Görüş Bildir
Haberler
Netflix Squid Game 2. Sezon Olacak Mı? Yeni Fenomen Squid Game 2. Sezonda Neler Olacak?

Netflix Squid Game 2. Sezon Olacak Mı? Yeni Fenomen Squid Game 2. Sezonda Neler Olacak?

Son günlerde tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de gündem Squid Game. Güney Kore yapımı dizi, kısa zamanda tüm dünyadan adeta bir fenomen haline geldi. Oyuncuları kadar ilginç senaryosu ile de dikkatleri üzerine çeken Squid Game, bir sezonluk mini dizi olarak duyurulmuştu. Ancak Squid Game o kadar büyük bir hayran kitlesi edindi ki ikinci sezon olup olmayacağı araştırılmaya başlandı. Netflix, çok tutan dizilerinde sıklıkla sezonları uzatıyordu. Peki, Squid Game 2. sezon olacak mı? İşte detaylar…

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Squid Game Fırtınası Devam Ediyor

Squid Game Fırtınası Devam Ediyor

Başrollerinde Lee Jung-jae, Park Hae-soo, O Yeong-su, Wi Ha-joon gibi isimlerin olduğu ve ilginç konusu ile kısa zaman büyük beğeni toplayan Squid Game’in yaratıcı olan Hwang Dong-hyuk, yeni sezon olup olmayacağı hakkında açıklamada bulundu.

SQUİD GAME 2. SEZON OLACAK MI?

Hwang Dong-hyuk, ikinci sezon olabileceğini söyledi. Hwang Dong-hyuk’un açıklamaları şu şekilde;

Hikâyeyi farklı bir bakış açısıyla tekrar ele almaya sıcak baktığını belirten Dong-hyuk, 'Squid Game'in muhtemel ikinci sezonunun dizide yer alan maskeli grubun gizemli elebaşları Frontman’e odaklanabileceğini belirtti.

Squid Game Konusu Ne?

Squid Game Konusu Ne?

Netflix platformunda yayınlanan ve popülerliği her geçen gün hızla artan Güney Kore yapımı Squid Game dizisinde borca batmış çaresiz kişiler, gizemli bir örgütün hazırladığı platformlardaki çocuk oyunlarını oynayarak yüksek miktarlarda para kazanmak için birbirleriyle mücadele ediyor. Oyunların sonunda kaybedenler öldürülüyor.

Bu Haberler De İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın