Görüş Bildir
Haberler
Sinemalarda Bu Hafta: Jordan Peele'in Merakla Beklenen Yeni Korku Filmi 'Nope' Dahil 7 Yapım Vizyonda

Sinemalarda Bu Hafta: Jordan Peele'in Merakla Beklenen Yeni Korku Filmi 'Nope' Dahil 7 Yapım Vizyonda

claude cahun
19.08.2022 - 14:08

'Sinemalarda hangi filmler var?' dediğinizi duyar gibiyim. Hemen söyleyelim; 'Get Out' ve 'Us' gibi filmlerin yönetmeni Jordan Peele'in merakla beklenen yeni korku filmi 'Nope'un da aralarında olduğu 7 film bu hafta vizyona giriyor!

Hazırsan filmlerin detaylarına birlikte göz atalım;

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Ooops! Sevimli Tayfa (Ooops! The Adventure Continues…)

1. Ooops! Sevimli Tayfa (Ooops! The Adventure Continues…)

Özet: Gemiyle yolculuk yapan yakın arkadaşlar Finny ve Leah, yaşanan bir kazayla kendilerini denizin ortasında bulurlar. Bir sal bulup üstüne çıkarlar. Ne var ki bu defa da fırtına çıkar ve sal ikiye ayrılır. Finny, başka canlıların da olduğu bir adaya sürüklenirken Leah, volkanik bir adaya doğru savrulur. Peki ikili tekrar bir araya gelebilecek midir?

Oyuncular: Max Carolan, Ava Connolly, Dermot Magennis

Yaratıcılar: Toby Genkel, Sean McCormack

2. Pota

2. Pota

Özet: Şehrin varoşlarından birinde yaşayan Ahmet, başka bir şehirde olan babasının para göndermeyi kesmesi üzerine zengin bir semtin marketinde çalışmaya başlar. Burada bir kızdan hoşlanan Ahmet, kızın da basketbolla ilgilenen Erhan'a ilgi duyduğunu keşfeder. Ahmet, bunun üzerine basketbol oynamaya karar verse de yaşadığı semtte böyle bir imkanı yoktur. O da engelleri kaldırmaya karar verir.

Oyuncular: Alp Akar, Bahar Hacıbektaşoğlu, Egemen Mustafa Almacı

Yönetmen: Ahmet Toklu

3. Koma (Coma)

3. Koma (Coma)

Özet: Genç bir mimar, geçirdiği esrarengiz bir kazanın ardından kendisini tuhaf ve tehlikeli bir dünyada bulur. Bulunduğu yer, komada olan insanların anılarından beslenmektedir. Genç mimar hayatta kalabilmek için bu dünyanın kurallarını öğrenmeye çalışırken bir yandan da gerçek dünyaya nasıl geçeceğinin yollarını aramaktadır.

Oyuncular: Rinal Mukhametov, Lyubov Aksyonova, Milos Bikovic

Yönetmen: Nikita Argunov

4. El - Hemraz 'Cinlerin Büyüsü'

4. El - Hemraz 'Cinlerin Büyüsü'
  • IMDb puanı henüz belirsiz. 

Özet: Bir grup arkadaş, belgesel çekmek için eski bir Rum köyüne gelirler. Ancak kendilerini bir dizi tuhaf ve paranormal olayın içinde bulurlar.

Oyuncular: Zehra Nur, Elif Vardar, Gökçen Derbeder

Yönetmen: Massimo Manjjed

5. İnn-i Cin Mişna

5. İnn-i Cin Mişna
  • IMDb puanı henüz belirsiz.

Özet: Zamanında doğaüstü varlıklarla işbirliği yaptığı için hem ailesi hem de kendisi cezalandırılan Münire, yıllar sonra tekrar aynı hataya düşer. Bir tiyatroda müdirelik yapan genç kadın, kötü güçlerle anlaşmak için birini seçmek zorundadır. Münire, tiyatronun oyuncularından Samet'i seçer ancak işler istediği gibi gitmez. Kötü güçler Samet'e musallat olur ve tuhaf olaylar yaşanmaya başlar. Bunun üzerine küçükken dedesinden el almış olan Murat'tan yardım isterler.

Oyuncular: Tolga Su, Ayşegül Kaygusuz, Gülcan Özbay

Yönetmen: Ekrem Düzgünoğlu

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Kitap 1820

6. Kitap 1820
  • IMDb puanı henüz belirsiz. 

Özet: Genç bir adam olan Soner, kendisinin Yahya adıyla 1820'lerde yaşadığını iddia ederek bir kitabın peşine düşer. Esrarengiz kitabı bulmak için İzmir'de İstanbul'a gelen Soner, bazı kötücül güçlerin koruduğu kitap için çıktığı yolda garip olaylarla karşılaşır. 

Oyuncular: Serkan Güler, Naira Seydova, Aslı Kökçe

Yönetmen: Deniz Deniz

7. Hayır (Nope)

7. Hayır (Nope)

Özet: Get Out ve Us filmleriyle korku gerilim türüne yepyeni bir soluk getiren Jordan Peele'in yeni filmi Nope, Kaliforniya'nın iç kesimlerindeki bir at çiftliğinin bakımını üstelenen iki kardeşin esrarengiz bir keşfini takip ediyor. Bu tuhaf güç, hem kendileri hem de bölge sakinleri için ciddi bir tehdit oluşturuyor.

Oyuncular: Daniel Kaluuya, Keke Palmer, Steven Yeun

Yönetmen: Jordan Peele

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Serap Solak

Yarın nope'ye gideceğim