Görüş Bildir
Haberler
🎥 SON ZAMANLARIN EN İYİ HİNT FİLMLERİ

🎥 SON ZAMANLARIN EN İYİ HİNT FİLMLERİ

BOLLYWOOD BESTS

Bollywood'u çok seviyorum diyorsanız son derece doğru yerdesiniz. İntikam, aksiyon , aşk ,güç , dram , polisiye ne ararsanız hepsi bu galeride saklı. Sizleri Hint Filmlerinin en iyileri ile baş başa bırakıyoruz. Bu filmleri izleyici gözü ile puanladık ve en iyi filmimizi en sona sakladık. Hadi buyurun .

İçeriğin Devamı Aşağıda

WAZIR

WAZIR

İsminden de anlaşılacağı üzere filmimizin adı Vezir. Vezir usta kurgusuyla insanı sarsan bir senaryoya sahip. Kızını öldüren bakandan intikam almak isteyen yaşlı bir adam . Hayatını satranç oyunu üstüne kurmuş haliyle  oyunun kurallarını da çok iyi biliyor . Ve satranç oyununu ustalıkla oynayarak gerçekleri ortaya çıkartıyor . Kendisi satrançta şah olmasa da önce şahını bulup ardından hangi taş olduğunu bizlere mükemmel bir zekayla açıklıyor.

(Film Puanı : 8.1)

Filmden Bir Kare (Wazir)

Filmden Bir Kare (Wazir)

MOM

MOM

Mom!  Üvey kızı tarafından sevilmeyen bir üvey anne. Ama bu Üvey anne diğerlerinden biraz farklı. Üvey kızı bir partide tecavüze uğrar ve bir yolun kenarına atılır. İşte olaylardan burdan sonra çok farklı gelişir. Anne kızına tecavüz edenlerin kim olduklarını bulur ve içimizin acısını soğutacak şekillerde onlardan intikamını alır.  Adaletin vermediği cezayı bu tecavüzcülere kendisi keser. 

(Film Puanı: 8.3)

Filmden bir Kare (Mom)

Filmden bir Kare (Mom)

DRISHYAM

DRISHYAM

Filmin isim anlamı 'Görseller yanıltıcı olabilir' . Normal bir esnaf olan aile reisimiz dükkanın da ki küçük televizyonunda aksiyon ve polisiye filmleri izler. Yaşadığı bölgece tanınan ve sevilen bir kişidir. Fakat başına umulmadık bir olay gelir. Kızının duşta videosunu çeken sınıf arkadaşı onu bu video ile tehdit eder. Kız ve annesi çocuğun elinden telefonu almak için onunla mücadele ederken  kız istemeden çocuğu öldürür . Baba bu olayı öğrenir ve bundan sonra onlar için polisle mücadele başlar. Aile reisimiz filmlerden edindiği bilgilerle polisleri alt etmeye çalışacaktır. 

(Film Puanı:8.5)

İçeriğin Devamı Aşağıda

Filmden Bir Kare (Drishyam)

Filmden Bir Kare (Drishyam)

AİRLİFT

AİRLİFT

Irak'ın Kuveyt'i işgali sırasında orada bulanan 1.70.000 Hindistan vatandaşını bu savaşın içinden kurtarmak isteyen Hintli bir adamın inanılmaz hikayesi. Hikaye dediğimize bakmayın aslından gerçek bir olaydan esinlenilmiştir. Dünyanın en büyük hava tahliye operasyonunun filme uyarlanmış hali de diyebiliriz. Hindistan'ın güçlü iş adamlarından Ranjit savaş içerisinde mahkum kalan halkını o savaşın içinden kurtarmak için amansız bir mücadele  verir. 

(Film Puanı: 8.7)

Filmden Bir Kare (Airlift)

Filmden Bir Kare (Airlift)

SULTAN

SULTAN

Salman Khan'ın unutulmaz filmlerinden sadece bir tanesi . Sultan güreşmeyi seven yapılı güçlü bir adamdır.Genç yaşlarında çok sevdiği  güreşi bırakır ta ki ülkenin iyi bir güreşçiye ihtiyaç duyacağı zamana kadar.  Sultan ülkesini Dünya da duyurabilmek için tekrar güreşe başlar  tam bu sıralarda evleneceği kadınla tanışır ve evlenir de . Eşi de Sultan gibi güreşçidir . Fakat eşi bebekleri için Güreşten vazgeçer ama Sultan için güreş şan ve şöhret daha ön plandadır olaylar bundan sonra başlayacaktır.

(Film Puanı:8.8)

Filmden Bir Kare (Sultan)

Filmden Bir Kare (Sultan)
İçeriğin Devamı Aşağıda

KAHAANİ

KAHAANİ

Genç ve hamile bir kadın kaybolan eşini bulmak için Hindistan'a döner .  Ve eşini arayama başlar .Yıllar önce Hindistan da bir olay yaşanır kimyasal silah üreten bir terörist ürettiği bu silahla metroda bir katliam yapar polis teröristin peşine düşer fakat bulamaz . Eşini aramak için Hindistan'a gelen bu kadınla polisin yolları kesişir . Polis kadınını kullanarak teröristi bulmayı planlar ama kimin  kimi kullandığını filmin sonunda senarist bize muazzam bir şekilde gösterir.

(Film Puanı:8.9)

Filmden Bir Kare (Kahaani)

Filmden Bir Kare (Kahaani)

DANGAL

DANGAL

Aamir Khan'ın çok ses getiren yapıtlarından olan filmimizi gelin inceleyelim. Hintli Mahavir güreşi çok sever. Eğer bir oğlu olursa onu güreşçi gibi yetiştirmek ister. Fakat Mahavir'in kızları olur ama yine de o vazgeçmez ve kızlarını güreşçi gibi yetiştirmek ister tabi bunu yaparken asla kızlarının isteyip istemediğini sormaz . Kızları ve karısı ise bu durumdan çok şikayetçidir.  Ama kazanılan zaferler ve babalarına olan sevgileri kızları hırslandırır her zorluğa karşı ülkelerinin adını dünya çapında duyura bilecekler mi yoksa duyuramayacakları mı izleyerek göreceğiz.

(Film Puanı: 9:2)

Filmden Bir Kare (Dangal)

Filmden Bir Kare (Dangal)

BAJRANGİ BHAİJAAN

BAJRANGİ BHAİJAAN

Pakistanlı Shadida doğuştan gelen bir rahatszılığı vardır. Shadida duyar  fakat konuşamaz . Bir komşuları Shadida'nın annesine Hindistan da bu rahatsızlığı iyi edecek bir hekim olduğunu söyler ve Hindistan'a Yolculuk başlar fakat dönüş sırasında Shadida trenden iner ve annesi bunu sonradan farkeder. Shadida Hindistan da kalır . Tam bu esnada kahramanıyla tanışır . Pavan ile karşılaşır. Pavan Hindistan'ın Bajrangi Bhaijaan grubunun bir üyesidir. Shadida konuşamadığı için Pavan'a nereli olduğunu söyeleyemez ve ikisinin macerası başlar . Pavan zorlu yollardan geçerek Shadida'yı ailesine ulaştırmayı çalışacaktır. Göz yaşlarınızı tutamayacağınız nefes kesen bir mücadele . 

(Film Puanı: 9.5)

İçeriğin Devamı Aşağıda

Filmden Bir Kare (Bajrangi Bhaijaan)

Filmden Bir Kare (Bajrangi Bhaijaan)

HİCKHİ

HİCKHİ

Bu filmi anlatmaya nasıl başlasam bilmiyorum gerçekten beni çok etkileyen filmlerin başında gelir.  Öğretmen Naina çocukluğundan gelen Tourette rahatsızlığına sahiptir. Bu rahatsızlık sizin bir anda bağırmanıza garip sesler çıkarmanıza  sebep olur . Bu rahatsızlığın malesef bir tedavisi yoktur. Naina rahatsızlığının mesleğine engel olmayacağını bilir ve öğretmen olmak için bölgesinde ki okullara başvurur fakat hiç bir okul onu kabul etmez . Taki kendi okulu onu arayana  kadar . Öğrencilik hayatını geçirdiği okulun müdürü bir gün onu arar ve onu işe aldığını söyler. Naina buna çok sevinir. Görüşmeye gider ama olacaklardan habersizdir okulda bir sınıf vardır ve bu öğrenciler yoksul bir mahallenin yıkılan okulundan bu okula gelmişlerdir genelde zengin öğrencilerin okuduğu bu okulda pek de sevilmezler ve dışlanırlar . Onlar da bu yüzden oldukça yaramaz ve  asidirler. Hiç bir öğretmen onların sınıf öğretmeni olmayı kabul etmez . Naina ise seve seve kabul eder Naina başta çok zorlanır ama sonunda gerçek bir öğretmenin nasıl olacağını sevginin ne denli güçlü olduğunu bize gösterir .Bu filmi öğretmenler ve öğretmen adayları mutlaka ama mutlaka izlemelidirler.

(Film Puanı:9.9)

Filmden Bir Kare (Hichki)

Filmden Bir Kare (Hichki)

KAABIL

KAABIL

Adını her duyduğumda aklıma her geldiğinde yüreğimi sızlatan bir başyapıt. Rohan gözleri görmeyen bir gençtir. Güzel bir işi vardır . Bir arkadaşı Rohan'ı kendisi gibi gözleri görmeyen bir kızla tanıştırmak ister . Rohan Su ile tanışır . Su başta evlenmeye sıcak bakmasa da Rohan onu sevgisi ile ikna eder ve evlenirler. Su çok güzel bir kızdır bu yüzden mahalledeki bazı gençler Rohan'ı bir hayli kıskanır . Ve o gençlerden ikisi Rohan'ın kıymetlisi Su'ya tecavüz ederler bu tek bir seferle kalmaz Su'da daha fazla bu duruma katlanamaz canına kıyar . Su'yun gözleri görmediği için yapanları kanıtlayamaz ve onlar da ceza almazlar . Rohan ise  çok sevdiği eşinin intikamını  ona bunları yapanlardan kusursuz bir planla alır . Her sahnesinde Rohan'ın döktüğü göz yaşlarla sizde ağlayacaksınız . Peçetelerinizi yanınıza almayı unutmayınız .

(Film puanı:9.9)

Filmden Bir Kare (Kaabil)

Filmden Bir Kare (Kaabil)
İçeriğin Devamı Aşağıda

Filmden Bir Kare (Kaabil)

Filmden Bir Kare (Kaabil)

Dip Not: Son iki film benim için eş değer de olan filmlerdir bu yüzden puanlamada bir fark yapamadım . İyi Seyirler

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın