Görüş Bildir
Haberler
Gözlerinizi Ekranlardan Alamayacaksınız! İzlemeye Başlayınca Sizi Ekrana Kilitleyecek En İyi Hulu Dizileri

Gözlerinizi Ekranlardan Alamayacaksınız! İzlemeye Başlayınca Sizi Ekrana Kilitleyecek En İyi Hulu Dizileri

Nafakaaa
18.08.2022 - 20:25

Biliyorsunuz ki günümüzde farklı farklı platformlarda milyonlarca dizi yayınlanıyor... Bu platformlardan birisi de Hulu TV. Bugün sizler için gelmiş geçmiş en iyi Hulu TV dizilerini derledik. Buyurun içeriğimize. 👇

Kaynak: https://editorial.rottentomatoes.com/...
İçeriğin Devamı Aşağıda

36. Candy (2022)

36. Candy (2022)

Özet: Candy Montgomery 80’lerde her şeyi doğru yapan 2 çocuk annesi bir ev hanımıdır. Dizi, Candy’nin özgür kalabilme çığlıklarını anlatır. 

Oyuncular: Jessica Biel, Timothy Simons, Melanie Lynskey, Pablo Schreiber, Raúl Esparza

Yönetmen: Michael Uppendahl

35. Breeders (2020)

35. Breeders (2020)

Özet: Dizide ebeveynlerin yaşadığı çıkmazdan bahsedilir... Birisi ailenin çocuklarını öldürmek ister ve aile de bununla savaş verir. 

Oyuncular: Martin Freeman, Daisy Haggard, Michael McKean, Alex Eastwood, Eve Prenelle

Yönetmen:  Chris Addison, Simon Blackwell, Martin Freeman

34. Casual (2015)

34. Casual (2015)

Özet: Bekar olan Alex Cole, Hulu dizisinde kendisini yeni boşanmış kız kardeşiyle beraber yaşarken bulur. Ancak bu sefer kız kardeşi de o da yetişkinlerdir ve kendilerini tekrar flört havuzunun sularında yüzerken bulurlar. Bu sırada da Valerie'nin flört çağlarına adım adım yaklaşan genç kızını büyütmeye çalışırlar. 

Oyuncular: Michaela Watkins, Tommy Dewey, Tara Lynne Barr, Nyasha Hatendi

Yönetmen: Michael Weaver

33. Baskets (2016)

33. Baskets (2016)

Özet: Chip Baskets kendini bildi bileli klasik bir palyaço olma hasretiyle yanıp tutuşur. Fransız palyaço okulunda başarısız olur, ki bu muhtemelen Fransızcasının eksikliğindendir. Annesi Christine’le beraber yaşadığı Bakersfield, Kaliforniya’ya geri döner. Fakat arkadaşı ve asistanı olan Martha’nın da gazıyla palyaço hayalini gerçekleştirmek için durmadan çabalar. 

Oyuncular: Zach Galifianakis, Louie Anderson, Martha Kelly

Yönetmen: Jonathan Krisel

32. Harlots (2017)

32. Harlots (2017)

Özet: Bu drama dizisinde 18. Yüzyıl Londra’sında 2 kız annesi Margaret Wells bir genelev sahibidir. Margaret'ın işi hiç acıması olmayan rakibi Lydia Quigley tarafından baltalanır ve şehrin en karlı ticari faaliyeti olan seks işçiliği yüzünden bir savaş çıkar. Ancak Margaret, kendi ailesi de dahil olmak üzere varını yoğunu riske atsa bile savaşmaya ve işini elinde tutmaya kararlıdır.

Oyuncular: Samantha Morton, Lesley Manville, Jessica Brown Findlay, Liv Tyler, Alfie Allen

Yönetmen: Coky Giedroyc

İçeriğin Devamı Aşağıda

31. Future Man (2017)

31. Future Man (2017)

Özet: Temizlik görevlisi Josh Futturman’ın gerçekten sıkıcı bir hayatı vardır, çalışmadığı zamanları sadece bilgisayarda oyun oynayarak geçirir. Ancak Josh’un hayatı bir oyunla beraber tümüyle değişir. Oyunda hiç kimse başarılı olamaz, vazgeçer… Tabii Josh dışında. Josh oyunu başarıyla tamamladıktan sonra gelecekten gelenler Josh’u ziyarete gelir. Bunlar dünyayı tehlikeye sokar ancak dünyayı kurtarabilecek tek kişi Josh’tur. 

Oyuncular: Josh Hutcherson, Eliza Coupe, Derek Wilson, Haley Joel Osment, Keith David

Yönetmen: Kyle Hunter, Howard Overman, Ariel Shaffir

30. Man Seeking Woman (2015)

30. Man Seeking Woman (2015)

Özet: 20'li yaşlarında olan Josh Greenberg aşkı arayan saf bir gençtir fakat konu aşka geldiğinde işler istediği gibi ilerlemez çünkü işi ve oturduğu dairenin kötülüğü yüzünden kadınlara yanaşmaya korkar. Kendinden tamamen farklı olan yakın arkadaşı Mike ise oldukça havalıdır ve Josh'u tek gecelik ilişki ve uyuşturucu gibi şeylere iter. 

Oyuncular: Jay Baruchel, Eric André, Britt Lower, Katie Findlay

Yönetmen: Michael Dowse

29. The Wrong Mans (2013)

29. The Wrong Mans (2013)

Özet: Dizi, il meclisinde çalışan iki kafadarın yanlışlıkla tehlikeli bir olayın tam ortasına düşmesini ve başından geçenleri anlatır. 

Oyuncular: Mathew Baynton, James Corden, Sarah Solemani

Yönetmen: Jim Field Smith

28. This Way Up (2019)

28. This Way Up (2019)

Özet: Dizide genç ve akıllı bir öğretmenin mental çöküşünün ardından toparlanmaya çalışmasını anlatılır.

Oyuncular: Aisling Bea, Sharon Horgan, Aasif Mandvi, Kadiff Kirwan, Indira Varma

Yönetmen:  Aisling Bea

27. Wilfred (2011)

27. Wilfred (2011)

Özet: Popüler bir Avustralya dizisinden uyarlanan bu komedide Elijah Wood başroldedir. Wood, dünyada yolunu bulmaya çalışan genç bir adamı, Ryan'a can verir. Ta ki komşusunun köpeği Wilfred ile tanışıp köpekle mükemmel bir dostluk kurana kadar. Diğer herkes Wilfred'ı sadece bir köpek olarak görürken Ryan onu ucuz bir köpek kıyafeti giyen kaba, huysuz Avustralyalı bir adam olarak görür.  

Oyuncular: Elijah Wood, Jason Gann, Fiona Gubelmann, Dorian Brown

Yönetmen: Randall Einhorn

İçeriğin Devamı Aşağıda

26. Better Things (2016)

26. Better Things (2016)

Özet: Los Angeles’ta bekar bir anne olan Sam Fox, hayatını kendisinden ödün verip oyunculuk yaparak 3 kızını büyütmeye adamıştır. Aynı zamanda karşı sokağında yaşayan annesine de bakmak zorundadır. Sam’in hayatı, kızlarının değişen hayatlarına yön vermeye, ailesini gururla yaşatmaya aynı zamanda bir iki arkadaşıyla eğlenmeye ve bazen de biraz özel zaman geçirmekle geçmektedir. 

Oyuncular: Pamela Adlon, Celia Imrie, Mikey Madison, Hannah Alligood, Olivia Edward

Yönetmen: Pamela Adlon

25. Mrs. America (2020)

25. Mrs. America (2020)

Özet: 'Mrs. Amerika' Eşit Haklar Tasarısı’nı onaylama hareketinin ve 'sessizlerin dostu' olarak bilinen Phyllis Schlafly adlı muhafazakar bir kadının öncülük ettiği hareketin hikayesini anlatıyor.

Oyuncular: Cate Blanchett, Uzo Aduba, Elizabeth Banks, Rose Byrne

Yönetmen: Anna Boden

24. Looking for Alaska (2019)

24. Looking for Alaska (2019)

Özet: Miles Halter hayata başka bir pencereden bakmak ister ve bu nedenle yatılı okula kaydolur. Oradayken bir grup yakın arkadaş edinir ve Alaska Young'a aşık olur. Beklenmedik şeyler olur ve birbirine sıkı sıkı bağlı bu arkadaş grubu yaşanılanları anlamlandırmaya çalışır.

Oyuncular: Charlie Plummer, Kristine Froseth, Denny Love

Yönetmen: Sarah Polley

23. Love, Victor (2020)

23. Love, Victor (2020)

Özet: Dizi, şantaja maruz kaldıktan sonra eşcinsel olduğunu herkese açıklamak zorunda kalan gencin hayatını anlatan roman “Simon vs. the Homo Sapiens Agenda”dan ilhamla yapılmış 'Love, Simon'dan ilham alan Love, Victor dünyasında geçer. Victor tıpkı Simon gibi kendini keşfetme yolculuğundadır. Evdeki zorluklarla yüzleşen, yeni bir lisede olmanın zorluklarıyla beraber cinsel yönelimini keşfeden Victor işlerin içinden çıkamadığında Simon’a ulaşır. 

