Görüş Bildir
Haberler
Survivor 2021'de Adaya Veda Eden İsim Belli Oldu!

Survivor 2021'de Adaya Veda Eden İsim Belli Oldu!

Müge Kakşi
20.01.2021 - 11:27

Survivor 2021 Ünlüler Gönüllüler'in ikinci eleme heyecanı 19 Ocak akşamı izleyici karşısına çıkan 9. bölümünde yaşandı. Ünlüler takımında İlayda aday gösterilirken gönüllülerde ise Sancakay aday gösterildi. Peki Survivor heyecanın doruklarda yaşandığı son bölümde SMS oylamasıyla adaya veda eden isim kim oldu? İşte merak edilen tüm detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Survivor 2021'de Adaya Veda Eden İsim Sancakay Oldu

Survivor 2021'de Adaya Veda Eden İsim Sancakay Oldu

Survivor 2021 sezonunun ikinci haftasında oynanan dokunulmazlık oyununun ilkini Gönüllüler kazandı ve Ünlüler takımı konseyde eleme adayı olarak İlayda'yı yazdı. Haftanın ikinci dokunulmazlık oyununu Ünlüler kazandı ve Gönüllüler takımı eleme adayı olarak Sancakay'ı yazdı.

Survivor 2021'de ikinci hafta elenen isim yapılan oylama sonrası Sancakay oldu. Tv8 ekranlarında yayınlanan Survivor Ünlüler Gönüllüler'in ekranlara gelen son bölümünde İlayda, Sancakay, Öykü ve Dora arasında gerçekleşen SMS oylamasında, Acun Ilıcalı en az oyu alarak Survivor 2021'e veda eden ismin Sancakay olduğunu duyurdu. Arkadaşlarının oylaması ile potaya giren ve SMS sıralamasında en alt sıralarda yer alan yarışmacı böylece Survivor hayallerine veda etti. Diğer yandan heyecan dolu gecede Duygu'nun sakatlanması düne damga vuran olaylardan biriydi.

Survivor'a Veda Eden İsim | Survivor 2021

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın