Görüş Bildir
Haberler
Hangi Prenses Senin Ruh İkizin?

etiket Hangi Prenses Senin Ruh İkizin?

VsVs
13.05.2016 - 17:46

Tamam biliyoruz herkes ya babasının ya sevgilisinin prensesidir kabul. Fakat gel testi çöz ve gerçek prenseslerden hangisi senin ruh ikizin gör.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Önce düğününde giymek isteyeceğin gelinlikle başlayalım.

2. Hangi taç sana en çok yakışır?

3. Bir prensle evlenip prenses oldun. Yapacağın ilk iş ne olurdu?

3. Bir prensle evlenip prenses oldun. Yapacağın ilk iş ne olurdu?

4. Sence bir prensesin evcil hayvanı hangisi olmalı?

5. Bir prensle evlenmen için en önemli kriter hangisi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki kraliyet ailesine kaç tane varis bırakmak istersin?

7. Kraliyet arabanı hangi at çeksin?

8. Son olarak aşağıdaki cupcakelerden hangisine asla hayır diyemezsin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Charlene Lynette Wittstock!

Charlene Lynette Wittstock!

Senin ruh ikizin Charlene Lynette Wittstock! Tıpkı onun gibi alımlı ve dikkat çekicisin. Girdiğin her ortamda gözler bir anda senin üzerine çevriliyor. Ayrıca seni tam bir yardımsever olarak tanımlamamız hiç de abartı olmaz. İnsanlara iyilik yaptıkça mutlu oluyorsun, yüzün gülüyor. Ayrıca çok da bonkör biri olduğunu söyleyebiliriz. İnsanları mutlu edebildiğin müddetçe harcadığın paranın hiç mi hiç önemi yok.

Grace Kelly!

Grace Kelly!

Senin ruh ikizin Grace Kelly! Senin ismin zikredilince akla ilk gelen kelime güzellik. Sen gerçek bir prenses olmak için yaratılmışsın. Bu endam bu zarafet kolay kolay hiç kimsede bulunmuyor. Ayrıca anaç tavırların seni herkesin gözünde yüceltiyor. Senden harika bir anne olacağı kesin. Her erkek senin gibi bir prensesi olsun ister ama senin prensin tek.

Kate Middleton!

Kate Middleton!

Senin ruh ikizin Kate Middleton! Göbek adın zarafet. Meydanlara çıktığın an herkes hayran gözlerle sana bakıyor. Seni kıskananlar o kadar fazla ki hasetlerinden çatır çatır çatlıyorlar. Aman nazar değmesin. O kadar çok olumlu özelliğin var ki saymakla bitmez. Güzellik, zarafet, iyi kalplilik, nezaket ne ararsan sende. Bu özelliklerinle zaten prenses olmamış prenses doğmuşsun.

Diana Spencer!

Diana Spencer!

Senin ruh ikizin Diana Spencer! Sana hayran olmayan kimse yok. Herkesin gıpta ettiği birisin. İnsanlar senin gibi biri olmak için nelerini vermezdi ki? Etrafın sana özenen insanlarla dolu. Ancak biraz talihsiz bir insan olduğun da gerçek. Yine de alımlı bakışlarınla insanlarda öyle bir etki bırakıyorsun ki onlarda hayatları boyunca unutamayacakları bir iz bırakıyorsun.

Letizia Ortiz!

Letizia Ortiz!

Senin ruh ikizin Letizia Ortiz! Sende sadenin cezbediciliği, ağır başlılığın çekiciliği var. Ayrıca ne kadar başarılı bir insan olduğunu da söylememize gerek yok herhalde. Kendi ayakları üzerinde durabilen, yere sağlam basan, her anlamda güçlü bir karaktersin. İnsanlar sana öylesine saygı duyuyor ki onlardaki kredin oldukça yüksek. Ama buna rağmen sen o krediyi hiç mi hiç tüketmiyorsun. Ayrıca senin gibi bir iyiliksever de gerçekten zor bulunur. Ayrıca o kadar alçak gönüllüsün ki bu yardımseverliğinin reklamını hiç yapmıyorsun.

Sofia Hellqvist!

Sofia Hellqvist!

Senin ruh ikizin Sofia Hellqvist! Güzelliğinin yanında güçlü, hırslı ve tuttuğunu kopartan birisin. Ne istediğini çok iyi biliyorsun ve ona göre hareket edip onu elde etmek için elinden ne geliyorsa yapmaktan vazgeçmiyorsun. Senin gibi güçlü karakterleri görmek cidden güzel. Keşke herkes senin kadar güçlü olabilse bu hayatta. Ayrıca çılgın birisin. Yapabileceklerinin sınırı yok diyebiliriz. Canın nasıl isterse öyle davranıyorsun ve kimsenin ne diyeceğini de umursamıyorsun. Çok da doğru yapıyorsun. Senin hayatın kimseyi ama kimseyi ilgilendirmez.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2306
1393
730
254
222
141
131
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın