenim.

Sosyal Medya’da aktif misiniz ? En sevdiğiniz platformlar hangileri ?

Oldukça aktifim diyebilirim, evet. Instagram ve Twitter’ı severek kullanıyorum. Kendimi olduğum gibi ifade edebiliyorum ve bu oldukça avantajlı benim açımdan. Sevdiklerimle, sevenlerimle ve yepyeni insanlarla yüz yüze tanışmadan hayatı paylaşabiliyoruz. Kaçınılmaz, zevkli bir yolculuk diyebilirim.

Hangi marka telefon kullanıyorsunuz ?

iPhone ve daima iPhone diyebilirim, çok seviyorum

En sık kullanmış olduğunuz ve önerebileceğiniz uygulamalar var mı okurlarınıza ?

Fotoğraf programları olabilir mesela. Çeşitli programlar denemeyi seviyorum. Instagram’da kullanıcı adım “doarutkay” hatta, aktif olarak kullanıyorum.

İnternetten alışveriş yapar mısınız ? Ne tarz ürünler için hangi siteleri ziyaret ediyorsunuz mesela ?

İnternetten alışveriş yapmayı tercih etmiyorum pek. Bizzat gözümle görüp, dokunmayı sevenlerdenim.

Televizyonda takip ettiğiniz programlar nelerdir ?

Haber, tartışma programları, bilgi yarışmaları ve her türlü belgeseller favorimdir.

Favori film ve dizilerinizi öğrenebilir miyiz ?

Game of Thrones ilk aklıma gelenlerden. Söz konusu dizi ve biyografi filmleri ise çok severim. Hatta en sevdiğim türlerden birisidir.

Doğa Rutkay’ın önümüzdeki bir yıl içinde hedefleri neler, neler yapmak istiyor ?

Yaşadıklarımdan yana devamlılık istiyorum açıkçası. Uzak hayallerden pek hoşlananlardan değilim.

DOĞA RUTKAY’A TEŞEKKÜR

Doğa Rutkay ile birlikte gerçekleştirilen bu güzel röportajın yanı sıra, Teknoloji ile iç içe olmasını bizde ilgi ile karşıladık.

Bu fırsatı ve Teknoloji ile iç içe olan hikayelerini takipçileri ile paylaştığı için kendisine teşekkür ediyor, Güldür Güldür ve daha birçok projede kendisine başarılar diliyoruz. Ayrıca bu güzel röportaj için hwp ekibine de teşekkür ediyoruz.

PCHOCASI

Kaynak: http://www.pchocasi.com/teknolojinin-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0