Oyuncular: Michael Cimino, Rachel Hilson, Anthony Turpel, Bebe Wood, Mason Gooding

Yönetmen: Jason Ensler

22. Solar Opposites (2020)

22. Solar Opposites (2020)

Özet: Dünya'dan daha iyi bir yerden gelen uzaylı ailesi Orta Amerika'da konaklamak zorunda kalır ve Dünya'nın iyi mi kötü mü olduğu konusunda bir türlü karar veremezler.

Oyuncular: Justin Roiland, Thomas Middleditch, Sean Giambrone, Mary Mack

Yönetmen: Kim Arndt

İçeriğin Devamı Aşağıda

21. Ramy (2019)

21. Ramy (2019)

Özet: Ramy Hassan, politik olarak bölünmüş New Jersey eyaletinde yaşayan bir Mısırlı-Amerikalıdır. Hayatın bir sınav olduğunu söyleyen Müslümanlar ile hayatın bir anlamı olmadığına inanan bin yıllık bir nesil arasında kalmıştır. Tüm bunlara rağmen hala flört etmek gibi 20'li yaşlardakilerin yaptığı şeyleri yapar. Yani Cuma günleri namaz kılmak ve Cuma geceleri partilere gitmek arasında kalan birisidir aslında. Peki Ramy bu içsel savaşta ne karar verecektir?

Oyuncular: Ramy Youssef, Mohammed Amer, Hiam Abbass, Amr Waked

Yönetmen: Cherien Dabis

20. Pen15 (2019)

20. Pen15 (2019)

Özet: Dizi ortaokulu tamamen olduğu gibi yansıtan bir komedi dizisidir. Yetişkin Maya ve Anna ortaokul hayatının bazı iniş çıkışlarını yeniden yaşarken etrafları gerçek gençlerle çevrilidir. Okulun ilk gününde hiç beklenmedik bir ilgi görürler ama sonrasında akıllarına uyuşturucu kullanmak düşer. 

Oyuncular: Maya Erskine, Anna Konkle

Yönetmen: Sam Zvibleman

19. Reservation Dogs (2021)

19. Reservation Dogs (2021)

Özet: Dizide, Oklahoma'nın kırsal kesiminde gizemli gelen ama aynı zamanda uzak olan Kaliforniya'ya gitmek için hırsızlık ve soygun yapan yerli 4 gencin maceraları anlatılır. İstediklerini başarabilmeleri için yeterince para biriktirmeleri lazımdır. Ayrıca kasabanın kenarındaki hurdalıktakileri geride bırakmaları ve çok daha zorlu olan bir rakip çeteye karşı savaşta başarılı olmaları gerekecektir. 

Oyuncular: D'Pharaoh Woon-A-Tai, Devery Jacobs, Paulina Jewel Alexis, Lane Factor, Elva Guerra

Yönetmen: Sterlin Harjo

18. The Orville (2017)

18. The Orville (2017)

Özet: 400 yıl sonrasını konu alan The Orville, orta seviye bir keşif uzay gemisidir. Hem dünyalılar hem uzaylılar bir yandan günlük hayatlarındaki sorunlarla uğraşırken diğer bir yandan da uzayın muhteşemliği ve tehlikeleri ile karşı karşıyadır.

Oyuncular: Seth MacFarlane, Adrianne Palicki, Penny Johnson Jerald, Scott Grimes, Peter Macon

Yönetmen: Jon Cassar

17. Damages (2007)

17. Damages (2007)

Özet: Eli maşalı bir avukat olan Patty Hewes bir yandan büyük davalarla uğraşırken bir yandan da torununa bakar. Ancak bu Patty'nin oğlu Michael'ın küçük kızının velayeti için dava açmasıyla sona erebilir.Patty'nin koruması altında olan Ellen Parsons, velayet davasında Michael için tanıklık etmeyi kabul ettiğinde Patty, Ellen'ın Patty'nin sırlarını açığa vuracağından korkarak onun konuşmasını engellemeye çalışır.

Oyuncular: Glenn CloseRose ByrneTate Donovan

Yönetmen: Glenn Kessler, Todd A. Kessler, Daniel Zelman

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Legit (2013)

16. Legit (2013)

Özet: Avustralyalı komedyen Jim Jefferies, gerçek hayattaki ismini ve işini aynı şekilde diziye uyarlamıştır. Dizi 30’lu yaşlarının ortalarında Los Angeles’ta yaşayan, hayatını kurmak ve kariyerini meşrulaştırmak için mücadelesini anlatan bir kara komiktir. 

Oyuncular: Jim Jefferies, Dan Bakkedahl, D.J. Qualls

Yönetmen: Peter O'Fallon

15. Only Murders In The Building (2021)

15. Only Murders In The Building (2021)

Özet: Dizi, lüks apartmanlarında gerçek bir cinayet işlendikten sonra arkadaş olan üç cinayet podcast meraklısından oluşan bir grubun başından geçenleri anlatır. Yakında araştırmaya ve podcast yayınlamaya başlayacak olan üçlü sırlarla yaşarlar. Cinayet gizeminden çok bir komedi olduğu düşüncesiyle başlarsanız izlerken oldukça keyif alırsınız.

Oyuncular: Steve Martin, Martin Short, Selena Gomez

Yönetmen: Jamie Babbit

14. You're the Worst (2014)

14. You're the Worst (2014)

Özet: Dizide pek başarılı olamayan iki kişinin gözünden aşk ve mutluluğa modern bir bakış görülüyor. Narsist, küstah ve inatçı olan Jimmy Shive-Overly istemeden kendini alaycı, insanları mutlu eden ve kendine zarar veren Gretchen Cutler’la beraber bulur. Gretchen ve Jimmy'nin hikayesi, korkular, kalp kırıklıkları, romantizm, cinsellik, yemekler, Los Angeles, pazar eğlenceleri, dostluklar ve bazen en kötü insanların en iyi dost oldukları gerçeği ve daha fazlası sizi bekliyor...

Oyuncular: Chris Geere, Aya Cash, Desmin Borges, Kether Donohue

Yönetmen: Stephen Falk

13. Legion (2017)

13. Legion (2017)

Özet: Aslı bir X-Men karakterine dayanmasına rağmen süper kahraman tanımını yeniden yazan ve sürekli değişen bir hikaye. Dan Stevens, şizofreni ve son derece güçlü bir mutant olan David Haller’ı canlandırıyor. Bölümlerin çoğunda beyin kontrolünü en iyi şekilde yapan ve bu nedenle de izleyicilerin kime güveneceklerini bilmelerini zorlaştıran bir şekil değiştiren olan Amahl Farouk / Shadow King (Navid Negahban) yer alıyor. 

 Oyuncular: Rachel Keller, Dan Stevens, Aubrey Plaza, Jean Smart, Navid Negahban  

Yönetmen: Noah Hawley

12. The Great (2020)

12. The Great (2020)

Özet: Dizi, Rusya'nın İmparatoriçesi Büyük Catherine'in iktidarının yükselişine dayanan tarih karşıtı bir yolculuk olan komedi-dramadır. 

Oyuncular: Elle Fanning, Nicholas Hoult, Phoebe Fox, Adam Godley

Yönetmen: Colin Bucksey

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Normal People (2020)

11. Normal People (2020)

Özet: Marianne ve Connell İrlanda'da aynı küçük kasabadan fakat farklı yapıda ailelerden gelir, dizide ikisinin aşk hayatından bahsedilir. 

Oyuncular: Daisy Edgar-Jones, Paul Mescal, Desmond Eastwood

Yönetmen: Lenny Abrahamson, Hettie Macdonald

10. Terriers (2010)

10. Terriers (2010)

Özet: Eski bir polis memuru olan Hank Dolworth ve en iyi arkadaşı Britt Pollack'ın lisansız özel dedektifliğe başlar. Dizide başlarından geçen ilginç maceralar konu alınır. İkili davaları çözerken hem tehlikeden hem de sorumluluktan kaçmayı tercih etseler de lisans eksikliklerinin önlerine çıkmasına izin vermez.

Oyuncular:  Donal Logue, Michael Raymond-James, Laura Allen

Yönetmen: Adam Arkin

9. Shoresy (2022)

9. Shoresy (2022)

Özet: Dizide, Shoresy'nin zorlu bir üçlü ile rol almak için Sudbury'e taşınırken yaşadıkları anlatılır.

Oyuncular: Jared Keeso, Tasya Teles, Harlan Blayne Kytwayhat, Blair Lamora, Keilani Rose

Yönetmen: Jacob Tierney

8. The Bear (2022)

8. The Bear (2022)

Özet: Fine dining dünyasından gelen genç şefimiz ailesindeki üzücü ölümden sonra Chicago’ya ailesinin sandviç dükkanını devralmaya gelir. Carmy alışkın olduklarından uzak bir dünyada, bir yandan kardeşinin intiharının etkileriyle boğuşurken diğer yandan da küçük işletmeye sahip olmanın gerçekleriyle, dik kafalı mutfak personelleri ve gergin aile ilişkilerini dengelemek zorundadır.  

