Görüş Bildir
Haberler
Survivor'da Kim Elendi? Ödül Oyununu Hangi Takım Kazandı, Survivor'da Yarı Finale Kimler Kaldı?

Survivor'da Kim Elendi? Ödül Oyununu Hangi Takım Kazandı, Survivor'da Yarı Finale Kimler Kaldı?

Büyük finale saatler kala son kez ada konseyinde karşılaşan yarışmacılar heyecan dolu anlar yaşarken; Acun Ilıcalı İstanbul'daki final gecesinin detaylarını açıkladı. Poyraz, Ayşe ve Berkay'ın potada olduğu Survivor 2021'in 22 Haziran tarihli 126. bölümünde halktan gelen SMS sonuçlarına göre elenen isim duygularına güçlükle hakim oldu. Son dörde kalan yarışmacıların Survivor yarı finale kalmayı garantilediği gecede, son kez oynanan ödül oyunu ise Dominik Cumhuriyeti'nde kıran kırana mücadeleye sahne oldu. Peki, Survivor’dan kim elendi? İşte, Survivor'dan elenen isim ve yarı finale kalan isimler...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Survivor'da Kim Elendi?

Survivor'da Kim Elendi?

Survivor yarı finaline saatler kala bu haftanın SMS oy sonuçlarını Acun Ilıcalı ada konseyinde açıkladı. Tüm yarışmacıları final koltuğuna yakıştırdığını belirten Ilıcalı, en az SMS oyunu alarak Survivor'dan son elenen yarışmacının Berkay olduğunu açıkladı. Survivor hayallerine şampiyonluk için kısa süre varken veda eden Berkay, 'Burası beni gerçekten büyüttü olgunlaştığımı hissettim. Buraya gelmeden önce ve geldiğimde de iz bırakan yarışmacı olmak istemiştim. Umarın bunu izleyenlerde bırakmışımdır. İyi ki buraya gelmişim, çok güzel dostluklar ve arkadaşlıklar biriktirdim.' dedi.

Acun Ilıcalı ise, 'Hayatımda hep görmek istediğim iyi niyetli güzel kalpli insanlardan birisin. Ailen seni o kadar iyi yetiştirmiş ki bence gerçekten pırlantasın... Survivor'da tek bir hata yaptın bence, o hatayı da çıkınca ben sana anlatacağım. Belki Survivor'ı kaybettin ama o hatayı da iyi niyetli olarak yaptın. İnsanların gönlünde çok iyi yer edindiğini düşünüyorum. 5 6 hafta önce final koltuğunun bir tanesi Berkay'ındır diye düşünüyordum.' dedi. Acun Ilıcalı'nın yaptığı açıklamanın ardından Berkay gözyaşlarına hakim olamadı.

Survivor'da Yarı Finale Kimler Kaldı?

Survivor'da Yarı Finale Kimler  Kaldı?

Survivor'ın son eleme konseyinde Berkay'ın elenmesinin ardından geriye dört yarışmacı kaldı. Bu isimler kırmızı takımdan Aleyna ve İsmail, mavi takımdan ise Ayşe ve Poyraz oldu. Böylece 4 yarışmacı yarı finale yükseldi.

Acun Ilıcalı Yarı Final ve Detaylarını Açıkladı

Acun Ilıcalı Yarı Final ve Detaylarını Açıkladı

Ada konseyinde Acun Ilıcalı final ve yarı finalin detaylarını açıkladı. Ilıcalı şunları söyledi;

Yarın yine finalle ilgili bir oyun oynayacaksınız. İsmail artık oyun oynamayacak, direkt olarak İstanbul'daki koltuğuna oturacak ve performans oyununun karşılığını alacak. Kalan üç yarışmacı yarın oyuna çıkacak. Beşer canla oyun oynayacaksınız, birbirinizle oyun oynamaya başlayacaksınız. Beşe kalan ilk yarışmacı finale kalacak. Daha sonra on olan kazanır şeklinde bir mücadeleye çıkacaksınız...

Yani yarı final koltuğuna birinci oturacak ilk isim İsmail, ikinci oturacak ismi bu üçlü oyun belirleyecek. Üçüncü ve dördüncü oturacak isimler yarın akşam oylamaya çıkmış olacak ve sonucunu İstanbul'da açıklayacağız. Böylece canlı yayında yapacağımız İstanbul'daki yarı finalin hemen başında bir veda olacak, sonunda da bir veda olacak ve iki yarışmacımız büyük finale çıkacak.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ödül Oyununu Kim Kazandı?

Ödül Oyununu Kim Kazandı?

Bu sezonun son ödül oyunu da yine sıkı mücadelelerle geçti. Lüks spor araba ile ultra lüks bir villada eğlence ödülünü kazanan, oyunun sonunda kırmızı takım oldu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın