Görüş Bildir
Haberler
Son Yılların Popüler Survivor Yarışmacıları Şu Anda Ne Yapıyor?

Son Yılların Popüler Survivor Yarışmacıları Şu Anda Ne Yapıyor?

Ebru Erdoğan
06.07.2021 - 08:30

Survivor, uzun süredir hepimizin heyecanla seyrettiğimiz bir yarışma. Bu ünlü yarışmaya katılan bazı yarışmacıların yıldızı parladı ve birçok projede yer aldı. Bazıları evlendi, çocuk sahibi oldu. İşte son yılların popüler Survivor yarışmacıları şu anda ne yapıyor?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Uğur Pektaş

1. Uğur Pektaş

2005 yılında Survivor birincisi olan Pektaş, yarışmadan sonra oyunculuğa başladı. Arka Sokalar dizisinde ününe ün kattı. Gamze Özçelik ile evlendi ve bir çocukları oldu. Bir dönem şiddetli geçimsizlikte dolayı ayrıldılar. Sonrasında tekrar birleşen çift 2017'de yeniden ayrıldı. 2020'de tekrar Survivor'a katılmıştı fakat yarışma esnasında geçirdiği bir sakatlık sonrasında Survivor'a veda etmek zorunda kalmıştı. Uğur Pektaş'ın Instagram hesabı.

2. Merve Aydın Filiz

2. Merve Aydın Filiz

Atlet olan Merve Aydın, ilk olarak 2014'te Survivor'a katıldıktan sonra üçüncü olmuş ve çok konuşulmuştu. Daha sonrasında Survivor All Star'a katılan Aydın, burada da ikincilik elde etti. 2018'de yapılan Survivor All Star-Gönüllüler versiyonunda da All Star'da yerini almıştı. 2018 yılında Mehmet Akif Filiz ile evlendi. Şimdi bir bebeği olan Merve Aydın, Instagram hesabında videolar paylaşmakta.

3. Turabi Çamkıran

3. Turabi Çamkıran

Dövüş sanatıyla ilgilenen Turabi, Survivor'da 2014 ve 2015 yılında iki sezonda da şampiyon oldu. Survivor'dan sonra dizlerde rol almaya başladı. Daha sonrasında katıldığı The Challenge yarışmasında da şampiyon oldu. Turabi Çamkıran'nın Instagram hesabı.

4. Sabriye Şengül

4. Sabriye Şengül

Boksör olan Sabriye Şengül, Survivor yarışmasıyla popülerlik kazananlardan. 2017 yılında Survivor'da yer aldı. Şu anda boks hayatına devam ediyor.  Sabriye Şengül'ün Instagram hesabı.

5. Murat Ceylan

5. Murat Ceylan

Survivor'a 2017'de katılan Ceylan, yarışmanın en popüler isimlerinden biri oldu. Yarışma sonrasında ise dizilerde yer aldı. Şu anda Survivor'da sunuculuk yapıyor. Murat Ceylan'ın Instagram hesabı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Aycan Yanaç

6. Aycan Yanaç

Profesyonel futbolcu olan Aycan, 2020 yılında Survivor'a katıldı. Şu anda futbol hayatına devam etmekte. Aycan Yanaç'ın Instagram hesabı.

7. Barış Murat Yağcı

7. Barış Murat Yağcı

Modellik ve oyunculuk yapan Barış Yağcı, 2020 yılında Survivor kadrosunda yer aldı ve büyük bir hayran kitlesi oluştu. Şu an bir kitap ve şarkı çıkardı. Barış Murat Yağcı'nın Instagram hesabı.

8. Adem Kılıçcı

8. Adem Kılıçcı

2017 yılında Survivor'a katılan Adem Kılıçcı, 2018 yılanda tekrar yarışma kadrosunda yer aldı ve birincilik elde etti. Boksör olan Kılıçcı, yarışmadan sonra bir spor salonu açtı. Adem Kılıçcı'nın Instagram hesabı.

9. Nisa Bölükbaşı

9. Nisa Bölükbaşı

Prag'da doğan Nisa Bölükbaşı Survivor 2020 sezonunda yer aldı. Yarışmadan sonra Barış Murat Yağcı ile olan ilişkisi ve ayrılığı sansasyon oldu. Şu an Youtube kanalında videolar çekiyor. Nisa Bölükbaşı'nın Instagram hesabı.

10. Cemal Can Canseven

10. Cemal Can Canseven

Ünlü fenomen Danla Bilic'in yakın arkadaşı Cemal Can, zaten biliniyordu. Ama Survivor'da daha da popülerleşti. Survivor'da şampiyon oldu. Şimdi Aleyna Tilki'nin başrolde olduğu müzikal dizide rol aldı. Cemal Can Canseven'in Instagram hesabı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Damla Can

11. Damla Can

Survivor 2016 kadrosunda yer alan Damla Can, finale kalmıştı fakat elenmişti. Yarışmadan sonra Survivor Panorama'da yorumcu olarak ekranlarda görüldü. Damla Can'ın Instagram hesabı.