Oyuncular: Jeremy Allen White, Ebon Moss-Bachrach, Ayo Edebiri

Yönetmen: Christopher Storer, Joanna Calo

7. Mr Inbetween

7. Mr Inbetween

Özet: 'The Magician' filmi ilhamlı yarım saatlik komedi serisi olan dizi Ray Shoesmith’i konu alır. Geçimini sağlarken aynı zamanda bir ilişki yürütmek, ailesel sorumluluklar, arkadaşlıklar ve hasta kardeşle uğraşmak herkes için zor olabilir ancak kendisi para karşılığında suç işleyen birisi olduğu için Ray için bunlar ekstra zordur.

Oyuncular: Scott Ryan, Chika Yasumura, Damon Herriman, Justin Rosniak, Matt Nable

Yönetmen: Nash Edgerton

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Justified (2010)

6. Justified (2010)

Özet: Federal şerif olan Raylan Givens'ın adaleti sağlamak için Vahşi Batı tarzı kendine özgü yöntemleri vardır ancak bu yöntemler ABD federal kolluk kuvvetindeki üstleriyle arasının açılmasına neden olur. Aniden bir olay olur ve büyüdüğü Kentucky bölgesine yeniden atanır.

Oyuncular: Timothy Olyphant, Walton Goggins, Nick Searcy, Jacob Pitts, Erica Tazel

Yönetmen: Adam Arkin

5. Atlanta (2016)

5. Atlanta (2016)

Özet: İki kuzen kendi ve ailelerinin hayatlarını mükemmelleştirmek için Atlanta müzik sahnesinde çalışırlar. Earn Marks, kuzeninin bir kariyeri olmasına uğraşan genç bir yöneticidir. Alfred Miles, gerçek hayatla sokak hayatı arasındaki farkı anlamaya çalışan 'Paper Boi' sahne adını kullanan yeni bir rapçidir.

Oyuncular: Donald Glover, Brian Tyree Henry, Lakeith Stanfield, Zazie Beetz

Yönetmen: Hiro Murai

4. What We Do in the Shadows (2019)

4. What We Do in the Shadows (2019)

Özet: Jemaine Clement ve Taika Waititi'nin aynı isimli filminden ilhamla ortaya çıkan dizide yüzlerce yıldır Staten Island'da birlikte 'yaşayan' dört vampirin günlük (daha doğrusu gecelik) hayatları belgesel tarzında anlatılır. 

Oyuncular: Matt Berry, Kayvan Novak, Natasia Demetriou, Harvey Guillen

Yönetmen: Yana Gorskaya

3. McCartney 3,2,1 (2021)

3. McCartney 3,2,1 (2021)

Özet: Paul McCartney’in yapımcı Rick Rubin’le The Beatles ile müthiş eserlerini 70’lerin rock sembolü haline gelen Wings’i solo devam ettiği 50 yıldan fazla olan kariyerini konuştukları bir röportaj serisidir.

Oyuncular: Paul McCartney, Rick Rubin

Yönetmen: Zachary Heinzerling

2. It's Always Sunny in Philadelphia (2005)

2. It's Always Sunny in Philadelphia (2005)

Özet: Başarısız olmak kolay görünebilir fakat egoist, kendi çıkarlarından başka bir şey düşünmeyen Mac, Charlie, Dennis, Frank ve Dee için bu bir sanat biçimidir. 'It's Always Sunny in Philadelphia', başarısız Paddy's Pub'ın sahipleri olan ve entrika çevirmekten, komplo kurmaktan ve birbirlerinin rezilliklerinden zevk almaktan başka bir şey bilmeyen dört kafadarı anlatıyor. 

Oyuncular: Danny DeVito, Charlie Day, Kaitlin Olson, Rob McElhenney

Yönetmen: Matt Shakman

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Fargo (2014)

1. Fargo (2014)

Özet: 1996 ilhamlı bu dizide her sezon farklı bir Ortabatı şehrindeki cinayet soruşturmasıyla ilgilenen yeni cast ekibiyle ilerler. Suçlar aslında birbirine bağlı gibi görünmese de bir şekilde bir ortak nokta açığa çıkar. 

Oyuncular: Chris Rock, Glynn Turman, Jeremie Harris, Corey Hendrix

Yönetmen: Michael Uppendah

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın