Görüş Bildir
Haberler
TV
Survivor Ödül Oyununu Kim Kazandı? 25 Mayıs Survivor All-Star Türkiye-Yunanistan Kapışması Yaşandı

Survivor Ödül Oyununu Kim Kazandı? 25 Mayıs Survivor All-Star Türkiye-Yunanistan Kapışması Yaşandı

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor All-Star’da dün akşam heyecan dolu anlar yaşandı. Ödül oyununda, Türkiye ve Yunanistan ekipleri karşı karşıya geldi. Kazananın Curaçao adasında lüks otele gideceği ödül oyununda, iki takım ekipleri de tüm güçleriyle parkurdaydı ve kazanan best of yarışmasında belli oldu.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Survivor All Star Yarışmacıları

Survivor All Star’da finale doğru gidiliyor. Ayşe, Berkan, Hikmet ve Sude’nin katıldığı son yapılan eleme konseyinde, en az SMS oyunu alan Sude adaya veda eden isim olmuştu. Dün akşam ise oynanan ödül oyunu adeta nefesleri kesti.

İlk Oyunu Kazanan Yunanistan Oldu!

Survivor All-Star Yarışması

Türkiye ve Yunanistan ekiplerinin yarıştığı özel bölümde, kadınlar mücadelesinde Türkiye ekibi 2-0 öne geçti ancak iyi performansını sonuna kadar götüremeyince oyunlardan 8-3 mağlup ayrıldı.

Erkekler Yarışmasına Berkan Damgası

Survivor All Star Kırmızı Takım

Erkeklerin yarışmasında adeta nefesler kesildi. Hikmet’in sayısı ile ilk oyunda geçen Türkiye ekibi, Ogeday ve Atakan’ın atışlarıyla farkı iyice açtı. Yunanistan ekibinin geri dönüşü sonrasında heyecan iyi yükseldi ama Berkan son atışta sayı ile oyunu takımına kazandırdı.

Kazanan Best Off’ta Belli Oldu

Kazanan Best Off’ta Belli Oldu

İki takım arasında 1-1’lik eşitlik sonrasında best off yarışması yapıldı. Türkiye ekibi, Ogeday ve Nagihan ile rakibine büyük üstünlük kurarak ödül oyununun kazananı oldu.

Acun Ilıcalı, ödül oyununun kazananı olan takımın Curaçao adasında lüks oteldeki görüntülerinin perşembe günü ekranlarda olacağını duyurdu.

Bu Haber de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın