Görüş Bildir
Haberler
Tabletini Daha Verimli Kılacak Dört Uygulama

Tabletini Daha Verimli Kılacak Dört Uygulama

Caner
07.06.2014 - 21:00
onedio.com
İçeriğin Devamı Aşağıda

Tabletini Daha Verimli Kılacak Dört Uygulama

Ezcool, tabletlerin daha verimli kullanılmasını sağlayan tavsiyelerde bulunuyor. Tabletler, dört ücretsiz uygulama ile çok daha verimli bir hale getirilebiliyor.

Uygun fiyatlı tabletler üreten Ezcool, tablet kullanıcılarının işine yarayacak püf noktalar paylaşıyor. Ezcool tabletlerinde önyüklü olarak gelen bu dört uygulama ise kullanıcıların işlerini kolay ve hızlı şekilde halletmelerini sağlıyor.

King Office

En kapsamlı Office uygulamalarından biri olan King Office, Doc/Docx/Txt/Xls/Xlsx/Ppt/Ppptx/Pdf başta olmak üzere 23 çeşit dosta formatına destek veriyor. Zengin düzenleme araçlarına sahip olan King Office’in küçük fontları sayesinde stabil ve kendine özgü bir arayüzü bulunuyor. Belgeleri şifreleme, fotoğraf ekleme ve daha pek çok özelliğe sahip uygulamanın Widget desteği de var.

Dolphin Browser

Tabletlerin varsayılan internet tarayıcısına alternatif olarak indirilebilecek Dolphin Browser’da sesle internette arama yapılabiliyor. Birçok eklenti desteğine sahip Dolphin Browser, isteğe göre kişiselleştirilebiliyor.

Google Translate

Bir Google hizmeti olan Translate, yabancı dildeki bir metni kendi dilinize çevirebilir ya da tam tersini yapabilir. 64 dilde çeviri desteği veren Google Translate, ayrıca 17 dilde sesli çeviri hizmeti de sunuyor. El yazısı ile de sorgu yapmaya olanak sağlayan uygulama, çevrimdışı olunulan zamanlarda, önceki çevirilere ulaşabilmeyi de sağlıyor.

Tunein Radio

Bünyesinde binlerce radyo istasyonu barındıran Tunein Radio, dilenildiği zaman dilenildiği türde müzik dinlenilmesini sağlıyor. Beğenilen istasyonlar ya da şarkılar favorilere eklenerek daha sonra kolayca bulunabiliyor. Arka planda da çalışabilme özelliğine sahip uygulama, alarm amaçlı da kullanılabiliyor.

stuff

Kaynak: http://www.stuff.com.tr/2014/06/table...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0