12. Hilmi Cem İntepe

12. Hilmi Cem İntepe

Hilmi Cem, Survivor'da yakışıklılığı ve sempatikliğiyle büyük beğeni topladı. Yarışmadan sonra bir çok dizi ve filmde oynadı. Şu anda oyunculuk hayatına devam ediyor. Hilmi Cem İntepe'nin Instagram hesabı.

13. Hakan Hatipoğlu

13. Hakan Hatipoğlu

Milli su topu sporcusu olan Hakan Hatipoğlu, bir çok kez Survivor'da yer aldı. Aynı yarışmada yer aldıkları Gizem Akın ile evlendi ve çiftin Lila ismini verdikleri bir çocukları var. Survivor Panorama'da sunuculuk yaptı. Hakan Hatipoğlu'nun Instagram hesabı

14. Hasan Yalnızoğlu

14. Hasan Yalnızoğlu

Dansçı, oyuncu, model ve profesyonel güreşçi olan Hasan Yalnızoğlu, Survivor'da iki sezon yarıştı. Şu anda Operasyon isimli yeni başlayacak bir yarışmada sunucu olarak yer alıyor. Hasan Yalnızoğlu'nun Instagram hesabı.

15. Duygu Çetinkaya

15. Duygu Çetinkaya

2013'te Survivor gönüllüler takımında yer alan Duygu Çetinkaya, yarışmadan sonra dizi ve filmlerde oyunculuk yaptı. Şu anda oyunculuk hayatına devam etmekte. Duygu Çetinkay'nın Instagram hesabı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Berna Keklikler

16. Berna Keklikler

Survivor 2017'de ünlenen Berna Keklikler, özellikle Sabriye ile olan tartışmaları ile öne çıktı. Yarışma sonrasında çeşitli dizi, film ve yarışmalarda bulundu. Berna Keklikler'in Instagram hesabı.

17. Doğukan Manço

17. Doğukan Manço

Şarkıcı ve Dj olan Barış Manço'nun oğlu Doğukan Manço, Survivor 2013'te ikincilik elde etti. Daha sonrasında Survivor All Star'a katıldı. Şu anda Youtube hesabında videolar paylaşıyor. Doğukan Manço'nun Instagram hesabı.

18. Evrim Keklik

18. Evrim Keklik

Fenerbahçe ve Galatasaray'ın voleybol kadrosunda yer alan Evrim Keklik Survivor sırasında bir röportajda ağlayarak yaşadığı zorlukları anlattığı video ile popüler oldu. Şu anda Hayatın İçinden programında moderatörlük yapıyor. Evrim Keklik'in Instagram hesabı.

19. Ogeday Girişken

19. Ogeday Girişken

Fenerbahçe' de lisanslı bir sporcu olan ve kürek takımında yer alan Ogeday, Dünya sıralamalarına adını kazıdı. 2017 yılında Survivor'a katıldı. Büyük bir hayran kitlesine sahip oldu. Yarışmayı şampiyonlukla bitirdi. Yarışma sonrasında dizilerde oyunculuğa başlayan Ogeday şu anda Exxen'de yayınlanan Sihirli Annem dizisinde rol almakta. Ogeday Girişken'in Instagram hesabı.

20. Gökhan Keser

20. Gökhan Keser

Şarkıcı ve oyuncu Gökhan Keser'i Selena dizisinde tanıdık. Survivor 2014 sezonunda yarışarak ününe ün kattı. En son olarak 2020'de yayınlanan Mahsusa adlı dizide yer almıştır. Şimdilerde kendisi modellik yapıyor. Gökhan Keser'in Instagram hesabı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

21. Merve Oflaz

21. Merve Oflaz

2010'da Survivor'da şampiyon olarak popülerlik kazandı. Böylece Survivor All Star'da katıldı. Muhteşem Yüzyıl'da oyunculuk yapmış olan Oflaz şu anda Arka Sokaklar dizisinde oyunculuk hayatına devam ediyor. Merve Oflaz'ın Instagram hesabı.

👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
54
6
4
4
3
3
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Uğur Balaban

Merve Aydın ve Doğukan Manço nasıl oluyor da All Star'a katılıp ikinci oluyorlar? Survivor başladığından beri bir defa All Star'ı yapıldı. Bu iki isinde ikin... Devamını Gör

Buket Doğan

uğur pektaşın performansını merak etmiştim fdaha fazla izlemek isterdim