Görüş Bildir
Haberler
Tarikat Yurdundaki Satırlı Katil Tutuklandı...

Tarikat Yurdundaki Satırlı Katil Tutuklandı...

Ulaş
08.12.2021 - 17:18

Antalya'da İlim ve Kültür Derneği'ne ait öğrenci yurdunda aşçı olarak çalışan İhsan Güney (38) tarafından vahşice öldürülen üniversite öğrencisi Mehmet Sami Tuğrul'un (18) cenazesi, babası Halil Tuğrul tarafından morgdan alındı. 

İhsan Güney'in şizoaffektif bozukluk tanısı olduğu, aylık kontrollerini 4 aydır yaptırmadığı kaydedildi. İhsan Güney, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede, çıkarıldığı sulh ceza hakimliği tarafından tutuklandı.

Kahramanmaraş'ta Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni olarak çalışan baba Halil Tuğrul, sabah saatlerinde adli tıpa gelerek, oğlu Mehmet Sami Tuğrul'un cenazesini teslim aldı. Baba Tuğrul'un (altta) üzgün olduğu görüldü. Cenaze, toprağa verilmek üzere Kahramanmaraş'a götürüldü.

Şüpheli bugün mahkeme tarafından tutuklandı...

ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Teke tek

Bu şizofreni arkadaşın girdiği iş öyle depodur, mal taşıma falan değil. Elinin altında bıçak, satır olan bir mutfakta ve çocukların arasında -yurtta/okulda- ... Devamını Gör

pislik asıl deccal sen ve senin gibiler kökünüz kurusun, zahmet oldu birde tutuklamasalardı, çıkardılar affı yaydılar katil sürülerini topluma, bütün bu suç ... Devamını Gör

Erşad Bulut

kafasını kesin arkadaş ne tutukluyorsunuz yazık değil mi kısasa kısas olmazsa adalet gelmiyor inşallah içerde kafasını koparırlar o.ç.

Ali Demirci

Çok haklısın ben yazacaktım sen yazmışın