Görüş Bildir
Haberler
Siyasetçi Olsan Hangi Ülkenin Lideri Olurdun?

etiket Siyasetçi Olsan Hangi Ülkenin Lideri Olurdun?

Sen fikirlerinle milyonlarca kişiyi etkileyen bir siyasetçi olsan hangi ülkenin lideri olurdun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini seçer misin?

2. Yaşını da seç.

3. Kriz yönetimi konusunda başarılı olduğunu düşünüyor musun?

4. Arkadaşınla bir sorunun olduğunda ne yaparsın?

5. Sürekli değişen gündemi takip eder misin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. İnsanların fikrini değiştirme konusunda nasılsın?

7. Son olarak, genellikle ruh halin nasıl olur ?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

ABD!

ABD!

Sen siyasetçi olsan Amerika'nın lideri olurdun! Seni tanımlayan en önemli kelime: Zeki. Hatta bu bile eksik kalır: Sen tam bir dahisin. İşlerin en sıkıştığı, en olmaza girdiği zamanlarda parlak zekan ve dahiyane fikirlerinle yokları var eder, imkansızlıkları imkan haline getirirsin

Türkiye!

Türkiye!

Sen siyasetçi olsan Türkiye'nin lideri olurdun! Sana ne desek, nasıl tanımlasak eksik kalır. Öncelikle bir Doğulu kadar mert, korkusuz ve sözünün eri; bir Batılı kadar modern, açık kafalı ve yenilikçisin. Tüm unsurları bünyende bir potada eritir, tüm güzel şeyleri kendinde toplarsın yani. Aydın gibi aydınsın ayrıca.

İngiltere!

İngiltere!

Sen siyasetçi olsan İngiltere'nin lideri olurdun! Senin tarzını anlatan en doğru kelime: Asil. Asaletinden, yürüdüğün zaman richter ölçeğine göre 8 şiddetinde deprem olur, Manş denizi taşar, Tsunami olur. Ayrıca senin canını sıkmak, diğer milletinin yapacağı en büyük hata olur.

Almanya!

Almanya!

Sen siyasetçi olsan Almanya'nın lideri olurdun! Seni tanımlayan en doğru kavram: Pratik. Dolmabaçlı yolları sevmiyor, direkt olarak sonuca yöneliyorsun, ki böylesi makbüldür! Kısaca oyunu çözmüşsün, 'Hayat bir oyunsa bizde jeton çok' diyorsun hunharca :)

Kanada!

Kanada!

Sen siyasetçi olsan Kanada'nın lideri olurdun! Sen bu dünyaya güvercin olmak için gelmişsin. 'Barış' için kendini bir tankın önüne atabilirsin hiç kuşkusuz. Zaten öyle sağlam, öyle güçlü bir sabrın, direncin ve dirayetin var ki, insan yapımı ve metalden olan hiçbir şey sana işlemez. Çünkü fikirlerin kurşun geçirmez olduğunu çok iyi biliyorsun.

Küba!

Küba!

Sen siyasetçi olsan Küba''nın lideri olurdun! Sen tam bir idealistsin. Bir işin yapılabilirliği ya da imkansızlığı senin için mühim değildir. Önemli olan işi yapmaya çalışmaktır, en azından tarafını belli etmektir.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
290
154
81
62
27
17
10
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?