Görüş Bildir
Haberler
Süleyman Soylu'dan Sedat Peker'e: 'Karısının İç Çamaşırına Sığınan Edepsiz'

etiket Süleyman Soylu'dan Sedat Peker'e: 'Karısının İç Çamaşırına Sığınan Edepsiz'

İçişleri Bakanı Süleyman SoyluTRT Haber'de gündeme ilişkin açıklamalarda bulunuyor... 

İçeriğin Devamı Aşağıda

'Uyuşturucuda hem hedef hem de transitiz'

'Uyuşturucuda hem hedef hem de transitiz'

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in videoları Türkiye'yi sarsmaya devam ederken, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, katıldığı televizyon programında açıklamalarda bulundu. Soylu'nun açıklamalarında öne çıkan başlıklar şu şekilde:

'Bağlantılarını, nereden kaynaklandığını, kimin yürüttüğünü görecekler. Söylediklerinin hepsi yalan. Türkiye tarihinin uyuşturucu ile ilgili en büyük mücadelesini yapıyor. Bu mücadelesinde Avrupa, Türkiye’yi her raporunda tebrik eder. Biz uyuşturucuda hem hedef hem transit ülkeyiz.

Üç eroin rotası, birisi kuzey, birisi Balkan, biri de aşağıdan Afrika üzerinden Akdeniz’den güney rotası. Biz bu üç rotadan birisinde olmamıza rağmen Avrupa’nın yüzde 60 bazen 75 eroinini biz yakalarız.

Bir doğal uyuşturucu bir de kimyevi sentetik uyuşturucu var, o da Batı’dan gider. Biz o rotanın da içerisindeyiz. Hem kendimiz hedef hem de transitiz. Dönem dönem bu iddialar yapılır.

Sayın Kılıçdaroğlu bana ara sıra adam gönderir, sonra el altından başka işler yaptırmaya çalışır. Keşke bununla ilgili gönderseydi de doğrusunu anlatma fırsatına sahip olsaydık. Biz geçen yıl 2019’da 20 tondur. Biz neredeyiz AB’nin tamamı nerede? Bugün 1.9-2, şu anda yakaladığımız kokain 1.961. Bonzai, extasy, captagona kadar. Şu anda cezaevlerinde 93 bin kişi uyuşturucudan tutukludur.'

Sedat Peker'in fotoğrafını gösterdi: 'Operasyon içerisinde bulunuyor'

Sedat Peker'in fotoğrafını gösterdi: 'Operasyon içerisinde bulunuyor'

Bataklık operasyonunun içerisinde FETÖ bağlantısı da var ve biz buna ulaştık” diyen Soylu, Çetin Gönen ve Sedat Peker’in fotoğrafını göstererek  “Yine bu fotoğraftaki kişiler de operasyon içerisinde bulunuyor” dedi.

Kolombiya'da geçen yıl 10 Haziran'da yakalanan uyuşturucunun İzmir'e değil İstanbul Ambarlı'ya geleceğini ifade eden Soylu, buradan da Balkanlara daha olacağını söyledi.

'Karısının iç çamaşırına sığınan edepsiz'

'Karısının iç çamaşırına sığınan edepsiz'

'('Sedat Peker'i kim koruyor' sorusu) AKP iktidarının Türkiye'de başardığı ilk iş, Türkiye'de mafya siyasetinden kurtarmaktır. Uluslararası bir operasyon var, operasyonun nasıl yönetildiğini ifade ettim. Bu bir operasyondur, ve bu operasyon devam ediyor.

Ben uzun zamandır organize suç örgütü liderinin hedefindeyim. Benle temas edebilmiş mi kimse? Yok. Biz herkesin hedefindeyiz.

Burası Türkiye, videoların bu kadar taliplisi var. Adalet, hukuk devleti. Burada söylemiyorum ama bunun hesabı sorulacak. Biz tecavüzcü değiliz, uyuşturucu kullanmadık. Demirden korkan trene binmez. Açsınlar videoyu izlesinler. Çocuğuna dediği gibi yapılmış mı yapılmamış mı? Karısının iç çamaşırına sığınan edepsiz. Terbiyesiz.'

Pandemi süreci: 'Ben bu dönemin en çok dayak yiyen adamlarından biriyim'

Pandemi süreci: 'Ben bu dönemin en çok dayak yiyen adamlarından biriyim'

Soylu, pandemi süreci ile ilgili olarak şunları söyledi:

'Pandemi karşı karşıya kaldığımız bu salgın süreci hiçbirimizin bilmediği bir süreç. Daha önce eleştirildiği şehir hastaneleri sosyal güvenlik kapsayıcılığı olsun bu sürecin belki de bizim açımızdan avantajları. Dünyayı hepimiz gördük. Hastanelerin morglarında insanlar cenazelerini alamadılar. Hastanelere kabul edilmediler. Milletimizin metaneti sabrı cumhurbaşkanımıza yönelik inancı çok yüksek. Baştan beri güvenlik güçlerimiz sağlık çalışanlarımız büyük bir çaba sarf etti. Sağlık sistemimiz hiç SOS vermedi. Çabuk unutuyoruz Avrupa'dan vatandaşlarımız Türkiye'ye geldiler. 

5 bine düşse de tedbirli olmamız lazım. Kalabalıklardan uzak duralım. Eleştiriliyoruz...'Kudüs meselesinde bir şey söyleseniz.' Milletin de kendisini boşaltması gerekir. 

Toplu taşıma işini bu dönemde beceremedik. 

Hep beraber önemli süreç yaşandı. Eksik olan olmaz mı?  Ben bu dönemin en çok dayak yiyen adamlarından biriyim.'

