Görüş Bildir
Haberler
Tekirdağ Valisi Yerlikaya'dan Eleştirilere Yanıt

Tekirdağ Valisi Yerlikaya'dan Eleştirilere Yanıt

adem kara
24.07.2014 - 16:45 Son Güncelleme: 24.07.2014 - 17:01

Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya eşi Hatice Nur Yerlikaya ile birlikte katıldığı Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü iftarında kola boykotuna katılarak aynı firmanın bir başka meşrubatını içtiği yönünde sosyal medyaya yansıyan haberler üzerine resmi Twitter hesabından açıklama yaptı. Yerlikaya, #BoykotuUnutmayın etiketiyle paylaştığı açıklamasında gazlı içecek içmediğini de söyledi.

Vali Yerlikaya, dün katıldığı iftarda çekilen fotoğrafı ile ilgili konuşanlar olduğunu ve 'Birkaç kelam' da kendisinin söyleyeceğini belirterek, şunları yazdı:

'Gazlı içecek içmem'

'Misafir ev sahibinin kölesidir' derler. İftarda misafirdim. İçmek bir yana masada hangi içecek olduğunu fark etmedim bile. Yeme-İçme konusunda dikkatliyimdir. Yaygın markaları ve sahiplerini üç aşağı beş yukarı bilirim. Gazlı içecek içmem. Ağır kuyruk acısıyla muzdarip bir arkadaş, masanın fotoğrafını çekmiş. Yakıştırmadaki maharetini konuşturmuş. Yakıştırma ise, tek bir kaynakta var. Kendisinin bile inanmayacağı yakıştırmayı, nasıl olsa inananlar çıkar diye sağa sola servis etmiş. Gerçekten de inananlar çıktı.

'Zaytung'un diline düştük'

Bazı medya kuruluşları haber yaptı. Zaytung'un diline düştük. Az kalsın TT oluyorduk. Yakıştırmacıya teşekkürler. Kolayı boykot edenlerin, bunun yan ürünlerini de boykot etmesi gerektiğini de hatırlattı. Medya ve sosyal medya dev bir deniz. Yakıştırmanın, dalganın müşterisi çok. Sağolsunlar onlar da boykota hizmet ettiler. Haddi aşanlar bir tarafa, mesele hakkında konuşan herkese teşekkür ediyorum. Tekirdağ'dan herkese selam, bol muhabbet.'

CNN Türk

Kaynak: http://www.cnnturk.com/haber/guncel/t...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0