Görüş Bildir
Haberler
"Sürtük, Çürük, Afedersiniz Ermeni, İki Ayyaş..." AK Parti 6'lı Masa'nın Üslubundan Rahatsızmış

"Sürtük, Çürük, Afedersiniz Ermeni, İki Ayyaş..." AK Parti 6'lı Masa'nın Üslubundan Rahatsızmış

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın siyaset dili ve çıkışları bugüne kadar birçok tartışmayı beraberinde getirirken, AK Parti'den bugün 6'lı Masa'nın üslubuna eleştiri geldi.  Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, 'Altılı masadakiler sürekli bir tehdit diliyle konuşuyorlar' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

"Yüklenicileri, bürokratları tehdit ediyorlar"

"Yüklenicileri, bürokratları tehdit ediyorlar"

Bir dizi ziyaret ve toplu açılış töreni için Aksaray’a gelen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'un açıklamalarından öne çıkanlar şöyle: 'Aslında 6 tane birbirinin farklı söylemi içerisinde hareket eden bir masayı görüyoruz. Sürekli bir tehdit diliyle konuşuyorlar. İşte vatandaşımızı, milletimizi tehdit ediyorlar, yüklenicileri tehdit ediyorlar, bürokratlarımızı tehdit ediyorlar. Onlar tehdit ede dursunlar, biz aziz milletimizle yüz yüze, gönül gönle hizmetlerimizi yapmaya devam edeceğiz.'

Muhalefet partilerinden gelen çıkışlar

Muhalefet partilerinden gelen çıkışlar

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu daha önce hükümetin 'illegal isteklerine' boyun eğdiğini düşündüğü bürokratlara seslenmiş ve eğer buna bir son vermezlerse yapılan işlerden sorumlu tutulacaklarını söylemişti. Kılıçdaroğlu ve muhalefet liderleri ayrıca “5’li çete” olarak nitelendirdikleri, AK Parti'ye yakın Cengiz Holding, Limak Holding, Kalyon Grup, Kolin Holding ve Makyol Grubu'na sert eleştiriler yöneltmişti.

Erdoğan'ın unutulmazları: "Sürtük, Çürük, Afedersiniz Ermeni, İki Ayyaş..."

Erdoğan'ın unutulmazları: "Sürtük, Çürük, Afedersiniz Ermeni, İki Ayyaş..."
İçeriğin Devamı Aşağıda

AK Parti bugün 6'lı masaya yönelik siyaset dili eleştirisi yapsa da geçmişte bu eleştirilerin hep merkezinde olan partiydi.  Özellikle CumhurbaşkanıTayyip Erdoğan'ın haziran ayında Gezi eylemcileri için kullandığı 'bunlar çürük, bunlar sürtük” ifadeleri uzun süre tartışılmıştı. Erdoğan geçmişte ayrıca 'Çapulcu, Afedersiniz Ermeni, İki Ayyaş, kadın mı kız mı bilemediğim, mezarlık soyguncusu...' gibi ifadeleriyle de tepki toplamıştı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
66
7
6
4
3
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
yengegeldikmi

Şu hükümet kadar seviyesize denk gelmedim. Badem bıyıklıların muhteşem incileri yaa. Mide bulandırıcı...

Sarp

Hahahahaha o kadar batık durumdalar ki iktidardan gidersek yargılanma korkusu sarmış. Üslup genelde bu yönde ve bundan rahatsız oluyorlar. Hahahahaha

Bozkurt

Nasıl bir arsızlıksa artık, şikayet ettikleri şeyleri bizzat kendilerinin yaptığını yüzlerine vuruyorsun. Bana mısın demiyorlar.

Terbiyesiz Herif

Yuz yokki bunlarda tukursen bosa gider