'Bekçi uyarmış, bekçiyi aralarına alıp dövmüşler. Bekçi de havaya ateş açmış. Ne yapsınlar, bıraksınlar mı?'

'Bekçi uyarmış, bekçiyi aralarına alıp dövmüşler. Bekçi de havaya ateş açmış. Ne yapsınlar, bıraksınlar mı?'

'(Bekçi konusu) İdeolojik bir bakış açısı var. Biz bekçileri polis akademilerinde yetiştiriyoruz. Hakikaten 3 aylık eğitim 2 ay da saha eğitimi var. Toplam 5 ay eğitim. Geçmişteki bekçiler hariç olmak üzere. Uyuşturucudan her türlü asayişe kadar.

Bekçi uyarmış, bekçiyi aralarına alıp dövmüşler. Bekçi de havaya ateş açmış. Ne yapsınlar, bıraksınlar mı? Ya da Aksaray'da... Adam uyuşturucudan yakalanmış, cebelleşiyor sonra da ters kelepçe takılıyor. Ne var bunda?

Elbette sıkıntılı ne yapan varsa, vatandaşa kötü davrananı ihraç ediyoruz. Sadece polislerden bundan ötürü 500 kişiyi ihraç ediyoruz yılda. Jandarmada 250... Vatandaşa kötü muameleye asla müsamaha göstermiyoruz. Eğer biz disiplini tutamazsak her yerde bir devlet olur.'

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kolombiya'dan gelen uyuşturucular

Kolombiya'dan gelen uyuşturucular

'Şimdi Kılıçdaroğlu diyor ki, 'Kolombiya'dan şu kirli bilgi rotasını getirir misiniz' diyor. Bunun nasıl büyük bir baron olduğunu anlatırsam herkesin aklı şaşar. 'Kolombiya'dan Türkiye'ye gelen' dedi Kılıçdaroğlu? Bunu kim söylemiş FETÖ firarisi söylemiş. FETÖ'cülerin kaynağına binen bir ana muhalefet lideri olur mu? Organize suç şebekelerinin etkisindeki bir ana muhalefet partisi lideri olur mu?

Kolombiya işi nedir? Kolombiya’da geçen yıl bir kokain yakalanıyor. Yakalandığı tarih 10 Haziran. Tweet atıyorlar bu da ayrı bir usül yani. Türkiye civarına gideceği iddia ediliyor. Bu kokain olayı çıkar çıkmaz narkotik başkanı bana geliyor. Dedim ki “Hemen irtibat” kurun. Allem ettik kallem ettik şu an ‘FETÖ’nün kucağında olmaya çalışan bir suç örgütü için Arjantin’e adam gönderdik. 25 Haziran’da toplantı yapıldı. Sonuç şu: Bunlar bize herhangi bir yazılı belge vermediler ama “Bu operasyonu gerçekleştiren Balkan grubu.” Kılıçdaroğlu, 2020 tarihinde Balkanlarda kimin olduğuna bakarsa… ‘FETÖ’, Amerika’dan destek alanlar…

Bütün bunların yanı sıra diyor ki Panama. O da tweet’le çıktı. Geleceği yer neresi? Mersin. Malın geleceği ilk yer İtalya, gemiye mi yüklüyor hayır konteynır. Üç gün bekleyecek. Öyle bir operasyon çekiliyor ki Türkiye bunu koordine ediyor gibi. Biz dedik tamam koordine edelim.

(Özgür Özel’in Peker’le Soylu arasında aracı gazeteci olduğu yönünde açıklamaları) Türkiye ana muhalefet başkanını sistemine oturmuş, onu ‘speaker’ haline getirmiş bir operasyonla karşı karşıya. 

Sayın Kılıçdaroğlu ara sıra bana adam gönderir. Sonra gazeteler üzerinden farklı şeyler yaptırır... Keşke bunun için de adam gönderselerdi. Ne dediğimi anladı onlar.

25 Şubat'ta 13 ton kokain yakalandı? Nerede? Hamburg'ta. Şansölye Merkel bu kokainin sahipleri midir diyeceğiz? Tam tersine 'yakaladınız tebrik ediyoruz' dedik. FETÖ'cülerin kayığına binen bir ana muhalefet başkanı olur mu? Organize suç örgütlerinin emrinde bir ana muhalefet başkanı olur mu? Özgür Özel'in suçlamaları var. Ben sistemi ifade etmek istiyorum. HDP'den seçilen bir milletvekili bu operasyonun içinde. Bizim görevimiz dibine kadar gidip, bu meselenin esas sahibini bulmak. Bulduğumuz zaman ilan ediyoruz zaten. Bizim kadar dünya ile ortak çalışan başka bir ülke söz konusu değil. Özgür Özel bu açıklamayı saat kaçta yapıyor, video saat kaçta çıkıyor? Türkiye ana muhalefet partisi genel başkanının sistemine kadar oturmuş ve onu speaker haline getirmiş bir operasyonla karşı karşıyayız. Grup başkan vekili çıkıyor, orada böyle bir kaset çıkıyor, bilginiz olsun diyor. Her şeyi kurgulamışlar.'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
623
426
145
58
34
21
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
nitz

"karısının iç çamaşırına sığınan aciz" dedi az önce. vaziyet alın ortalık çok fena karışacak! bu laf bana edilse ben bile deliye dönerim sp yi düşünemiyorum ... Devamını Gör

Ziya Akbaş

Sırma saçlım, yılan dillim, lağım ağızlım... Bitti, buraya kadar, hesap vaktin yaklaşıyor, hazırlan...

Kzlt

Bir saattir programı izliyorum kendisine operasyon çekilmiş, sığınacak liman feto kolombiya da yakalanan uyuşturucu dahil her şeyin sorumlusu. Dünyanın en ün... Devamını Gör