Görüş Bildir
Haberler
Son Dönemlerin En Popüler 10 Türk Dizisi

etiket Son Dönemlerin En Popüler 10 Türk Dizisi

İşte siz değerli okurlarımızın verdiği oylarla seçilen, sizlerin beğendiği en iyi 10 Türk dizisi!

Dizi konuları Sinemalar.com'dan alınmıştır.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

10. Çukur

10. Çukur

Çukur, kontrolü bir mafya ailesi olan Koçova ailesinin elinde olan bir mahalledir. Mahallenin kendine ait kuralları vardır; Çukur'da uyuşturucu üretilmez, kullanılmaz ve satılmaz. Fakat bir grup bu yasağı delmeye kararlıdır. Önce Koçova ailesi ile anlaşma sağlanmaya çalışır, ters tepince mahalleye ve aileye saldırırlar. Fakat beklenmedikleri gelişmelerle kartlar yeniden dağıtılır.

9. Yasak Elma

9. Yasak Elma

Zeynep (Sevda Erginci) ve Yıldız (Eda Ece) birbirine çok düşkün ama hayalleri birbirinden tamamen farklı olan iki kardeştirler. Yıldız’ın hayatı sosyetenin kraliçesi Ender Argun’la (Şevval Sam) tanışınca değişir. Ender, Yıldız’ı kocası Halit Argun’dan (Talat Bulut) kurtulmak için kullanmaya karar vermiş ve Yıldız’a hayatının teklifini sunmuştur. Yıldız’ın hayatında bunlar olurken, Zeynep’in çalıştığı firma Alihan Taşdemir (Onur Tuna) tarafından satın alınır. Alihan son derece kibirli, ukala, zengin bir iş adamıdır. Zeynep ve Alihan’ın zıtlıkları kısa zamanda bir etkileşime dönüşür. Zeynep’in bilmediği şey ise Alihan’ın Halit’in ortağı ve ikinci karısının kardeşi olmasıdır. Yıldız’ın vereceği karar sadece kendini değil Zeynep’i de etkileyecektir.

8. Mucize Doktor

8. Mucize Doktor

Savant sendromlu deha Ali Vefa’nın en büyük hayali doktor olmaktır. Engeline ve karşılaştığı bütün önyargılara rağmen tıp fakültesini bitirmiş, stajını tamamlamış ve geriye sadece ihtisas yapmak kalmıştır. Yaşadığı taşra şehrinden ayrılır ve manevi babası Adil Erinç’in Başhekimi olduğu İstanbul Berhayat Hastanesi’nde Cerrahi Bölüm Asistanı olarak işe başlamak üzere yola çıkar. Ama havaalanında meydana gelen bir kaza Ali’yi hayatının en önemli toplantısına geç bırakır. Aynı sıralarda hastane yönetim kurulu toplanmış, Ali’nin işe alınıp alınmayacağını tartışmaktadır. Adil hariç kimse otizmli birinin doktor olabileceğine inanmaz. Ve Ali, saatlerce geç kalarak, korka korka, kendisine acımayla, inançsızlıkla bakan yönetim kurulunun karşısına çıkar… Önyargılar kırılabilir mi? Hayaller gerçek olabilir mi?

7. Alev Alev

7. Alev Alev

Kadın, aile içi şiddet, adalet, güzellik gibi her an konuşulan gündelik hayatın içindeki temaları kendine özgü diliyle ele alacak dizi, bir yangın sonucunda hayatları tahmin etmedikleri yönlere savrulan üç kadının hikayesini ekranlara taşıyor.

6. Seksenler

6. Seksenler

Sit-com’da, seksenlerin moda akımları, çizgi filmleri, küçük şarkıcılar furyası, susam sokağı, commodore 64, atari, merdaneli çamaşır makinesi, regulatörler, vatkalar, perma saçlar kısacası o dönemden aklınıza gelen ne varsa olacak.

Yapım, seksenleri yaşayan herkesi eğlenceli bir zaman yolculuğuna çıkaracak.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

5. Atiye

5. Atiye

Genç ve güzel bir ressam olan Atiye ailesi ve sevgilisi Ozan ile son derece sıradan ve mutlu bir yaşam sürdürmektedir. Atiye'nin tüm düzeni bir gün dünyanın en eski tapınağı olarak bilinen Göbeklitepe’ye gerçekleştirdiği gezi ile tamamen değişir. Atiye'nin söz konusu bölgede yaptığı bu turistik amaçlı gezi sırasında, Erhan adındaki bir arkeolog, Atiye ile Göbeklitepe arasında mistik bir bağ olduğunu fark eder. Hayli ilgisini çeken bu gizemli olayın peşine düşmeye karar veren Atiye, antik tapınakta geçmişini aramaya ve tapınak ile kendisi arasındaki bağın ne olduğunu anlamaya karar verir.

4. Bir Başkadır

4. Bir Başkadır

İstanbul’da yaşayan, birbirlerinden tamamen farklı sosyo-kültürel geçmişlerden gelmiş bir grup insanın bir şekilde bir araya gelmesi ve hayat hikayelerini paylaşması sonucu ortaya çıkan çeşitli renkler… Kimisi şans eseri birbirini tanırken kimisinin ise buna zorlanması gözler önüne seriliyor.

3. Sadakatsiz

3. Sadakatsiz

Doktor Asya (Cansu Dere), kocası Volkan (Caner Cindoruk) ve oğulları Ali (Alp Akar) ile huzurlu ve mutlu bir yaşam sürmektedir. Bu durum, kocasının genç bir kadınla iki yıldır ilişkisi olduğunu öğrenince değişir. Asya evliliğini kurtarmak ya da sadakatsiz kocasından intikam almak arasında tercih yapmalıdır.

2. Masumlar Apartmanı

2. Masumlar Apartmanı

Doktor Gülseren Budayıcıoğlu’nun “Madalyonun içi” romanından esinlenerek hazırlandı. Korumacı dedesi ve erkek kardeşiyle birlikte yaşayan İnci’nin hayatı (Farah Zeynep Abdullah), yaptığı bir kazayla değişecektir. İnci’nin karışacağı kazada onu Han (Birkan Sokullu) ve büyük sırlarla dolu ailesi beklemektedir. Han’ın yaşamı takıntılarla dolu olan ablaları Safiye (Ezgi Mola) ve Gülben’in (Merve Dizdar) en büyük korkusu ise kardeşlerini kaybetmektir.

1. Kırmızı Oda

1. Kırmızı Oda

Hayatın içinden, yaşanan gerçek hikayelerden esinlenerek  ekranlarda yayınlanan “Kırmızı Oda” dizisinde başrol oyuncusu Binnur Kaya, psikiyatri kliniği sahibi bir psikiyatristi canlandırıyor. Psikiyatri kliniğindeki doktorların ve onlara başvuran hastaların hayatlarının ele alınacağı “Kırmızı Oda”da izleyici ile buluşan her hayat hikayesinin altında yatan acılar, sevinçler, mutluluk ve hüzünler izleyicinin de ruhunun kapalı kapılarını aralayacak ve belki de izleyiciler Kırmızı Oda'da kendinden parçalar bulacak. Kliniğe gelen hastalar, o güne kadar kimseye söyleyemedikleri sırları dile getirirken; izleyiciler de o hikayelerde kendi bugünleri, geçmişleri ve yarınlarına dair izleri fark edecek.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
225
153
81
69
41
36
18
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Sultan Deniz

şu saçma dizi varya kerem yeteneksiziyle hande yeteneksizinin ayy o listeye girseydi tam olurdu. ne leş oyunculuk ne leş senaryo ne leş syeirci kitlesi. yuka... Devamını Gör

CONALL

Sadakatsiz net bir şekilde 1 numarada olması lazım ama 3 te fena değil.

Halil Değerli

Saygı (Bir Ercüment Çözer Dizisi)..... ......

Heisenberg

Kesinlikle fakat sezon finali sence de biraz aceleye getirilmiş gibi değil miydi ya?