Görüş Bildir
Haberler
Süleyman Soylu İlk Kez Konuştu: 'Kendi İşinize Bakın'

Süleyman Soylu İlk Kez Konuştu: 'Kendi İşinize Bakın'

Seçim günü ve 15 Mayıs tarihinde de sessizliğini koruyan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, ilk kez konuştu. AK Parti'den İstanbul milletvekili seçilen Süleyman Soylu, dünya ülkelerine 'Bizim işimize karışmayın. Biz, demokrasi ve hukuku en üst seviyede uygulayan ülkeyiz. Siz kendi işinize, kendi hesabınıza bakın' dedi. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

'Bizim işimize karışmayın'

'Bizim işimize karışmayın'

Seçim öncesi açıklamalarda bulunan İçişleri Bakanı ve AK Parti İstanbul milletvekili Süleyman Soylu15 Temmuz darbe girişimini hatırlatmıştı. Seçim sonrası ilk kez konuşan Süleyman Soylu, ülke genelinde seçimlerle ilgili 321 olayın yaşandığını söyledi.

Seçime ilişkin dünya ülkelerine seslenen Soylu, 'Bizim işimize karışmayın. Biz, demokrasi ve hukuku en üst seviyede uygulayan ülkeyiz. Siz kendi işinize, kendi hesabınıza bakın' dedi.

'Bu seçimlerde 321 seçim olayı yaşandı'

'Bu seçimlerde 321 seçim olayı yaşandı'

Seçim sırasında meydana gelen olaylara ilişkin konuşan Soylu, 'Geçen seçimlerde toplam 356 seçim olayı yaşandı, bütün seçim olayı. Bu seçimlerde 321 seçim olayı yaşandı. Yani bütün Türkiye'de daha az olaylı, daha sakin ve mutedil bir seçim geçti' ifadelerini kullandı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
105
46
30
10
6
4
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
mamamia

demokrasi ve hukuku en üst seviyede uygulayan ülke miyiz? alooo neresi orası??

Pasif Kullanıcı

bir yan haberde kadın cinayeti var. bu da burada hukuk üst düzeyde diyor.

gokhan aslan

bu canlının yüzünü bi beş sene daha hergün görecek olmak midemi bulandırıyor.

Mavi Balik

Orası belli olmaz.

Friedrich Nietzsche

Benim umudum 2010 referandumunda bitmişti. Zaten bizden bir halt olmayacağı belliydi. Ne kadar kötü şey olursa olsun umrumda olmayacak bu saatten sonra.