Görüş Bildir
Haberler
Sopayla İşkence Edilen Köpeği Zabıta Görevlisi Sahiplendi

Sopayla İşkence Edilen Köpeği Zabıta Görevlisi Sahiplendi

Ulaş
12.11.2020 - 16:19

Adana’nın Saimbeyli ilçesinde sokak köpeğini sopayla döven S.P.'ye hayvana işkence suçundan 947, koronavirüs tedbirleri kapsamında maske takmadığı gerekçesiyle ise 900 lira para cezası kesildi. Veterinere götürüldükten sonra tedavisi tamamlanan köpeği ise ilçede zabıta olarak görev yapan Murat Koştur, sahiplendi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Saimbeyli ilçesinde S.P., evine girmeye çalıştığını öne sürdüğü sokak köpeğini sopayla feci şekilde dövdü. Bir kişi ise bu anları cep telefonu kamerasıyla görüntüleyip, sosyal medyada paylaştı. Hayvanseverlerin büyük tepkisini çeken görüntü üzerine harekete geçen polis, S.P.'yi gözaltına aldı. Köpek ise tedavisi için veterinere götürüldü.

Olayın yaşandığı mahalleye giderek vatandaşlara köpeğin nerde olduğunu sorduğunu anlatan Koştur, 'Arkadaşımla beraber köpeği aramaya başladık. Olay yerine 7 kilometre uzaklıktaki bir mezarlıkta köpeği gördük. Mezarlığa vardığımızda oradaki arkadaşların yanındaydı. Çok akıllı bir köpek. Köpeği çağırdığımda hemen yanıma geldi. Videoyu izledikten sonra çok duygulanmıştım. Köpeği sahiplenmek isteyip, aracımıza aldık. Veteriner hekime götürüp bir sağlık probleminin olup olmadığını gösterdik. Korkudan titriyordu. Evime getirip banyosunu yaptırıp yemeğini yedirdim. Tüm gece sabaha kadar kesintisiz uyudu. İsmini 'Zeyna' koydum. Videoyu izlediğimde 'Bu kadar uysal ve akıllı bir köpeğe şiddet göstermenin sebebi ne olabilir?' diye düşündüm. Bir sebep bulamadım'' diye konuştu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
58
34
16
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Banu Birsin

Bravo size 👏