Görüş Bildir
Haberler
Siyasette Tansiyon Yükseliyor: Erdoğan ve Kılıçdaroğlu Yine Karşı Karşıya Geldi

Siyasette Tansiyon Yükseliyor: Erdoğan ve Kılıçdaroğlu Yine Karşı Karşıya Geldi

ismail kahraman
19.08.2022 - 16:29 Son Güncelleme: 19.08.2022 - 16:30

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ukrayna dönüşü uçakta yaptığı açıklamalarda CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu hedef aldı. Erdoğan, Kılıçdaroğlu için ‘artık bedel ödemeli’ derken, Kılıçdaroğlu ise ‘kimse korkmasın’ diyerek cevap verdi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

YSK polemiği devam ediyor

YSK polemiği devam ediyor

Kemal Kılıçdaroğlu, geçtiğimiz günlerde, seçmen bilgilerine sahip olduklarını ve kaç yabacının oy kullanacağını biliyoruz ifadelerini kullanmıştı.

Erdoğan, Ukrayna dönüşü uçakta gazetecileri yaptığı açıklamada ise şunları ifade etti;

“Adamın hayatı yalan. Bir şey bildiğinden değil. Tabii bana göre, YSK Başkanı ve ekibi bunu yargıya taşımalı. Yargıya taşımak suretiyle artık bu adama bedel ödetmeli. Yeri geliyor savcılara saldırıyor, yeri geliyor hakimlere saldırıyor ama nedense onlar çekiniyorlar, korkuyorlar. Anayasayla teminat altındasınız. Anayasa’da bununla ilgili “Kesinlikle yargıya yönelik bu tür beyanlarda bulunulamaz” diyor. İnşallah 2023’te milletim sandıkta buna bir kez daha dersini verecek.”

Kılıçdaroğlu’nun cevabı gecikmedi

Kılıçdaroğlu’nun cevabı gecikmedi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Erdoğan’ın açıklamalarını sosyal medya hesabı üzerinden anında cevap verdi.

Kılıçdaroğlu’nun sözleri şu şekilde;

“Erdoğan ‘Kılıçdaroğlu yeri geliyor savcılara, yeri geliyor hakimlere saldırıyor. Ama nedense onlar çekiniyorlar’ demiş. Onun için mi davalarımızın hakimlerini değiştirdin? Bir de bana bedel ödetecekmişsin. Sen bu millete artık hiçbir bedel ödetemezsin. Kimse korkmasın.”

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
104
51
13
9
8
4
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Hilal Özdemir

Acaba senin yaptıklarının bedelini ne zaman ödetecekler sana bu devletin hakimleri savcıları çok merak ediyorum yirmi yıldır canımızdan bezdik

MDeniz

Mutluluktan haber ver musalla taşı .

utku kaymaz

kendisi anayasayı delik deşik etti bir de kemal k. na anayasa çerçevesinde saldırın diye yargıya talimat veriyor, çıldırmamak elde değil.