Görüş Bildir
Haberler
TV
Survivor'da Beklenmedik Ayrılık! Geçtiğimiz Hafta Yaşananlar, En İyiler ve Çarpıcı Veda

Survivor'da Beklenmedik Ayrılık! Geçtiğimiz Hafta Yaşananlar, En İyiler ve Çarpıcı Veda

Borgen
22.03.2017 - 12:55

Survivor'da tartışmaların eksik olmadığı hafta, şok bir ayrılık ile sona erdi. Dominik'te geçen hafta neler yaşandı bir göz atalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İlk dokunulmazlık oyununu kazanan takım alışılageldiği üzere Gönüllüler'di. Böylece Gönüllüler arka arkaya dokunulmazlık kazanma geleneklerini sürdürdüler.

Yine bireysel dokunulmazlık oynamak zorunda kalan Ünlüler'de kolyenin sahibi Adem oldu.

İlk konseyde takım oylaması sonucu ismi çıkan yarışmacı Şahika'ydı.

Dokunulmazlığı kazanan Adem ise artık araları eskisi kadar kötü olmasa da Sedat ismini söyledi ama bunun artık son olduğunun, bu kavganın yakında biteceğinin de sinyallerini verdi.

İkinci dokunulmazlık oyununun galibi de yine Gönüllüler takımıydı ve böylece arka arkaya 7 dokunulmazlık oyunu kazanıp muhteşem bir seriye imza atmış oldular.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Tekrar bireysel dokunulmazlık oyunu oynamak zorunda kalan Ünlüler'de kazanan Sabriye'ydi ve böylece takımın geri kalanının konsey ile ilgili planları da bir nevi suya düşmüş oldu.

İkinci konseyde takımın oy çokluğu ile potaya çıkardığı isim Pınar oldu.

Sabriye ise arasının pek de iyi olmadığı Furkan'ın ismini verdi ve halk oylamasına çıkacak dörtlü böylece belirlendi.

Adaya veda eden ise sürpriz bir şekilde Çılgın Sedat oldu. Sedat gözleri dolarak yaptığı konuşma ile arkadaşlarına veda ederek adadan ayrıldı.

Cinsiyetçi lafları, sürekli girdiği tartışmalar, bitmek tükenmek bilmez alınganlığı ve ajitasyon kokan konuşmaları, engelli oğlunu sürekli dile getirmesi, her seferinde oy için farklı kesimlere oynaması gibi sebeplerle kendisini pek özleyeceğimiz söylenemez.

Haftanın son konseyinde yine haftanın en iyileri açıklandı. Erkeklerde Volkan ilk sırada yer alırken onu Serhat takip etti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kadınlarda ise lider değişmedi. Tuğçe haftanın en iyisi olurken Elif ikinciliği aldı ve bu ikili ödülü hak ettiler.

Geçtiğimiz haftanın belki en ilginç olayı çok iyi iki arkadaş olan Adem ve Sabriye'nin tartışmasıydı. Birbirine oldukça sert sözler söyleyen ikili köprüleri atarcasına konuşmalarına rağmen ertesi gün barıştılar.

Berna Keklikler'in Erdi ile ettiği kavganın ve ondan uzaklaşmasının birlikte potaya girip elenmemek için bir taktik olduğunu söylemesi de haftanın ilginç olaylarından biriydi.

Twitter'da en çok konuşulanlar listesinin tepesinde de hafta boyunca Survivor vardı.

İçeriğin Devamı Aşağıda
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
53
31
20
10
9
6
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Faruk Işık

Haksızlıgın kralı yaoıldı sedat gibi adamı yarısmaciyi yollayip quantum şahikayi tuttu acun bey bize noter hikayesini soyleme artik pleasee !!