Görüş Bildir
Haberler
Size Cevaplardan Çok Sorular Veren Birbirinden Sorgulayıcı 14 Muazzam Film

Size Cevaplardan Çok Sorular Veren Birbirinden Sorgulayıcı 14 Muazzam Film

Rinascita
19.07.2017 - 17:58

Hayatın akışına kapılıp gidiyoruz, ama birçoğumuz hayatın anlamını veya bakış açılarımızı düşünmüyoruz. Fakat zaman zaman herkesin kendine yeni amaçlar bulması gerekir. Hatta bazen anlamlandıramadığımız düşüncelerimizi filmlerdeki karakterlerin ağzından duyduğumuzda mutlu oluruz.

Bright Side'da derlenen bu galeri de, birbirinden sorgulayıcı 14 filmi bir araya getirdi.

Kaynak: https://brightside.me/wonder-films/14...
İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Seçilmiş

1. Seçilmiş

Oyuncular: Meryl Streep, Taylor Swift, Katie Holmes, Jeff Bridges, Odeya Rush, Alexander Skarsgard, Cameron Monaghan, Emma Tremblay, Alexander Jillings, Brenton Thwaites.

Genç Jonas, geleceğin çok uygar ve harika bir toplumunda yaşıyor. Savaş, acı, sevinç, ızdırap veya hatıralar yok bu toplumda. Toplumun bir kararı ile Jonas hafıza alıcısı olur ki; bu hafızayı 'Seçilmiş' olarak adlandırılan birinden almak zorundadır. Genç adam gerçek dünya ile ilgili gerçeği öğrenir, fakat dünyasını serbest bırakmak için ona başkaldırmak zorundadır.

2. Elveda Las Vegas

2. Elveda Las Vegas

Oyuncular: Nicolas Cage, Elisabeth Shue, Julian Sands, Richard Lewis, Steven Weber, Kim Adams, Emily Procter, Stuart Regen, Valeria Golino, Graham Beckel.

Ben bir dizi talihsizliğin ortasındadır ve hayatı siyahtan daha karanlık hale gelmeye başlar. Hayatı talihsiz bir varoluş gibidir. Kariyeri sona geldiğinde, Ben hisselerini ve değerli şeylerini satar, geri kalan bütün eşyalarını etrafa saçar ve evini ateşe verir. Geri dönüşü yoktur artık. Şimdi ise hayatını değiştirme umuduyla Las Vegas'a gider.

3. Paralel Evren

3. Paralel Evren

Oyuncular: Emily Baldoni, Maury Sterling, Nicholas Brendon, Lorene Scafaria, Elizabeth Gracen, Hugo Armstrong, Alex Manugian, Lauren.

8 arkadaş akşam yemeğinde bir araya gelir. Ama sıradan bir akşam değildir bu. O gece bir kuyruklu yıldız dünyanın çok yakınından geçecektir. Beraber olmanın keyfini çıkarırlarken, onları bekleyen değişiklikler hakkında hiçbir fikirleri yoktur. Sıradan bir konuşma boyunca, bir dizi tuhaf ve gizemli olayların içine dahil olurlar. Bu film geçmiş, gelecek ve şimdiyi harika bir biçimde bir araya getiriyor.

4. Son Kurgu

4. Son Kurgu

Oyuncular: Robin Williams, Mira Sorvino, Jim Caviezel, Mimi Kuzyk, Stephanie Romanov, Thom Bishops, Genevieve Buechner, Brendan Fletcher, Vincent Gale, Casey Dubois.

Yakın gelecekte birçok insan beyinlerine yerleştirilmiş çiplerle yaşamaya başlar. Bu çipler doğumdan ölüme kadar bütün hayatı düzenler. Alan Hackman insanların yaşamlarının son kısmını kurgulayan bir editördür ve yaşamın her anına erişme yetkisi vardır. Eski bir avukatın eşinden aldığı bir emir ile hayatının en sıkıntılı dönemi başlar.

5. Mavi Öpücük

5. Mavi Öpücük

Oyuncular: Gael Garcia Bernal, Tom Hardy, Natalia Verbeke, James D’Arcy, Charlie Cox, Yves Aubert, Myfanwy Waring, Michael Webber, Jonathan Kydd, Michael Elwyn.

Evlilik gününden bir gün önce, Carmen düşüncesizce davranarak tanımadığı çekici bir adam olan Kit'e bir öpücük verir. Sonrasında ise bu öpücük, Carmen'in gizli tutkularını ortaya çıkarır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Çarpışma

6. Çarpışma

Oyuncular: Samuel L. Jackson, Ben Affleck, Toni Collette, Sydney Pollack, William Hurt, Amanda Peet, Kim Staunton, Tina Sloan, Richard Jenkins, Akil Walker.

Çalışkan bir avukat olan Gavin, bir kaza sonucu boşanmış bir adam olan Doyle ile karşılaşır. Hakim tarafından çocuğu görmesi yasaklanan öfkeli baba, genç avukatın kaza yerinde unuttuğu dosyayı ele geçirir ve geri vermeyi reddeder. Avukat ise hemen intikam alma çabasına girer. Eğer bir şansları olsa birbirlerini öldürecek konuma gelirler. Birisi hatasını anlamak zorundadır.

7. Kontrol Limitleri

7. Kontrol Limitleri

Oyuncular: Tilda Swinton, Gael Garcia Bernal, Isaach De Bankolé, Alex Descas, Jean-François Stévenin, Óscar Jaenada, Luis Tosar, Paz de la Huerta, Youki Kudoh, John Hurt.

Kanunların dışında yaşayan ve kimseye güveni olmayan bir adamı konu alır film. Tek amacı görevini tamamlamaktır. İspanya'ya olan yolculuğu bir rüya gibidir. Yolculuğu boyunca bilmediği bir ülkeyi geçmek ve bilinçaltının derinliklerine dalmak zorundadır.

8. Son Saatler

8. Son Saatler

Oyuncular: Nathan Phillips, Angourie Rice, Jessica De Gouw, Kathryn Beck, Sarah Snook, Daniel Henshall, Lynette Curran, David Field, Loren Cleary, Matt Lovkis.

Dünyanın son günüdür. Küresel bir afet 12 saat içerisinde her şeyi yok edecektir. James ise son bir parti vermek için kaos ortamına dönüşen bir şehre çevirir yönünü. Yolda umutsuzca babasını arayan Rose adlı küçük bir kızın hayatını kurtarır.

9. Sıradışı

9. Sıradışı

Oyuncular: Sandra Bullock, Julian McMahon, Shyan McClure, Cortney Taylor Burness, Nia Long, Marc Macaulay, Kate Nelligan, Irene Ziegler, Phillip DeVona, Ritchie Montgomery.

Bir sabah şehrin şerifi Linda'ya eşinin trafik kazasında öldüğünü bildirir. Linda ise hüzün ve kederden kendini kaybeder. Tamamen kararsız bir şekildedir ve kendisine ne olduğunu anlayamaz. Fakat ertesi sabah uyandığında eşini sapasağlam bir şekilde karşısında görür.

10. Şehrin Adamı

10. Şehrin Adamı

Oyuncular: Ben Affleck, Amber Valletta, Rebecca Romijn, Mike Binder, Gina Gershon, Adam Goldberg, Jerry O’Connell, Kal Penn, John Cleese, Damien Wayans.

Bir zamanların başarılı Hollywood menajeri Jack Giamoro, eşi Nina'nın kendisini ünlü müşterilerinden biriyle aldattığını fark eder. Kader ağlarını örmeye başladığında, uğruna savaştığı şeylere tutunmak için bütün olayları çözmeye çalışır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Örnek Aile

11. Örnek Aile

Oyuncular: David Duchovny, Demi Moore, Amber Heard, Ben Hollingsworth, Gary Cole, Glenne Headly, Lauren Hutton, Chris Williams, Christine Evangelista, Robert Pralgo.

Joneses, ilk bakışta mükemmel bir aile gibi görünür. Çift birbirini ve çocuklarını çok seviyordur. Komşularıyla aralarında hiçbir sorun yoktur. Yeni eve taşındıklarında da, birçok arkadaş edinirler, partiler düzenlerler ve bu arkadaşları da davet ederler. Golf kursuna ve yogaya giderler. Evleri son moda mobilyalar, teknolojik ürünler ve kıyafetler ile doludur. Joneses ailesi ile iletişimde olan herkes, onların sahip olduğu şeylere imrenerek bakarlar. Fakat beklentiler karşılanmamaya başlandığında, her şey bir felakete dönüşebilir. .

12. Köstebek

12. Köstebek

Oyuncular: Al Pacino, Russell Crowe, Christopher Plummer, Diane Venora, Philip Baker Hall, Lindsay Crouse, Debi Mazar, Stephen Tobolowsky, Colm Feore, Bruce McGill.

Dr. Jeffrey Wigand dönemin en önemli sigara firmalarından birinde bir proje için çalışırken, yönetimle ters düşen fikirlerinden ötürü işini kaybeder. Bunun üzerine televizyonlarda global tütün firmalarının nasıl insanları kandırdığını anlatmaya, bu firmaların bütün kirli çamaşırlarını ortaya dökmeye başlar. Birbirini takip eden bu tarz olaylar, global tütün piyasasını sonsuza kadar değiştirir.

13. Onurlu Bir Adam

13. Onurlu Bir Adam

Oyuncular: Robert De Niro, Charlize Theron, Cuba Gooding Jr., Aunjanue Ellis, Hal Holbrook, Michael Rapaport, Powers Boothe, David Keith, Holt McCallany, David Conrad.

Carl Brashear, Amerikan ordusunun ilk Afrikalı Amerikalı dalgıcı olur. Dahası cesaretini kanıtlar ve ulusal kahraman adını alır. Bir görev sırasında geçirdiği kaza dolayısıyla engellidir artık. Arkadaşı ve akıl hocasının sayesinde, Brashear görevine geri döner. Bacağının olmamasının, hayallerinin önüne geçen bir engel olmadığını kanıtlar.

14. Mavi Yasemin

14. Mavi Yasemin

Oyuncular: Cate Blanchett, Alec Baldwin, Sally Hawkins, Bobby Cannavale, Peter Sarsgaard, Louis C.K., Andrew Dice Clay, Daniel Jenks, Michael Stulhbarg, Max Rutherford.

Zengin bir iş adamı ile olan evliliği de dahil, hayatındaki birçok şeyi kaybeden New York sosyetesinden Jasmine, kız kardeşinin San Fracisco'daki mütevazi evine taşınır. Burada hayatını yeniden kurmaya ve yoluna devam etmeye çalışır.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
128
69
53
53
53
53
43
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın