Görüş Bildir
Haberler
Sosyal Medyada Gündem Olmuştu: Süleyman Soylu, Mehmet Ali Çelebi Tweetini Sildi

etiket Sosyal Medyada Gündem Olmuştu: Süleyman Soylu, Mehmet Ali Çelebi Tweetini Sildi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, AK Parti'ye katıldığını açıklayan Mehmet Ali Çelebi hakkında hakaret içeren eski tweetini sildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Soylu, 2018 yılında yaptığı paylaşımda Çelebi ile ilgili 'Şerefsiz fetöcüler gibi davranmaktadır' ifadesini kullanmıştı.

Soylu, 2018 yılında yaptığı paylaşımda Çelebi ile ilgili 'Şerefsiz fetöcüler gibi davranmaktadır' ifadesini kullanmıştı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ve Memleket Partisi'nden istifa ettikten sonra bağımsız milletvekili olan Mehmet Ali Çelebi'nin AK Parti'ye katıldığını duyurması tartışmalara neden olmuştu.

Çelebi, yaptığı açıklamada “Davet ederek şahsımı onurlandıran Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a Şükranlarımı sunuyorum” demişti. 👇

Paylaşımını sildi

Paylaşımını sildi

Olayın yayılması ile birlikte İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun 2018 yılında atmış olduğu twit sosyal medyada gündem oldu. 

Soylu'nun Çelebi hakkında yaptığı paylaşım şu şekilde:

“Kahraman Jandarmamıza Meclis kürsüsünden iftira atan, terörle mücadelemizi etkilemeye çalışan Mehmet Ali Çelebi ihanet içerisindedir.

Bir dönem şanlı ordumuzda maalesef görev yapan bu fersude, benzer görevleri yapıp milletimizi katleden şerefsiz fetöcüler gibi davranmaktadır.”

Süleyman Soylu, Mehmet Ali Çelebi, AK Parti'ye katılma kararı aldıktan sonra söz konusu tweetini hesabından kaldırdı.

İlginizi çekebilir 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
163
35
18
2
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın