Görüş Bildir
Haberler
Survivor Baran Köse Kimdir? Baran Köse Nereli ve Kaç yaşında?

Survivor Baran Köse Kimdir? Baran Köse Nereli ve Kaç yaşında?

Müge Kakşi
18.01.2021 - 15:37

Tv8 ekranlarında 9 Ocak Cumartesi günü başlayan Survivor 2021'in yarışmacıları merak ediliyor. Bu oyunculardan biri de yedek yarışmacılar arasında yer alan Baran Köse! Acun Ilıcalı bir ay boyunca yedek yarışmacıların Survivor 2021'e dahil olacağını duyurmuştu. Peki, Survivor Baran Köse kimdir? Baran Köse kaç yaşında ve nereli? İşte merak edilen tüm detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Baran Köse Kimdir?

Baran Köse Kimdir?

Baran Köse, Survivor yarışmasına yedek yarışmacı olarak katılan isimlerdendir.

Fitness eğitmeni olarak görev alan Baran Köse Muğla’nın Fethiye ilçesinde yaşamaktadır. Sporunu Fethiye’nin meşhur Babadağ’ın yapan Baran Köse köpekleri de çok sevmektedir.

Dövmeleri ve heyecanlı yapısı dikkat çeken Survivor Baran ile Survivor 2021’in farklı yarışmacılarından biri olacak olan Baran Köse özellikle atış eğitimi yaparak parkurlarda fark yaratmak istemektedir.

Survivor Baran Köse’nin bilinen bir sevgilisi yoktur. Bekar yarışmacı Baran Köse Survivior 2021’i kazanarak unutulmaz olmak istiyor. Survivor Baran Köse’nin Instagram adresine Baran Köse @barankosee1 kullanıcı adı ile ulaşabilirsinizrvivor 2021'e dahil olacağını duyurmuştu.

Arkadaşlarının Gözünden Baran Köse

Arkadaşlarının Gözünden Baran Köse

Survivor’a yedek yarışmacı olarak katılan Baran Köse, yakın çevresine yaptığı açıklamada, yarışmadan birinci olarak döneceğini söylemiş. Survivor Baran Köse’yi arkadaşları şöyle tanımlıyor; çok azimli, güvenilir, sözünün eri, sıcak kanlı, çalışkan, tuttuğunu koparan, hem gelenekçi hem de yenilikçi, aile bağları kuvvetli, ailesine çok düşkün, hayvanları çok seviyor, değerlerine saygılı ve düşkün…

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?