Görüş Bildir
Haberler
Son Dönemlerde Yıldızı Parlayan ve Gelecek Vadeden 15 Kadın Oyuncu

etiket Son Dönemlerde Yıldızı Parlayan ve Gelecek Vadeden 15 Kadın Oyuncu

EC was here.
08.11.2015 - 17:07

Şimdiki yıldız oyuncular da bir dönem 'gelecek vadeden oyuncular' listelerinden geçmişlerdi. Bu sebeple bu listedeki oyuncuların da birkaç yıl sonra gerçek bir yıldıza dönüşmesi olasıdır. Rol aldıkları filmler ve diziler çok fazla olmasa da şimdiden ülke kuracak kadar hayrana sahipler.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Ece Çeşmioğlu

1. Ece Çeşmioğlu

Ece Çeşmioğlu'nun yıldızı bu yaz ekranlarda 13 bölüm yayınlanan Yaz'ın Öyküsü adlı diziyle parladı. 25 yaşındaki oyuncu ilk olarak 9 yıl önce yayınlanan İki Aile dizisiyle tanınmıştı. Aradan geçen zamanda hem oyunculuğunun hem güzelliğinin olumlu anlamda çağ atladığı dillerde.

2. Bensu Soral

2. Bensu Soral

Bensu Soral'in son dönemde adından sıkça söz edilmesinin nedeni Tatlı Küçük Yalancılar'daki rolü oldu. Kendisi ayrıca Hande Soral'in kardeşi, ablasının desteğiyle oyunculuğa adım atmış. İlerleyen zamanlarda da çıkışını devam ettirecek gibi görünüyor.

3. Hande Erçel

3. Hande Erçel

Güneşin Kızları dizisiyle kısa sürede ciddi bir hayran kitlesine kavuştu. Aynı zamanda model ve 2012'de Bakü'deki güzellik yarışmasında 2. olduğu biliniyor. 22 yaşında.

4. Leyla Lydia Tuğutlu

4. Leyla Lydia Tuğutlu

26 yaşındaki oyuncu 2008'de Türkiye'nin en güzel kızı seçilmişti. Karadayı dizisinde beğenileri kazandı. Sinema filmleriyle de ismini duyurdu ve Kiralık Aşk dizisinde de birkaç bölümdür konuk oyuncu olarak yer aldı. Yakında gösterime girecek Delibal filminde Çağatay Ulusoy ile başrolü paylaşıyorlar.

5. Kaya Scodelario

5. Kaya Scodelario

Skins dizisiyle bilinen bir isim. Şimdilerde sinemada da kariyeri hızla tırmanışta. Özellikle de Labirent serisiyle daha geniş bir kitle tarafından tanınmaya başlandı. 2017'de gösterime girecek Karayip Korsanları'nın yeni filminde de önemli bir rolü olacak.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Gözde Kaya

6. Gözde Kaya

Nihat Odabaşı tarafından keşfedilen 27 yaşındaki oyuncu, dizilerde daha çok yardımcı rollerde yer alsa da oyunculuğu sayesinde onu ilerleyen zamanlarda başrollerde görebiliriz. Şu anda Çilek Kokusu dizisinde rol alıyor.

7. Alicia Vikander

7. Alicia Vikander

Onu şu sıralar Hollywood yapımı önemli filmlerde bol bol görebilirsiniz. 27 yaşındaki oyuncu ilk olarak 2012'de Danimarka-İsveç yapımı Yasak Aşk filminde çok beğenilmişti. Aynı yıl Anna Karenina filmiyle de beğenilince özellikle son iki yıldır 'Yine mi bu kız?' dedirtecek kadar çok fazla karşımıza çıktı.

8. Özge Gürel

8. Özge Gürel

28 yaşındaki Özge Gürel, Kiraz Mevsimi dizisiyle tanındı. Daha önce küçük rollerle ekranlardaydı. Özellikle de Medcezir dizisindeki Ada karakteriyle dikkatleri çekmişti.

9. Seray Kaya

9. Seray Kaya

24 yaşındaki oyuncu Kocamın Ailesi dizisiyle son dönemin gözde oyuncuları arasındaki yerini aldı. Tam anlamıyla bir patlama yapması bir başrole bakacaktır.

10. Demet Özdemir

10. Demet Özdemir

23 yaşındaki Demet Özdemir, oyunculuktan önce Efes Kızları'ndaki dans ekibinin bir parçasıydı. İlk dizisi Sana Bir Sır Vereceğim ile hatrı sayılır bir hayran kitlesine ulaştı. Bu dizinin ardından Kurt Seyit ve Şura'da rol aldı. Şimdiyse Çilek Kokusu ile tam anlamıyla bir yıldız oyuncu olmaya yakın.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Britt Robertson

11. Britt Robertson

Dizilerle dikkat çeken bir oyuncuyken yavaş yavaş sinemada da kendini göstermeye başladı. The Secret Circle ve Under the Dome dizileriyle iyice tanınıp beğeni kazanınca bu yıl içinde Seninle Bir Ömür ve Yarının Dünyaları filmlerinde başrolü almıştı.

12. Nilay Deniz

12. Nilay Deniz

22 yaşındaki Nilay Deniz genç yaşına rağmen çok sayıda dizide rol aldı. Yayınlanmaya devam eden Aşk Yeninden dizisiyle şu sıralar en sevilen genç yıldızlardan birisi.

13. Elçin Sangu

13. Elçin Sangu

Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisi için İzmir'den kalkıp gelen ve ilk rolünün ardından hızla yükselişe geçen bir isim. Aşk Kaç Beden Giyer adlı sit-com'daki rolünün ardından Bir Aşk Hikayesi ile ilk önemli rolünü aldığı söylenebilir. Bu diziyle hayranları oluşmaya başlar ve ardından Kurt Seyit ve Şura, Sevdam Alabora derken patlamayı Kiralık Aşk ile yapar ki ne patlama.

14. Damla Aslanalp

14. Damla Aslanalp

25 yaşındaki oyuncu Almanya doğumlu. İlk kez Kadim Dostum dizisiyle dikkatleri çekmişti. Ardından Filinta'da rol aldı. Çiçeği burnunda bir oyuncu olmasına rağmen sektöre başrollerle başlaması ileride ismini daha çok duyuracağının sinayalleri. Almanya'da düzenlenen Miss Turkuaz adlı güzellik yarışmasında da üçüncülüğü var.

15. Biran Damla Yılmaz

15. Biran Damla Yılmaz

2013'te oyunculuk kariyerine başlamıştı. Oynadığı iki dizinin ardından bir de sinema filminde yer aldı. Yayınlanmaya devam eden Kırgın Çiçekler ile şu sıralar gelecek vadeden oyuncular arasında gösteriliyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
981
465
254
69
69
67
9