Görüş Bildir
Haberler
Tarzına Göre Hangi Kraliyet Ailesi Mensubusun?

Tarzına Göre Hangi Kraliyet Ailesi Mensubusun?

Galina Grigoryevna
09.10.2018 - 15:01 Son Güncelleme: 30.12.2018 - 12:19

İçinde bir kraliyet ailesi mensubu taşıyorsun aslında. Ataların kraliyet soyundan geliyor senin. Acaba hangi kraliyet soyundan? 

Testi çöz ve öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini öğrenebilir miyiz?

2. Bir de yaşını...

3. İçinde hep bir prenses sakladığını itiraf edebilir misin?

4. Esir tutulduğu kuleden kurtarılan mı olurdun yoksa kurtaran mı?

5. Kraliyet mensubu da olsan üniversite diploman olmalı mı?

5. Kraliyet mensubu da olsan üniversite diploman olmalı mı?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Kraliyet ailesine ait olmanın ön koşulu nedir sence?

7. Kraliyet ailesi de olsan...

7. Kraliyet ailesi de olsan...

8. Kraliyet ailesi mensubu olarak kurallardan hangisine karşı çıkardın?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Danimarka kraliyet ailesi!

Danimarka kraliyet ailesi!

Danimarka kraliyet ailesi ve soylususun. Zaten genlerinde taşıdığını kendin de biliyordun. Soğuk iklimler ve karanlık yollardan geçmiş aile uzun uzun yıllardan bu noktalara gelmiş. Sen soylu bir Danimarka kraliyet mensubusun. Kraliçe 2. Margrethe'ın torunusun.

İngiliz kraliyet ailesi!

İngiliz kraliyet ailesi!

Sen İngiliz kraliyet ailesi mensubusun. Bu ailenin verdiği yükümlülüğü hep omuzlarında hissettin. Zaten tipine bakan da senin bir İngiliz olduğunu anlıyor. 2. Elizabeth'in torunu olmak gerçekten çok zor. Uyulması gereken kurallar... Keşke sıradan bir insan olsaydın. Fakat maalesef sen sıradan bir insan olamazsın. Sen İngiltere kraliyet ailesi mensubusun. Kendine gel...

Hollanda kraliyet ailesi!

Hollanda kraliyet ailesi!

Sen Hollanda kraliyet ailesi mensubusun. Zaten hal ve hareketlerinden anlaşılıyordu. Hollanda'yı duyunca için kıpır kıpır oluyor. Kraliçe Beatrix'in torunusun. Harika bir büyükannen var. Düşünsene büyükannen kraliçe! Senin için süslü şeylerin çok önemi yok. Sen hep sadelikten yana oldun. Kraliyet mensubuna da bu yakışır zaten. Böyle devam!

Monako kraliyet ailesi!

Monako kraliyet ailesi!

Sen Monako kraliyet ailesi mensubusun! Ailenin soyu yüzyıllar önceye dayanıyor ve Avrupa'nın en zengin kraliyet ailelerinden birine sahipsin. Prens 2. Albert'in soyundan geliyorsun.

Norveç kraliyet ailesi!

Norveç kraliyet ailesi!

Sen Norveç kraliyet ailesi mensubusun! Aslen sarışınsın fakat bu topraklarda tenin biraz daha buğdaya dönmüş. Bir Norveçli olarak başından beri kendini bu topraklara ait hissetmiyordun. Artık öğrendin sen Norveç kraliyet ailesi mensubu birisin. Ailen seni çok seviyor!

İspanya kraliyet ailesi!

İspanya kraliyet ailesi!

Sen İspanya kraliyet ailesi mensubusun! Onlar gibi daha sade hayatı hep kendine olanaklı gördün. Her zaman kendini İspanyollara yakın hissediyordun. Çünkü içinde bir İspanyol vardı. Artık her şey daha da açık ve ortada. Çünkü sen İspanyol kraliyet ailesinden geliyorsun. Mütevazı bir yaşam ve sadelikten yanasın.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
150
121
96
33
16
12
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Jok Er

Danimarka çıktı 😂 zaten burda dogdum büydüm. kralıçeyi görmüşlüğüm var.. ama eksik kalsın bence Türk olmam daha büyük şeref... ✋🏼

Hatice Yildirim

Hollanda Krallığı çıktı. Zaten Hollanda da doğdum. İsabet oldu.