Görüş Bildir
Haberler
Sürücüsüz Teknolojik Otomobiller Çoğalıyor!

Sürücüsüz Teknolojik Otomobiller Çoğalıyor!

Kahkahaha
20.05.2016 - 02:35

Sürücüsüz Teknolojik Otomobiller Çoğalıyor!

2020’ye kadar her yer sürücüsüz otomobil ile dolup taşacak! Teknoloji büyük bir hızla ve sürekli olarak gelişiyor. Yıllar geçtikçe de insan her şeyi otomatik hale getirmeye çalışıyor. Şu an’a kadarki birçok teknolojik gelişmeyi size tek tek yazmayacağım fakat şu anda en büyüğü olarak gördüğüm teknolojik gelişmelerden biri sürücüsüz otomobil ler!

Evet, kesinlikle yanlış duymadınız! Sürücüsüz otomobiller geliyor, hem de 2020’de en az 10 milyon tanesi trafiğe çıkacak. Google’ın yaptığı araştırmalara göre tahminler bu şekilde. Ki Google gibi bir firmanın yaptığı araştırmalardan dolayı bu tahmine kesin gerçekleşecek gözüyle bakabiliriz. Bu otomobiller trafik kazalarını büyük oranda azaltacak çünkü sensörleriyle araç takip mesafesini ve araç hızını kontrol altında tutacak. Tesla, Bmw ve Mercedes gibi otomobil markaları bu türdeki otomobilleri çoktan satışa sundular.

Google, sürücüsüz otomobil yapan otomobil firmalarının bu konuda oldukça fazla ilerleme kaydettiklerini ve trafikte bu otomobillerden daha da fazla göreceğimizi raporluyor. Ve bu o kadar da geç bir süre içerisinde olmayacak. Google’a göre 2-3 yıl içerisinde bu süreç tamamlanacak.

Aynı zamanda İngiltere’de yapılan bir araştırmaya göre sürücüsüz otomobiller ile trafik kazalarında ölümlerin yüzde 2500 civarında azalacağı bekleniyor. Biz de sizin gibi büyük bir sabırsızlıkla bu otomobilleri bekliyoruz. Büyük ihtimal ile fiyatı bayağı bir uçuk olur. Hadi hayırlısı bakalım :)

Kaynak: http://www.kahkahaha.com/surucusuz-te...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın